a-pluciennik 29.09.06, 14:00 witam czy na osiedlu sienkiewicza (rumiankowa) istnieje mozliwosc załozenia internetu oprócz TPSA DIALOG I Bajtnet? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusiunia Re: internet - osiedle sienkiewicza 30.09.06, 16:44 witam z tego co wiem jest taka mozliwosc, chlopaki z okolic poznanskiej sie tym zajmuja, ( 661635548- tel kont.) Odpowiedz Link Zgłoś
a-pluciennik Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 10:43 wielkie dzieki już złapałam kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alusiunia Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 17:14 a proszę cie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: internet - osiedle sienkiewicza 30.09.06, 20:55 a-pluciennik napisała: > internetu oprócz TPSA DIALOG I Bajtnet? eh, masz taki wybór i jeszcze źle!? Odpowiedz Link Zgłoś
a-pluciennik Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 10:42 witam nie zle tylko, wykluczyłam te moziwości ponieważ założenie przez nich internetu nie jest mozliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 13:11 A moze sprobujesz mobilnego internetu? Np. blue connect albo iplus? Gprs na pewno jest, z edge roznie, umts ni ma w ogole w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 16:31 olus_stad napisał: > A moze sprobujesz mobilnego internetu? Np. blue connect albo iplus? Gprs na pew > no jest, z edge roznie, umts ni ma w ogole w Legnicy. > edge jest w Lcy, ale na takim internecie mozna zapomnieć o wszelkich rozmowach przez telefon, skype itp. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: internet - osiedle sienkiewicza 03.10.06, 23:02 Moze sie nie znam, ale mialem vectra 128 i skype hulaj az milo, edge jest szybszy ( pl.wikipedia.org/wiki/EDGE ), wiec powinno tez dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: internet - osiedle sienkiewicza 04.10.06, 20:22 olus_stad napisał: > Moze sie nie znam, ale mialem vectra 128 i skype hulaj az milo, edge jest szybszy ( pl.wikipedia.org/wiki/EDGE ), wiec powinno tez dzialac. > akurat tutaj nie chodzi o szybkość, tylko o stabilność połaczenia i pingi, a w internecie z "powietrza" zazwyczaj pingi nie są na jednym poziomie, a jezeli ping będzie skakał od 10 do 300 to sobie nie porozmawiasz, jest jeszcze inna sprawa jak odbicie sygnału co powoduje echo itd. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: internet - osiedle sienkiewicza 06.10.06, 22:59 A no widzisz, czyli sie nie znam jednak:) Kiedys w boku Plusa pytalem o Skype przez gprs i kobieta powiedziala, ze moga byc trudnosci, ale zrozumialem, ze chodzi o predkosc, a nie stabilnosc. To zle wrozy, bo chcialem rodzicom zmienic sdi na iplusa wlasnie pod katem Skype. Musze to przemyslec raz jeszcze. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
bboy881 Re: internet - osiedle sienkiewicza 02.10.06, 23:28 oczywiście ze jest mozliwośćm ja polecam firme LEGNET, mają bardzo dobre łącza, są bezawaryjni a co najważniejsze najniższe ceny w Legnicy, szczerze POLECAM!!! w to ich strona www.legnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gracja48 Re: internet - osiedle sienkiewicza 03.10.06, 19:45 Bardzo prosze jesli ktos wie czy na ulicy Czarnieckiego mozna założyć jakiś internet.Bo jak narazie ani BAJTEK,ani VEKTRA nie chce mieć nic wspólnego z tą dzielnicą Bardzo prosze o wiesci.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
esquire Re: internet - osiedle sienkiewicza 03.10.06, 22:07 gracja48 napisała: > Bardzo prosze jesli ktos wie czy na ulicy Czarnieckiego mozna założyć jakiś > internet.Bo jak narazie ani BAJTEK,ani VEKTRA nie chce mieć nic wspólnego z tą > dzielnicą > Bardzo prosze o wiesci.Z góry dziękuję. na pewno jest tpsa i mozliwe, że dialog (ale to sprawdź na infolini), ostatnio widziałem dużo ogłoszeń na klatkach o internecie bezprzewodowym, ale jakie firmy go oferowały to nie mam pojęcia, na pewno były to 2 różne reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: internet - osiedle sienkiewicza 06.10.06, 23:05 Nie wiem czy traktowac Cie w kategoriach super zadowolonego uzytkownika czy moze 'reklamodawce' z LEGNET'u? www.regional.pl/forum/viewtopic.php?t=2827&view=previous&sid=581f1b99ad17d39076879d64b11a1a99 Odpowiedz Link Zgłoś
odyr Re: internet - osiedle sienkiewicza 08.10.06, 14:57 legnet.pl has address 81.168.163.66 name = xdsl-834.lubin.dialog.net.pl # Opłaty miesięczne 1. Abonament Standard prędkość 512/128 kbit - 36,60 zł 2. Abonament Pro prędkość 1024/256 kbit - 73,20 zł 3. udostępnianie łącza - negocjowane indywidualnie ciekawe ciekawe :))) oferowac ludziom 1024/256 na laczu 2mb/512 podzielonym pewnie juz na parenascie osob :) w erze p2p , szok :) a moze p2p wyciete ? :) dzialanie tego lacza musi byc pewnie niesamowite "Pro" internet :P a ta bezawaryjnsc no no Linux Fedora i bezawaryjnosc ? to prawie jak jezdzic maluchem i mowic ze to mercedes :) a najbardziej mnie zadziwia ten zapis: Własny, nielimitowany adres IP - 12,20 zł mies. o co chodzi ? :D co to do jasnej ciasnej jest nielimitowany adres ip :):):) i po co komu wpisy MX w domenie skoro nie ma nawet serwera pocztowego ? :) czyzby gotowiec ? a moze caly serwer to gotowiec ze swiezo upieczonym adminem ktory nie ma zielonego pojecia co robi a pozniej ludzie sie zrazaja do radiowek i klepia po forach o "nie stalych" pingach itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieginice Re: internet - osiedle sienkiewicza 06.02.07, 08:32 Radiowo- abonament 30 zloty i mozliwosc rozmowy VoIP Odpowiedz Link Zgłoś