Dodaj do ulubionych

Pediatra prywatnie

16.10.12, 00:57
Czy ktoś korzystał z usług doktora Dariusza Dębickiego lub pani Katarzyny Lewickiej? Jeśli tak, to bardzo proszę o słówko opinii...
Obserwuj wątek
    • olewka100procent Re: Pediatra prywatnie 17.10.12, 23:04
      a jakiej oczekujesz opinii ? nie rozumiem, wystarczy choćby spojrzeć na dorobek pracy obu tych lekarzy , choćby Dębicki który leczy dzieci od 20 lat bodajże, był ordynatorem chyba w legnickim szpitalu , to juz chyba cos znaczy
      • omega_x Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 15:16
        No choćby takiej jak napisałaś, skąd mam czerpać informacje o ich dorobku? Nie znam tych lekarzy ani ich życiorysu, google też niewiele mi pokazało, dlatego zadałam pytanie tutaj.
        W każdym razie dziękuję za (p)odpowiedź :)

BTW długość stażu nie musi o niczym świadczyć, nasza lekarka z przychodni ma staż ponad 30letni i... zmieniamy.
    • hofff Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 19:57
      Po pierwsze dr Dębicki nie był żadnym ordynatorem. Po drugie, od wielu lat bawi sie w politykę i pracę biurową ,więc nie jest dla mnie wiarygodnym lekarzem. Osobiście polecam dr Ziółkowską. Ale chcę podkreślić słowo "osobiście" bo każdy ma prawo wyboru.
      Pozdrawiam
      • omega_x Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 22:21
        Ziółkowska to Maria? Wyszukiwarka tak pokazała :) Ma prywatny gabinet czy w przychodni przyjmuje?

A o dr Lewickiej ktoś coś wie?
      • olewka100procent Re: Pediatra prywatnie 21.10.12, 20:25
        pofatygowałam się i sprawdziłam, był zastępcą dyrektora ds. lecznictwa , pan ten czasami pojawia się w informacjach lokalnych i prasie dlatego skojarzłam z ordynatorem . Co nie zmienia faktu, że praca za biurkiem zrobiła z niego konowała. Leczyłam się u niego jako dziecko, czyli ponad 15 lat temu, przyjmował na budziszyńskiej. Wtedy był on fenomenem niemal tej przychodni, może to dlatego że nie przepisywał antybiotyków przy katarku
        • 2lilia3 Re: Pediatra prywatnie 19.11.12, 20:19
          U doktora Dębickiego byłam wiele razy na wizycie prywatnej ale też i prosiłam go na wizyte domową. Bardzo dobry lekarz. Bez względu na to, czy zajmuje miejsce dyrektora szpitala czy też nie , jest jednym z najlepszych lekarzy do jakiego udało mi się trafić. Moja córeczka ma aktualnie 4 latka, synek 1.5 , i w skrajnych przypadkach, kiedy juz nie wiem co zrobić z dzieckiem - udaję sie do niego. Darzę go dużym zaufaniem.
    • drugikokos Re: Pediatra prywatnie 02.01.13, 22:18
      jeżeli szukasz dobrego pediatry to tylko ordynator ze środy śląskiej IMAD RAMZI SAMAN najlepszy fachowiec wizyty prywatne tańsze jak w Lubinie , znajdziesz doktora w wyszukiwarce znany lekarz pozdrawiam
      • miaau Re: Pediatra prywatnie 08.02.13, 09:39
        dokładnie tak, przy problemach z dzieckiem zdecydowanie Ramzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka