kamisiunia 26.10.06, 08:52 witam Może wie ktoś, w jakich godzinach czynne jest laboratorium na Bema? Raz słyszę, że tylko rano, a raz, że całą dobę... :/ Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seren1 Re: Laboratorium na Bema 26.10.06, 09:17 www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/labdolnoslaskie.xls Wystarczyło temat wrzucić w Google i.... wszystko jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Laboratorium na Bema 26.10.06, 14:00 całą dobę.. p.s. ostatnio byłam i się dowiedziałam, że o 7 rano jest zmiana zmiany ;) więc lepiej być około 7.15 Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Laboratorium na Bema 26.10.06, 20:29 Kurczę, dziękuję za fatygę, jednak mogłam napisać, że mam już ten plik >< Nie zaznaczyłam też, ze nie chodzi mi o tzw. CITO czy jak to się tam nazywa, tylko normalnie - przynoszę materiał i za jakis tam czas dopiero mam wyniki. Moja mama sie kłóci ze mną, że całą dobę to jest czyny tylko właśnie w ten sposób - że wyniki sa na już. A jak nie mam na to kasy, to otwarte jest tylko w kilku godzinach porannych... Mam nadzieję, że w marę jasno wyjaśniłam... :/ :) Odpowiedz Link Zgłoś