Dodaj do ulubionych

Prawo JAZDY

14.09.11, 21:18
Witam, potrzebuje pilnie Waszych opinii o szkołach jazdy w Legnicy, szukam szkoły, w której jest duża zdawalność i instruktorzy są bardzo cierpliwi, a i dla których nie jest problem że kursant nie zna Legnicy, z góry dziękuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • grouse1 Re: Prawo JAZDY 15.09.11, 07:58
      Kryterium wyboru szkoły powinno być raczej to, że nauczysz się tam jeździć. Ja jestem i będę wierna Lok-owi. Uczą starzy wyjadacze, co przejeździli zawodowo tysiące kilometrów i z wieloma sytuacjami na drodze mieli do czynienia. Nie wiem czy jest jeszcze PZMot? Tam też było warto się uczyć. Narobiło się teraz miliony szkółek jazdy, a jedna lepsza od drugiej. Tylko odpowiedz sam sobie jak nauczy Cię jeździć ktoś, kto sam ma prawo jazdy od 5 lat, w życiu nie miał poślizgu na drodze, ani stłuczki. Tak na prawdę to ten ktoś sam nie wie jak dobrze jeździć. I niech się nie oburza nikt, kto ma prawo jazdy od niedawna i uważa się za świetnego kierowcę. Tylko praktyka czyni kierowcę, a przejazdy 6 km dziennie do pracy i 2 km do marketu za rogiem za praktykę nie robią. Szukaj więc szkoły, w której uczą faceci (bo oni są bardziej cierpliwi) koło 50-tki i niech nie robi na tobie wrażenia np. uczymy na automacie, bo jak nauczysz się jeździć na manualu to i na automacie będziesz umiał, gorzej w drugą stronę :-)
    • grouse1 Re: Prawo JAZDY 15.09.11, 08:00
      A nieznajomość miasta to będzie tylko twój plus. Nie sztuka jeździć na pamięć po Legnicy, sztuka poruszać się pewnie w obcym mieście. Powodzenia.
      • ss.s.0 Re: Prawo JAZDY 16.09.11, 21:02
        Dziękuje za odpowiedz :)
        czytałam też opinie pochlebne o szkole Domino, ma ktoś jakieś doświadczenie z tą szkoła?
        • joanna_legnica Re: Prawo JAZDY 26.10.11, 12:15
          Polecam „Domino” (ja poszłam z polecenia) a przede wszystkim polecam instruktora p. JANKA pełny profesjonalizm! Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, wszystkie manewry miałam opanowane do perfekcji.
          Jeszcze raz polecam p. Janka
          była kursantka - obecny kierowca:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka