cejli 02.10.04, 18:54 Frido wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!Bądź zawsze uśmiechnięta i wesoła tak jak teraz.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Re: Urodziny Fridy!!! 03.10.04, 01:59 FUCK!!! wlasnie odczytalem na poczcie, ze kartka, ktora splodzilem Ci, fridus, nie doszla!! ze skrzynki gazety na skrzynke gazety!! zaskarzyc ich, czy jak?? w takim ukladzie dolaczam sie post factum co prawda do zyczen i sciskam mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dziękuje barrrrdzo :) 03.10.04, 10:54 Dzięki za życzenia:)i pozdrawiam... ja i moja grypa w początkowym stadium (fuck!)akurat teraz mnie musiało dorwać no... ehhh... Jeszcze raz dzieki, buźka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dziękuje barrrrdzo :) 03.10.04, 14:40 No tak, wszystko rozumiem, zamiast pośpiewać ci w Głogowie, to ja spiwałam ci w Jaśle. Ja jestem królową gaf i roztrzepania. No, ale cóż - roztrzepanie to poezja w uczynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dziękuje barrrrdzo :) 03.10.04, 16:16 ja też do roztrzepanych należę ;))) dzięki Zuza za te śpiewanie :))) Pozdro! :o) Odpowiedz Link Zgłoś