Dodaj do ulubionych

WESELE ,która sala !?

03.08.12, 08:54
Witam ,
W przyszłym roku planujemy z chłopakiem przyjęcie weselne , Proszę w takim razie o porady która sala, jakie jeszcze są sale w okolicach lubina lub w lubinie , jak smakowało jedzonko, która orkiestra jest najlepsza, kogo do udekorowania sali itp.:) Powiem szczerze , ze jak narazie zastanawiamy się nad Leśną Ostoją w Raszówce a Magnatem w Lubinie , ale prosze podawac równiez inne propozycje. Byłabym wdzięczna za porady, informacje i opinie , ponieważ kompletnie sie w tych sprawach nie oriętuje i nie mam doświadczenia:) Dziękuje ślicznie, i czekam na odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • olewka100procent Re: WESELE ,która sala !? 10.08.12, 18:53
      może w zamku w szklarach , czy to pałac ? zwał jak zwał . Odradzam natomiast karczowiska- chajtają sie tam tylko wieśniaki . Komercha i fuszera
    • kiraat Re: WESELE ,która sala !? 29.08.12, 13:47
      Witam,
      ja jestem właśnie po organizacji swojego ślubu i wesela, pomagałam również organizować takie uroczystości swoim znajomym, więc z chęcią pomogę. Posiadam aktualne informacje na temat sal, a także całej oprawy-muzycznej, fotograficznej, florystycznej i cukierniczej.

Jeżeli jest Pani zainteresowana taką usługą proszę o kontakt pod nr telefonu: 607828568.

Pozdrawiam,
      Agata
    • tomek19870 Re: WESELE ,która sala !? 06.11.12, 12:03
      No ja polecam Pałacyk w Chojnowie, byliśmy tam na weselu we wrześniu po prostu szok... Swietne żarcie i hotel mają taki że nie chciało nam się wracać do domu :) Nie pamiętam na jakiej ulicy oni są ale w necie można znaleźć. Nie wiem jakie ceny ale było bogato...
      pozdrawiam
      Tomek
    • magda-lubin Re: WESELE ,która sala !? 18.11.12, 12:22
      W tym roku organizowaliśmy wesele w Magnacie. Zarówno salę jak i obsługę mogę śmiało polecić. Pan Łukasz chętnie udziela rad typu: ile ciasta na daną ilość gości, bądź też alkoholu :) jedzenie smaczne, niczego nie brakowało. Jeśli zdecydujecie się na tę salę to polecam zamówienie udźca- jego smak czuję do dzisiaj :)

W kwestii dekoracji sali to tak naprawdę wiele nie trzeba dodawać od siebie, bo sala w sobie jest elegancka. My zdecydowaliśmy się na stelaż za nami jako element dodatkowego wystroju.

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania to służę pomocą na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka