servus_lca 19.02.04, 16:13 Tymczasowe ambulatorium dla Legniczan otwarto w szpitalu , tym którzy nie będą w stanie dotrzeć do szpitala będzie pomagać pogotowie ratunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Tymczasowe ambulatorium 19.02.04, 20:56 No właśnie. Bieda wisi nad naszym zdrowiem. My dorośli to sobie jakoś poradzimy, ale z dziećmi to nie przelewki. Do tej pory szło się do przychodni tej czy tamtej i po sprawie. A teraz tylko w przypadkach zagrożenia dla życia. Z tego, co piszą to tylko do marca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Tymczasowe ambulatorium 19.02.04, 20:57 Zapomniałem jeszcze się zapytać. Czy to ma być alternatywa dla przychodni w dni wolne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Tymczasowe ambulatorium 19.02.04, 21:18 swek1 napisał: > Zapomniałem jeszcze się zapytać. Czy to ma być alternatywa dla przychodni w dni > > wolne? > Pozdrawiam. Z tego co słyszałem to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Tymczasowe ambulatorium 19.02.04, 21:21 Dobre i to, bo karetka to nie jest dobre rozwiązanie.Tym bardziej ekonomiczne, gdzie dzisiaj wszystki się przelicza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś