ania0079 20.03.07, 12:51 szukam dobrego ginekologa w legnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamo Re: dobry ginekolog 20.03.07, 16:13 polecam dr Ewę Sosnowską-Raczkowiak. Prywatnie przyjmuje na ul. Grunwaldzkiej zaś na Fundusz na Izerskiej. Bardzo miła i fachowa z niej kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
luka130 Re: dobry ginekolog 20.03.07, 16:25 To zależy w jakim celu potrzebny Ci ginekolog. Jesli do prowadzenia ciaży to Dr. Raczkowiak nie polecam, jesli natomiast masz problemy zdrowotne to możesz spróbować. W moim przypadku trafiła w 10 natomiast znam osoby, którym nie umiała pomóc. Natomiast jeśli chodzi o ciażę to Dr Grzegorz Pacułt. Przyjmuje we wtorki i piatki od 16-18, ul. Witelona 13/2. Nie trzeba sie wczesniej rejestrować. Wiem co mówię. Za 2 miesiace urodzę synka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
13kot13 Re: dobry ginekolog 21.03.07, 15:51 Także polecam dr Grzegorza Pacułta,prowadził moją drugą ciążę i byłam bardzo zadowolona.Doktor przyjmuje także na fundusz w Ośrodku Zdrowia w Kunicach,gdzie ma USG dopochwowe.W gabinecie prywatnym nie ma USG :-( Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania0079 Re: dobry ginekolog 22.03.07, 08:31 witam, dlaczego nie do prowadzenia ciązy, a co sązicie o doktor Jędrzejczyk Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: dobry ginekolog 22.03.07, 09:59 ja prowadziłam ciążę u Jędrzejczyk i raczej jestem zadowolona, chodziłam do niej na fundusz i nie miałam z nią problemów, po badaniach dokładnie wszystko mi tłumaczyła, w gabinecie ma dobry sprzęt USG także te dopochwowe. Odpowiedz Link Zgłoś