olus_stad 31.03.04, 08:03 Dzisiaj pierwszy jestem! Nie wiem co mnie napadlo, zeby tak wczesnie napisac, ale niepodwazalnie jestem dzis pierwszy:)) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: Pierwszy!! 31.03.04, 15:57 olus_stad napisał: > Dzisiaj pierwszy jestem! No to jeszcze masz wyzwanie musisz teraz byc ostatni! pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Pierwszy!! 31.03.04, 17:02 Tak mi sie z nudow napisalo, ale zajechaliscie mi na ambicje i teraz to i chyba ostatni bede musial byc;) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Pierwszy!! 31.03.04, 17:11 olus_stad napisał: > Tak mi sie z nudow napisalo, ale zajechaliscie mi na ambicje i teraz to i chyba > ostatni bede musial byc;) Oj nie bedzie łatwo, dziś będę specjalnie siedział do późna:) Żartuję oczywiście ;) Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ile sie gotuje ziemniaki,bo dzis surwowe zjad 31.03.04, 17:10 To zależy jakie to ziemniaki, mówią ,że tak cos ok 30 minut, ale niektóre juz po 20 są dobre. Najlepiej sprawdzić nożem:) Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Sprawdzam:) 01.04.04, 14:57 Sprawdzam wlasnie Twoja metode. Ziemniaki gotuja sie juz 10minut. To sa mlodki, ale duze wiec nie wiem czy 20 min wystarczy, dzieki za rade (blyskawiczna!) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Sprawdzam:) 01.04.04, 17:19 olus_stad napisał: > Sprawdzam wlasnie Twoja metode. Ziemniaki gotuja sie juz 10minut. To sa mlodki, > ale duze wiec nie wiem czy 20 min wystarczy, dzieki za rade (blyskawiczna!) Powodzenia i smacznego:) Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Sprawdzam:) 01.04.04, 18:39 Gotowalem kolo 40 minut i wtedy byly dobre, ale robilem to na malym gazie! Nareszcie zjadlem cos smacznego:)) Wczorajsze nadawaly sie tylko do michy dla psa i tam tez wyladowaly. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Pierwszy!! 01.04.04, 09:08 Powiem Ci Olus, że wcale nie tak trudno jest być pierwszym na forum. 09:09. Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Pierwszy!! 01.04.04, 17:30 Jak mam czas we wtorek (czytaj: wcześniej wstanę) to przed wyskoczeniem do pracy zaglądam... wtedy ja jestem pierwsza...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Pierwszy!! 01.04.04, 19:28 goska35 napisała: > Jak mam czas we wtorek (czytaj: wcześniej wstanę) to przed wyskoczeniem do > pracy zaglądam... wtedy ja jestem pierwsza...:))) Musisz gosiu jeszcze odfajkować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Pierwszy!! 02.04.04, 07:15 A dzisiaj ja jestem pierwszy. :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Pierwszy!! 02.04.04, 19:40 ledwozipie napisał: > A dzisiaj ja jestem pierwszy. :-))) Pozdrawiam Zobaczyłem tylko godzinę i już wiedziałem kto zrobił wpis ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Pierwszy!! 03.04.04, 13:27 ledwozipie napisał: > A dzisiaj ja jestem pierwszy. :-))) Pozdrawiam Witam Ledwozipie:) A dzisiaj ja pierwszy 13.27 ! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Pierwszy!! 03.04.04, 22:46 servus_lca napisał: > ledwozipie napisał: > > > A dzisiaj ja jestem pierwszy. :-))) Pozdrawiam > > Witam Ledwozipie:) > A dzisiaj ja pierwszy > 13.27 ! Pierwszy i prawie ostatni;( Pozdrawiam. > Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca ?? 06.04.04, 19:51 Niedługo trzeba będzie chyba załozyć wątek pt. "Jedyny" a nie pierwszy, bo ostatnio bardzo tutaj pusto:( Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś