stella_0 05.05.11, 18:17 witam powiedzcie mi który lekarz w Legnicy na NFZ robi monitoring cyklu? byłam u jendej pani dr ale usłyszałam ze może mi zrobić jak jej zapłacę i przyjdę prywtanie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grouse1 Re: monitoring cyklu legnica 05.05.11, 21:35 No niestety obawiam się, że żaden lekarz na NFZ nie robi tego typu rzeczy. Wypisują tylko recepty. Jedyna osoba jaka przychodzi mi do głowy, która mooooooże się tego podejmie jest Sosnowska-Raczkowiak. Pomogła kiedyś mojej koleżance zajść w ciążę, ale to było kilka lat temu, więc nie wiem czy tak za darmo chce się jej jeszcze starać. Spróbować nie zaszkodzi. Przyjmuje w przychodni na Izerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilegav Re: monitoring cyklu legnica 06.05.11, 22:57 Tak jak napisano wyżej nikt nie robi tego na NFZ . Z tego co wiem to planowaniem rodziny i sprawami z tym zwiazanymi zajmuje się dr Cybulska oczywiście prywatnie. Nie wiem jaka jest przyjmując prywatnie ale w szpitalu to postrach pacjentek, jest bardzo niemiła, potrafi powiedzieć coś obraźliwego, bada bardzo niedelikatnie i ogólnie jest bardzo odpychająca. Odpowiedz Link Zgłoś
stella_0 Re: monitoring cyklu legnica 11.05.11, 18:52 dzięki za odpowiedź, ale pani Raczkowiak to właśnie ta pani o której napisałam:) kilka lat tamu jak starałam się o moją córeczkę to musiałam chodzić do niej prywtanie bo na nfz nie chciała mi zrobić monitoringu, a dr cybulska nie ma w prywtanym gabinecie usg. Ale dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka31 Re: monitoring cyklu legnica 02.07.11, 09:25 Nikt nie zrobi tego na NFZ, bo NFZ po prostu nie refunduje tego typu rzeczy...a prywatnie robi np. dr. Kowalik na ul. NMP. Odpowiedz Link Zgłoś