tycjani Re: Kandydaci na prezydenta 15.10.06, 20:04 frida2 napisała: > Kto Waszym faworytem? A kto w ogóle startuje ??? -- Zawsze obok czegoś dobrego i pięknego jest historia ciemna - tak ma być - to Tao. Odpowiedz Link Zgłoś
niebiosklon Re: Kandydaci na prezydenta 15.10.06, 21:42 Rydzyk na prezydenta Głogowa heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 15.10.06, 23:10 tycjani napisała: > A kto w ogóle startuje ??? Z tego co mi wiadomo z zasłyszanych w radio/tv wiadomości to kandyduje Rak, Szulc, Rychlik, Rybka(?)... na pewno jeszcze kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Kandydaci na prezydenta 24.10.06, 21:52 tycjani napisała: > frida2 napisała: > > > Kto Waszym faworytem? > > A kto w ogóle startuje ??? Na stronie: http://glogow.naszemiasto.pl/wydarzenia/660989.html jest artykuł z listą kandydatów w miastach regionu legnickiego. W Głogowie kandydują: Głogów * Andrzej Leszek Szczypień (KWW „głogowianie. pl”) * Tomasz Kurzaka („Nowy Głogów”) * Władysław Jan Rak (Wspólnota Samorządowa) * Ewa Pawlak-Osomańska (SLD, SdPl, PD, UP, Lewica i Demokracja) * Zbigniew Piotr Rybka (Obywatelskie Porozumienie Samorządowe) * Marek Jarosław Rychlik (Chrześcijańskie Forum) * Jan Kazimierz Zubowski (PiS) * Leszek Szulc (PO) Nie mam fawrytów, no gdyby kandydował królik Bugs to bym na niego zagłosował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gedeon2 Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 07:57 Andrzej Szczypień i jeszcze jakaś kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 22:52 gedeon2 napisał: > i jeszcze jakaś kobita. Osomańska? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_myszka Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 11:52 Andrzej Leszek Szczypien! Tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 23.10.06, 17:21 ja_myszka napisała: > Andrzej Leszek Szczypien! Tylko! Wczoraj widziałam w tv urwek rozmowy z tym człowiekiem. W pewnych sprawach się z nim zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kede26 Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 12:02 dlaczego niema mojego postu frido 2 Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 12:12 kede26 napisał: > dlaczego niema mojego postu frido 2 Dlatego, że zaśmiecasz po raz kolejny forum pytaniem o pokaz kosmetyczny. Jeżeli nie uzyskałeś odpowiedzi na poprzednio zadane pytania to znaczy, że nikt tutaj nie wie nic o takim pokazie i nie jest w stanie udzielić Ci zadowalającej Cię odpowiedzi. Proponuję zaczerpnąć informacji u źródła i zadzwonić do Miejskiego Ośrodka Kultury. tel. (76) 835 - 66 - 30 Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 16.10.06, 12:36 kede26 napisał: > ok dzieki i przepraszam Proszę uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 23.10.06, 17:24 Mijając ratusz nie sposób nie zauważyć plakatów pana Rychlika. Mojego głosu to on na pewno nie dostanie chociażby za to, co zrobił ze szkołami (budowlnaka do samochodówki, szkoła specjalna do budowlnaki, etc.). Niezrozumiałym dla mnie jest czemu to miało służyć. Poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
halpa Re: Kandydaci na prezydenta 23.10.06, 22:29 na wybory nie idę,wyjeżdżam, zresztą patrząc na kandydatów nie mam faworyta Odpowiedz Link Zgłoś
ja_myszka Re: Kandydaci na prezydenta 25.10.06, 08:40 nie głosując zrobisz przysługę Rybce...no chyba, że jest Twoim faworytem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_myszka Re: Kandydaci na prezydenta 25.10.06, 08:42 strona mojego idola :-) www.glogowianie.interia.pl ...frida2 - nie reklamuję lecz warto wiedzieć co poszczególni kandydaci sobą reprezentują Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Kandydaci na prezydenta 25.10.06, 10:58 ja_myszka - ten link nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_myszka Re: Kandydaci na prezydenta 25.10.06, 12:51 no... masz rację, to ten link: www.glogowianie.republika.pl lub dla nowych przeglądarek www.głogowianie.pl Pozdro dla forum Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Kandydaci na prezydenta 03.11.06, 18:22 ja_myszka napisała: > no... masz rację, to ten link: www.glogowianie.republika.pl lub dla nowych > przeglądarek www.głogowianie.pl Pozdro dla forum Dla nowych przeglądarek? Raczej nie ma znaczenia czy nowa czy stara wersja przeglądarki w tym przypadku. Jeden adres jest autentycznym adresem strony umieszczonej na serweze o domenie republika.pl drugi zaś adres jest zarejestrowaną domeną, prawdopodobnie płatną. Rodzaj przeglądarki i wersja ma znaczenie do zawartości strony a nie pod kątem adresu internetowego. -- Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy TadeuszFantom www.nowy-glogow.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Kandydaci na prezydenta 26.10.06, 09:32 Czytałam conieco na stronie głogowian... hmmm denerwuje mnie jak ktoś zaczyna od podkreślania tego czego poprzednicy nie zrobili i twierdzą, że to wykonają... jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Nie wiem Kim jest ten człowiek, nigdy go nie widziałam, nie spotkałam ;) Zupełnie nie znam układów i stuktur panujących wsród naszej "elity", dlatego nie wiem czy gdy kiedyś był Naczelnikiem Wydziału Gospodarki Przestrzennej sprawował swoje stanowisko bezukładowo i rzetelnie... nie wiem tego, nie wiem co zaszło, dlaczego odszedł; Trudno mi dać mu szansę, tak jak innym kandydatom, bo jakoś nie wierzę w to by nagle zajmując stanowisko Prezydenta udało mu się cokolwiek spełnić z obietnic, nie wierzę w "kiełbasę wyborczą"... Zarzucam WSZYSTKIM kandydatom, że nie wychodzą "do ludzi", jakieś nędzne plakaty prawie wcale nierzucające sie w oczy wcale mnie nie przekonują do nikogo a już tym bardziej do pójścia na głosowanie A tak a'propos to wolałabym by to stanowisko zajął ktoś świeży, bezpartyjny, bez przeszłości politycznej, kobieta :))) ! Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych -- Zawsze obok czegoś dobrego i pięknego jest historia ciemna - tak ma być - to Tao. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kandydaci na prezydenta 03.11.06, 12:51 Robiąc opłaty w agencji wraz z kwitkiem dostałam stos kartek z podobizną niejakiego Leszka Szulca. Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Kandydaci na prezydenta 03.11.06, 18:26 Apel do prowadzących kampanie wyborcze. Proszę aby ulotki i foldery reklamujące kandydatów wrzucane do mojej skrzynki na listy były drukowane na miękkim i matowym (nieśliskim) papierze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś