neta_m 31.03.06, 11:06 Witam Znacie może dekoratora / architekta wnetrz pracującego w dawnym legnickim? Neta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: dekorator 31.03.06, 19:50 Ostatnio czytałem w Konkretach, że w Castoramie siedzi pani która za darmo pomaga wybrac kolory itd. chyba w czwartek i niedzielę, ale pewny co do dni tygodnia nie jestem. Ale to było jako ciekawostka, a nie odpowiedź na Twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
laburek Re: dekorator 16.04.06, 18:50 zależy jakiej usługi konkretnie potrzebujesz? jeżeli doboru kolorów , materiałównp. kafelek itp., to moge pomóc, zrobić projekt wizualizacji itp. mój email: laburek1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: dekorator 20.04.06, 19:41 nie wiem o co Ci dokładnie chodzi ale na Kawaleryjskiej (koniec Chojnowskiej przed torami w lewo) jest wielki szyld Pracowni Architektów, geodety itp Odpowiedz Link Zgłoś
neta_m Re: dekorator 28.04.06, 11:11 Chodziło mi o projektanta wnętrz, już znalazłam. Dzięki za zainteresowanie Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
basiha Re: dekorator 14.10.06, 19:42 czy mozesz podac kogo znalazlas bo teraz ja szukam projektanta wnętrz. z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś