Dodaj do ulubionych

Deweloperzy

09.09.10, 11:09
Poszukuję informacji o naszych Legnickich Deweloperach? Chcę w niedalekiej przyszłości kupić mieszkanko i chcę się ustrzec nieuczciwych deweloperów. znam narazie takich jak: Chajec - Dom na Lata, Modernbud, Sedyko. z tego co już wiem to Pan Chajec nie bardzo pozytywnie jest nastawiony do klientów. co o tym myślicie??? będę wdzięczna za każdą informację
Obserwuj wątek
    • gosia.1.k Re: Deweloperzy 17.11.10, 18:24
      Miałam stycznośc z P.Chajcem, odbieram go bardzo pozytywnie. Poświecił mi tyle czasu ile potrzebowałam i udzielił wyczerpujących informacji. Bardzo mi się podobało to, że nie wypowiadał się negatywnie o żadnym innym deweloperze z Legnicy a to przecież jego konkurencja.
      • marianna2011 Re: Deweloperzy 13.02.11, 21:34
        Deweloper czy nie, z zasady o konkurencji klientowi sie nie mówi a tym bardziej źle. To zawsze źle wygląda.
        Wątek bardzo ciekawy. Mnie interesuje powstające osiedle na Piekarach B, żółte bloki to Modernbud a ten rozpoczęty kolorowy budynek kto wybudował? Może ktoś wie?
        • niezdecydowana_m Re: Deweloperzy 08.03.11, 17:04
          Ten kolorowy to akurat nie wiem kto, ale wiem kto wybudował, taki pojedynczy ze spadzistym dachem na ul. Jankowskiego. I w związku z tym moje pytanie, czy ktoś mógłby coś napisać o p. Mulawce, firma Juma-Crib? Interesuje mnie ten budynek, a nie znam żadnych opinii o tej firmie. Będę wdzięczna za każde info.
    • hobits Re: Deweloperzy 21.06.13, 16:00
      Modernbud Sp. z o.o. - to nie będzie dom na lata tylko na miesiące.
      Jeżeli chcesz kupić mieszkanie to poczytaj o nich w internecie.
      Ja sam kupiłem u nich mieszkanie z opcją wykończenia, obecnie jestem na etapie kolejnej reklamacji. I nie mówię tu o drobnych korektach tylko poważnych wadach np. różnica w poziomie podłogi 2 cm, która była przez fachowców naprawiana za pomocą podkładu do paneli. Wypadające ościeżnice, zamontowane bez spinek, pękające fugi, źle zamontowane zawory w kaloryferach. I moje ulubione gniazdko elektryczne na taśmie do tapet w łazience - i tylko jedno słowo komentarzu - głupota.
      Zobacz FOTO jak to wygląda
    • tosia2626 Re: Deweloperzy 18.07.16, 10:49
      Osobiście mogę polecić Modernbud: www.modernbud.pl/ Uważam, że to jeden z solidniejszych deweloperów. Mieszkania przez nich wykonane są dobrej jakości, przemyślane i bardzo estetyczne. Znajomi kupili właśnie u nich piękne mieszkanie w Legnicy i nie mieli żadnych problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka