if_ona 09.02.04, 23:19 Nie wiem, czy sie w to bawiliscie kilka m-cy temu: www.freshsensation.com/samorost.swf Obiecałam gimnazjalistom, że zapodam im jutro inteligentną gierkę. Szkoda, że wszystkie przejscia znam juz na pamięć.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: gwiezdne manewry :)) 10.02.04, 08:51 hektorek napisał: > To jest straszna kicha!! No fakt, nie mozna se postrzelać :)) Przykro mi, ale bardziej pasuja mi takie łamigłowki :P Odpowiedz Link Zgłoś
mbgbm Re: gwiezdne manewry :)) 10.02.04, 22:02 Nie taka znow z niej kicha, gierka-lamiglowka jest calkiem niezla ale czy aby nie nazbyt prosta dla gimnazjalistow Iwonko, moj szesciolatek ja rozszyfrowal i "przeszedl" dosyc szybko :) Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona muzyczny wojaż :) 17.07.04, 22:01 Kolejna zabawka z tej serii www.questfortherest.com/ Niestety, o wiele prostsza, bo chodzi przede wszystkim o promocję albumu jakiegoś zespołu.. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona samorost.swf 17.07.04, 22:06 Widzę, że samorost juz przepadł w otchłani internetu :( Szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś