mateusz572 07.11.05, 21:07 Jakoś tak mało piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz572 Re: Dyskusja 08.11.05, 19:58 E tam! Temat zawsze się znajdzie.Naprzykład dzisiaj w Częstochowie była piękna słoneczna pogoda.Chciało się żyć. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Dyskusja 09.11.05, 16:57 Jak to nie ma o czym.... temat o pogodzie jest super, bo zawsze cś mozna powiedzieć, wyrazić swój osąd.... :) A tak z ostatniej chwili mi się przypomniało (bo dziś tygodniówkę gazetową odwaliłam) i właśnie przeczytałam o tym, że na obwodnicy odsłonięto milowy słup pocztowy :) Widział ktoś? Był? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Dyskusja 09.11.05, 16:59 Aha, bo zapomniałam - POZDROWIENIA DLA CZĘSTOCHOWIAN -bywam, bo mam liczną rodzinę w okolicy :) *** Faceci rozwijają sie do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Dyskusja 10.11.05, 16:34 Wzajemne pozdrowienia dla Legniczan.Ja także rodzinę bliższą i dalszą mam w różnych kątach Polski ,natomiast w samej Legnicy niestety nie.Praktyki studenckie natomiast miałem w Waszych zakładach owocowo-warzywnych wiele lat temu.Czy teraz jeszcze istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Dyskusja 10.11.05, 17:21 Ech... na Krętej? Już dawno nie istnieją :( W tym miejscu mamy obecnie Real (na części terenu), a część budynków jest w rękach prywatnych - wszystko wynajmowane firmom, firemkom i takim tam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Dyskusja 13.11.05, 20:31 goska35 napisała: > Ech... na Krętej? Już dawno nie istnieją :( > W tym miejscu mamy obecnie Real (na części terenu), a część budynków jest w > rękach prywatnych - wszystko wynajmowane firmom, firemkom i takim tam....:) Aha.Produkowano tam m.in słynne wino patykiem pisane,z różnymi ciekawymi dodatkami.Ten wydział nazywał się Tłocznia,gdyż sok do tego wina tłoczono z jabłek.Efekty spożycia tego napoju nie były zbyt ciekawe.Jednak byli smakosze tej ambrozji. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dyskusja 20.11.05, 16:27 Przez jakis czas kolo marketu Real funkcjonowala hurtownia alkoholi, pewnie skromna pozostalosc po owych zakladach:) Nie wiem czy jeszcze jest. Wiem, ze kiedys tam pozar byl. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dyskusja 10.11.05, 13:20 Podobno jest tak, ze jak ludzie nie maja ze soba o czym porozmawiac to gadaja o pogodzie;) A my chyba mamy jeszcze kilka tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Dyskusja 10.11.05, 16:37 Pogoda to ważny temat.Szczególnie dla działkowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dyskusja 11.11.05, 00:29 Na szczescie nie jestem dzialkowiczem:) Jezeli juz na ten temat to bardzo sobie chwale tegoroczna jesien. Rozpiescila mnie jak nigdy. Faktem jest, ze jeszcze nie wyciagnalem tzw zimowych butow (czyli na pore zimna a nie na zime;) Nawet czapki jeszcze nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Dyskusja 13.11.05, 20:35 olus_stad napisał: > Na szczescie nie jestem dzialkowiczem:) Jezeli juz na ten temat to bardzo sobie > chwale tegoroczna jesien. Rozpiescila mnie jak nigdy. Faktem jest, ze jeszcze > nie wyciagnalem tzw zimowych butow (czyli na pore zimna a nie na zime;) Nawet c > zapki jeszcze nie nosze. No to żałuj ,że nie jesteś działkowiczem.Czapkę i buty już niebawem będziesz zmuszony wyciągnąć.Idzie zima z Grenlandii. Odpowiedz Link Zgłoś