marki44 04.10.11, 21:03 Witam, szukam dobrego psychologa w Legnicy - interesuje mnie terapia indywidualna, spotkania. Bardzo dziękuję za opinie, jakiś telefon. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilegav Re: potrzebny psycholog w Legnicy 04.10.11, 21:52 Ja też chętnie podkradnę namiary na dobrego psychologa w Legnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marki44 Re: potrzebny psycholog w Legnicy 06.10.11, 13:56 Natknąłem się ostatnio na nowego psychologa w Legnicy p. Agnieszkę Grabarczyk - psychoterapialegnica.pl Rozmawiałem, wiem, że jest psychoterapeutą dyplomowanym, niedawno otworzyła własny gabinet w Legnicy, wcześniej pracowała u kogoś we Wrocławiu. Nie wiem jednak, czy się odważę w końcu.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilegav Re: potrzebny psycholog w Legnicy 07.10.11, 21:11 Dokładnie.....znalezienie to połowa sukcesu, najtrudniej jest w końcu pójść........Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: potrzebny psycholog w Legnicy 18.10.11, 02:12 Ja polecam panią Magdalene Kraśnicką. Naprawdę profesjonalna osoba. Centrum Pomocy Psychologicznej i Psychoedukacji AVANTI Gabinet Psychologiczny Legnica, ul. Benjamina Bilsego 7/13 tel. 604 20 81 80 e-mail: centrum.avanti@wp.p Odpowiedz Link Zgłoś
marki44 Re: potrzebny psycholog w Legnicy 06.11.11, 10:32 reklama Pani Magdy? Nie odbiera telefonu ostatnio ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
meggi79 Re: potrzebny psycholog w Legnicy 21.11.11, 19:55 Ja też polecam Panią Magdę Kraśnicką. Bardzo kompetentna, wie co robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka3puchatka Re: potrzebny psycholog w Legnicy 17.01.12, 10:01 Witaj, polecam panią Grażynę Tomecką, ma gabinet przy ul. Kościuszki 24, tam gdzie dr. Stawik, www.psychoterapialegnica.eu/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś