ola741 22.11.06, 22:34 Witam:-) Chciałam zapytać czy ktoś z Was był już w Vabbi na Marsa? Jeżeli tak to prosze o opinie.Pozdrawiam.Ola:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: Vabbi 24.11.06, 09:44 szczerze to kiepski sklep. Po pierwsze mała powierzchnia, czyli mały wybór ubrań, jeżeli już coś było ciekawego to rozmiar albo M, albo XXXL, jedyny plus to buty. I skarpety drogie za 1 pare chca 14 zł, a za 14 zł to ja 3pary kupuję. Aha i ubrania (niektóre) mają metki z czeskiego sklepu Vabbi, bo sa ceny w KC. Odpowiedz Link Zgłoś
venom.x Re: Vabbi 05.12.06, 10:36 byłem i nie zgodze się z przedmówcą :-) całkiem miły sklepik co prawda nie jest wielki ale można powybierać, dobrze że jest kilka marek ciuchów nie związanych ze sportem :-)na Scotch&Soda, oczywiście mogą być problemy z wsczeleniem się w rozmiar ale w końcu to końcówki serii !!! Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiunia Re: Vabbi 14.12.06, 19:58 sklepik daje rade nie ma rewelacji ale mozna znalezc cos calkiem ciekawego widzialam nawte kilka fajnych chiszkow mexx-a ale ogolnie bez achow i ochow Odpowiedz Link Zgłoś