servus_lca 09.03.06, 14:48 Co się stało z forum na stronie legnica.net.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty1231 Re: Forum legnica.net.pl? 13.03.06, 08:08 a szlak je trafil :) brak wiekszego zainteresowania to i po co bylo je utrzymywac ? z logow wychodzilo, ze ludzie bardzo lubia czytac, gorzej z pisaniem. zreszta doswiadczenia z innych lokalnych forow pokazuja, ze niestety najczesciej bywaja to kluby dyskusyjne kilku antagonistow, ktorzy robia ruch w "interesie". jesli w mentalnosci cos sie zmieni to niewatpliwie forum ruszy ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Forum legnica.net.pl? 13.03.06, 13:37 a tak na marginesie czy nie latwiej jest zadac to pytanie bezposrednio autorowi strony ? przeciez jest na stronie podany adres e-mail do korespondencji. jestem przekonany, ze odpowiedzialby :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Forum legnica.net.pl? 14.03.06, 09:51 qwerty1231 napisał: > a tak na marginesie czy nie latwiej jest zadac to pytanie bezposrednio >autorowi strony ? przeciez jest na stronie podany adres e-mail do orespondencji. >jestem > przekonany, ze odpowiedzialby :) Oczywiście, że jest łatwiej, ale wiem, że autor strony zagląda na to forum i może kogoś jeszcze odpowiedź na to pytanie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś