1003t 19.08.04, 10:44 Gdzies kiedys ktos mi ukradl pokore, dzis jesli cos chce od zycia po prostu to biore! Co wy na to? Zaznaczam ze szukam kogos interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamamoto Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 19.08.04, 12:11 Ano sa tylko czy znajda sie tutaj kobiety warte grzechu?;o)) No to co, zapraszam na priv;o))) R Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 19.08.04, 23:28 Yamamoto, śmiesz wątpić, że są tu kobiety warte grzechu???? Oj, niegrzeczny chłopiec...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 07:41 Ja tylko tak z przekory.:o)))) Nie watpie ze jednak sa tutaj tylko takie...:o)) R (facet warty grzechu) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 22:44 yamamoto napisał: > Ano sa tylko czy znajda sie tutaj kobiety warte grzechu?;o)) > No to co, zapraszam na priv;o))) Hmmmm :) A co na to Twoja pierwsza żona, druga żona i dzieci? ;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=11772292&a=13696250 Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 23:00 Iwonko, a po co te pytania??? Przeciez to chyba jego sprawa, prawda??? No chyba,że się mylę.... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 23:11 randia napisała: > Iwonko, a po co te pytania??? Przeciez to chyba jego sprawa, prawda??? > No chyba,że się mylę.... Zapewniam, że to żart z mojej strony :))) Bo na powaznie takie rzeczy od razu na priva zainteresowane osoby załatwiają - takie życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 23:17 if_ona napisała: > Zapewniam, że to żart z mojej strony :))) Nie wątpie...tylko czemu mozna to odebrać jako umoralnianie??? > Bo na powaznie takie rzeczy od razu na priva zainteresowane osoby załatwiają - > takie życie.. W to także nie wątpie, przynajmniej ja tak zawsze robię...tfu, robiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 20.08.04, 23:23 randia napisała: > if_ona napisała: > > > Zapewniam, że to żart z mojej strony :))) > > Nie wątpie...tylko czemu mozna to odebrać jako umoralnianie??? Po prostu mam ciężki dowcip i jestem wredna nauczycielką :) Postu ciąć nie będę, ewentualnie yamamoto mnie zetrze w proch w najbliższych dniach :)) > > W to także nie wątpie, przynajmniej ja tak zawsze robię...tfu, robiłam... No bo jasne jest, że na poważnie o takich rzeczach na forum sie nie pisze. Przecież yamamoto jest znany z imienia i nazwiska przez kilku forumowiczów z tego co zauważyłam.. Więc założyłam, że żartuje. Po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 21.08.04, 15:05 meg233 napisała: > a w jakiej szkole wykładasz:)) Zespoł Szkół Integracyjnych - koło Pałacyku.. Odpowiedz Link Zgłoś
1003t Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 21.08.04, 10:08 A jeszcze trzeba dodać co na to kochanka, która ma od ładnych kilku miesięcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 06:43 kochanke mam od kilkunastu miesiecy dla scislosci i to nie jedna:o))) a moje wszystkie zony i stadko dzieci nie maja nic przeciwko wiec czekam na propozycje... Ech, lubie ten rodzaj poczucia humoru :o)))):D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1003t Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 09:01 Yamamoto probuje blysnac inteligencja ale ma jej za malo by wygrac ze sprytem kobiety!Dlugo musiales kombinowac jak wyjsc z patowej sytuacji i sztuczne poczucie humoru nie zatuszuje tego jak jestes wkurzony!!!!!!!! hahaha A co do tego czy zony i stadko dzieci nie maja nic przeciwko ???!!!- to da sie sprawdzić! Ech, jak ja lubie ten rodzaj poczucia humoru:o)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 10:00 Mało sprytna jak na kobietę jesteś :)))) Widzisz, znam yamamoto osobiście. Facet nie dość że inteligentny, to ze swojego poczucia humoru faktycznie nie żartuje. Wkurzony ??? Rzadko kiedy....:))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 23:44 yamamoto napisał: > a moje wszystkie zony Wszystkie? Czyli na pewno juz nie dwie :) Przeczuwałam, że ich liczba wzrosła ostatnio w tempie lawinowym.. Tylko czy dzwonków w komórce wystarczy? I to jest problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 10:38 ....no na pewno....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1003t Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 23.08.04, 18:27 Co solidarność samcza? Ja tez go znam osobiście i to dosyć dobrze. Rzeczywiście raczej jest rzadko wkurzony ale teraz jest i wiem co mówie! Ty szkodniku nie wiesz o co chodzi w tej grze to sie nie wypowiadaj! Szkoda ze faceci są tak bardzo zaslepieni poczuciem wyższości nad kobietą i dlatego daja sie tak łatwo zdemaskować! Skoro go dobrze znasz to chwalil sie swoimi łózkowymi podbojami??? Myśle ze nie bo......Domyśl sie jak jestes jego kumplem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 00:19 1003t napisała: > Skoro go dobrze znasz to chwalil sie swoimi łózkowymi podbojami??? O godzinie 18.27 nie powinno sie pisać postów o tresci erotycznej.. A tak na poważnie - Twoje posty podpadają wg mnie pod trollowanie*. Zastanów się, co piszesz.. --------- *Dla zainteresowanych - o trollach bardzo ciekawie tutaj: b3d.ats.com.pl/index.php?option=content&task=view&id=17&Itemid=48 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 07:18 Jeśli coś wiesz o jego podbojach łóżkowych i masz mu cos za złe, to myślę, że forum nie jest odpowiednim miejscem na poruszanie tego typu spraw. Może napisz mu mejla, (skoro go znasz) to zadzwoń do niego, porozmawiaj z nim, ale nie załatwiaj takich spraw na forum, bo to trochę dziecinne zachowanie jest. A ty chyba masz ukończone 18 lat, co ??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1003t Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 09:04 Dzieki za instrukcje szkodniku. Wiesz bez ciebie nie wpadłabym na to!!! "Kto czym wojuje od tego ginie". Powiało tu nudą i zagląda tu towarzystwo wzajemnej adoracji A NIE FACECI WARCI GRZECHU !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 09:27 Coś mi się przypomniało na temat dziecinady:)) Ktoś poucza a kiedyś zrobił identycznie to samo :)) Fajne to forum, niczym brazylijska telenowela. Tylko kto posprząta hasjende:)) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 13:34 jaaaaaaa... ale wy sie fajnie opluwaaaaaacieee... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 13:36 Don Juan przyszedł pospprzatać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 15:54 czemu nie? kompania zwartych oddzialow... ... i duzo workow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Czy zagladaja tu faceci warci grzechu ? 24.08.04, 16:52 jak moszna to moszna :) Odpowiedz Link Zgłoś