if_ona 31.07.04, 13:09 Wymieniaja okna w moim bloku na Legnickiej. Po ponad 30 latach. I jak tu nie być optymist(k)ą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baudelaire Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 31.07.04, 18:27 Heh, oby nie było jak u mojej babci mieszkającej w Rudnej, gdzie z okazji przejazdu papieża (?) kiedyś, wyremontowano domy ładnie, pięknie, ale... tylko od frontu, tzn. od głównej ulicy :) ps. gratulacje if_ona. Choć jakoś te 3000 przeszły przez nikogo niezauważone Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 31.07.04, 18:37 baudelaire napisał: > Heh, oby nie było jak u mojej babci mieszkającej w Rudnej, gdzie z okazji > przejazdu papieża (?) kiedyś, wyremontowano domy ładnie, pięknie, ale... tylko > od frontu, tzn. od głównej ulicy :) Ja sie nawet zaczęlam zastanawiać z jakiej to okazji ta wymiana - i to w sobotę :) No chyba nie z okazji rocznicy Powstania Warszawskiego... A może z okazji fatalnie rozpoczetego sezonu Zagłębia? - żeby zatrzeć złe wrażenia.. Głupia wymiana okien, a jaka okazja do przemysleń :)) > > ps. gratulacje if_ona. Choć jakoś te 3000 przeszły przez nikogo niezauważone Stawiamy na jakość, a nie na ilość ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.zawadka Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 10.09.04, 09:07 baudelaire napisał: > Heh, oby nie było jak u mojej babci mieszkającej w Rudnej, gdzie z okazji > przejazdu papieża (?) Arcyksięcia Sarajewa? Biskupa legnickiego? >kiedyś, wyremontowano domy ładnie, pięknie, ale... tylko > od frontu, tzn. od głównej ulicy :) A gdzie konkretnie, bo to nie taka prosta sprawa sa tam domy prywatne i komunalne I chyba coś tu do końca nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 04.08.04, 18:10 oj u mnie też na jastrzębiej, plastiki wow Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 04.08.04, 18:53 to moze w koncu wykoncza wam te bloki? :)))) [wiem ze zlosliwe, ale zawsze mi sie cofa jak patrze na budownictwo 1000-lecia na przylesiu] pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 04.08.04, 19:42 prędzej my się wykończymy...... oczekiwaniem Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 09.09.04, 17:31 i nawet ocieplają :)) Ładne rusztowania postawili :) Matrix? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grakow Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 28.09.04, 09:57 Co jakiś czas przyjeżdżam ze Stolicy do Lubina za głosem swego serca. Zauważyłam, że rzeczywiście COŚ spółdzielnia robi -bardziej chyba na pokaz. Na ul.Sokolej - gdzie mieszkam - wymieniono okna na klatkach schodowych i zainstalowano samozapalacze oświetleniowe.Rustowania - fakt założyli - na 2 zew. budynkach i ocieplają je. Oby tylko nie skończyło się to na budynkach zewnętrznych, przy Legnickiej. Budynki w głębi osiedla wyglądają niezachęcająco, szczególnie od strony balkonów. Ale poczekamy...........zobaczymy. Zawsze patrzę z zazrością na ładnie wyremonotowane domy na osiedlu przy Paderewskiego. Może i w końcu Przylesie doczeka się remontu - czego życzę mieszkańcom z całego serca. Pozdrawiam serdecznie. Zawsze jak jestem w Lubinie to chodzę na pyszne obiadki do Barusia. Szkoda, że nie mam takich u siebie. Baruś is the best !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: a jednak zaszła zmiana (Przylesie) 15.10.04, 21:41 Kolejny powód do tryskania optymizmem: Panowie pracujacy przy wspomnianym ocieplaniu, a nawet malowaniu, świetnie radzą sobie kradzieżą powierzonych im materiałów.. Podjezdzaja sobie klienci rowerkiem i ładują worki bez żadnych problemów.. I obie strony zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona przylesie on-line :) 19.10.04, 23:07 pierwszy raz widze stronę www przylesia.. skromniutka www.smprzylesie.lubin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pedros123 Re: przylesie on-line :) 12.09.05, 15:03 Oj bardzo;-) ten telefon to do prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: przylesie on-line :) 12.09.05, 15:21 nie :) to telefon do Net-Zone net-zone.pl/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Moje marzenie 13.09.05, 13:24 Lepsza pitna woda na przylesiu, nóż sie w kieszeni otwiera,choćbym gotowała 20 minut to i tak do mycia naczyń sie nadaje ino!!!A dziś znowu rdzawa leci... A w spółdzielni od mechaników usłyszałam, żebym przeszła na piwo, bo po tej wodzie niczego dobrego lepiej sie nie spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś