servus_lca 11.02.04, 19:48 Jutro tj. czwartek 12 lutego o godz.21.20 na TV POLONII "Ballada o Zakaczawiu". Z przyjemnością znowu obejrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:02 O dzięki ja jeszcze nie widziałem. Będzie okazja zobaczyć. Warto nagrać? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:19 Swek ballada jest na hubie nagrana z tvp2, trochę kiepska jakość ale można oglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:22 Zanim ją pobiorę to tydzień minie :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:25 No niestety tak to już jest, trzeba było nie rezygnować z kablówki Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:35 No wlasnie i tu jest pies pogrzebany, jak to mowia:( Nie mam TV Polonia, ale poszukam na emule, moze ktos zrzucil. Poza tym super sprawa to sciezka dzwiekowa. Kiedys sobie od kogos zgralem i naprawde daje rade:) Pozdrawiam, Olek PS Jedno na pewno wiem, ze juz na zywo tego nie zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:38 Jak bys chciał to ja mam 592MB, możemy sie umówić na hubie albo kazie i sobie ściągniesz. A czy ścieżka dźwiękowa była wydana na płycie? bo chętnie bym posłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 20:43 Z mila checia, jak tylko znajde soundtracka, bo mam gdzies plycie, to sie dogadamy, okej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 28.02.04, 11:55 olus_stad napisał: > Z mila checia, jak tylko znajde soundtracka, bo mam gdzies plycie, to sie dogad > amy, okej? > Chciałem się tylko przypomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Ballada o Zakaczwiu 11.02.04, 21:11 servus_lca napisał: > Jak bys chciał to ja mam 592MB, możemy sie umówić na hubie albo kazie i sobie > ściągniesz. A czy ścieżka dźwiękowa była wydana na płycie? bo chętnie bym > posłuchał. O to jest dobry pomysł, jutro dam znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Ballada o Zakaczwiu 12.02.04, 12:18 servus_lca napisał: > Jutro tj. czwartek 12 lutego o godz.21.20 na TV POLONII "Ballada o > Zakaczawiu". > Z przyjemnością znowu obejrzę:) A o 13,05jest teatr telewizji "ballada o Zakaczawiu". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 12.02.04, 21:53 Już leci z napisami po angielsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Ballada o Zakaczwiu 13.02.04, 15:58 Ja oglądałem tylko kawałek:( Nagrałem sobie, więc nie będzie tak źle. Mam pytanie, czy macie może gdzieś w swoich zbiorach takie urywki filmowe z wyzwolenia Legnicy? Na początku ballady pokazane są zdjęcia z wkraczającą armią radziecką i nasz piękny dworzec PKP. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Ballada o Zakaczwiu 13.02.04, 18:16 A ja byłam na "Balladzie..." w teatrze, znaczy się w kinie Kolejarz - i powiem Wam, że film wogóle nie oddaje tego co można było zobaczyć na scenie. Przedstawienie podobało mi się o niebo więcej... żałowałam, że się tak "szybko" skończyło - natomiast wczoraj usnęłam chyba w połowie.... Żałujcie, że nie widzieliście tego na żywo :) PS. Ktoś tam wcześniej napisal, że pokazali na początku sceny z wejścia wojsk rosyjskich do Legnicy - w przedstawieniu "na żywo" też tak się sztuka zaczyna, też to wyświetlają... jak to w kinie :) I "Winettou" też wyświetlali :) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Ballada o Zakaczwiu 13.02.04, 22:23 jedyne co mnie wkurzalo to rozmowa, ktora odbywala sie w jezyku rosyjskim, ni w zab nie kumalem o co w niej chodzi, tylko jeden taki minus znalazlem, reszta okej:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ballada o Zakaczwiu 13.02.04, 22:39 Po raz pierwszy jak oglądałem to mi mama tłumaczyła, bo też nic nie rozumiałem. ALe to był plus na poloniii, ze napisy po angielsku leciały więc sobie czytałem i rozumiałem przez to co oni mówią:))) Odpowiedz Link Zgłoś