venilla 21.03.06, 22:26 gdzie w legnicy moge tanio i bezpiecznie przebic brode Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiabed Re: piercing w legnicy 22.03.06, 22:02 chyba w studiu tatuazu i piercingu w "kostce" - "blaszaku" na Galileusza (nieopodal ul. Galileusza. Na pietrze, kolo gabinetu dentystycznego). Kurcze, mam nadzieje, ze to studio tam jeszcze jest, wprawdzie juz ponad rok temu tam bylam..ale chyba jeszcze dzialaja. Polecam, bardzo przyjemni ludzie, tatuaz - fachowy, nie kolczykowalam sie, ale mysle, ze tez jest spoko. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kita13 Re: piercing w legnicy 23.03.06, 16:00 asiabed napisała: > chyba w studiu tatuazu i piercingu w "kostce" - "blaszaku" na Galileusza > (nieopodal ul. Galileusza. Na pietrze, kolo gabinetu dentystycznego). Kurcze, > mam nadzieje, ze to studio tam jeszcze jest, wprawdzie juz ponad rok temu tam > bylam..ale chyba jeszcze dzialaja. Polecam, bardzo przyjemni ludzie, tatuaz - > fachowy, nie kolczykowalam sie, ale mysle, ze tez jest spoko. pozdr. to ,jest studio na HEWELIUSZA -RESZTA SIĘ ZGADZA,A STUDIO ISTNIEJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
kita13 Re: piercing w legnicy 23.03.06, 15:58 polecam studio tatuaZu ipircingu na ulicy HEWELIUSZA 7 (BLASZAK-po schodkach na górze). Młody zespół (chłopak od dziar i dziewczyna od kolczyków). Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: piercing w legnicy 23.03.06, 21:01 no, wlasnie to studio mialam na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
venilla Re: piercing w legnicy 24.03.06, 18:01 a macie tam jakies namiary? nr tel, mail, stronka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kita13 Re: piercing w legnicy 13.04.06, 17:05 numer tel. możesz uzyskać dzwoniąc na info.ale polecam wybrać się osobiście ,porozmawiać , obejżeć zdjęcia wykonanych już przez nich tatto,przejżeć katalogi... To pomoże ci podjąć decyzję. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
kita13 Re: piercing w legnicy 20.04.06, 18:57 jeśli chodzi o nr. tel. to już go mam jeśli interesuje cię to dalej no to proszę 0 602 293 674 to numer do studia . Bardziej już nie umiem ci chyba pomuc. POZDROWIENIA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milkusia11 Re: piercing w legnicy 11.04.06, 17:06 polecam blaszak na ul.heweliusza mila obsluga,czysto,bezpiecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś