frida2 21.05.06, 13:20 Przed chwilą dość mocno zatrzęsło, mmyślałam, że w głowie mi się kręci albo coś, ale jak spojrzałam na kiwający się świecznik, który o mały włos nie roztrzaskał się na podłodze, to nie było mi do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziolek2005 Re: Trzęsie nami? 21.05.06, 20:19 No właśńie - mocno było czuć to tąpnięcie w Głogowie?? Wszyscy je czuli??? Właśńie przeczytałam w wiadomościach na onecie. Moich rodziców nie było w tym czasie w Głogowie, więc nie mam kogo spytać (ja nie mieszkam już w Głogowie). Moja babcia z Polkowic mówiła, że coś tam pospadało z mebli - no ale to samo centrum tąpnięć. A jak było trochę dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Trzęsie nami? 21.05.06, 22:19 Było dość mocno odczuwalne, więc w Polkowicach to już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
nleszek1 Re: Trzęsie nami? 21.05.06, 22:30 4,9 - najsilniejszy wstrząs w tym roku (geofon.gfz- potsdam.de/db/eqinfo.php) Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: Trzęsie nami? 22.05.06, 10:12 ja się tylko zastanawiam jaki geniusz kilkadziesiąt lat temu zezwolil na wybudowanie Polkowic. Wg mnie powinno tam stać parę hoteli pracowniczych i tyle. A zamiast tego rozrastać się powinien Głogow, Lubin - tam gdzie już jest bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: Trzęsie nami? 24.05.06, 11:28 Madziolek2005 nie wiem jak wyglądasz ale to nie ważne ponieważ bo dzięki tej wypowiedzi pokochałem Cię jak siostre,a propo wstrząsów to nie wszędzie było je czuć np.Piastów nawet nie poczuł.Pozdr:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Do Racers 25.05.06, 17:14 Hmmm - nie wiem czym, aż tak bardzo sobie zaslużyłam, ale dzięki :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś