hejah 25.04.07, 22:43 witam wiadac przybywa konkurencji pizzeriom ,ale to dobrze bowiem moze ceny spadna a jakosc potraw sie poprawi ;-] dzisiaj otwrzyli pizzerrie na tatrzanskiej , co prawda lokal jest maly ale menu jest calkiem ciekawe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarusia Re: Telepizza w legnicy 11.05.07, 09:26 Wczoraj zawitalam do telepizzy.Jestem zawiedziona!!Nie zamawialam pizzy,ale kebab,roller i salatke z kurczakiem.Bralam na wynos,dziecku na trening.Nie mieli sztuccow,a ja nie mieszkam w Legnicy....Warzywa z salatki plywaly w majonezowym sosie.Zamawialam czosnkowy,ale ten ktory podano nie mial nic wspolnego z czosnkowym!Kebab to maly pierozek w wielkim pudelku.Na zdjeciu wygladal calkiem inaczej.Rollera moje dziecko nie przelknelo.... Jak dla mnie telepizza to lipa ... Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: Telepizza w legnicy 29.05.07, 23:02 Ja też niestety jestem zawiedziona. Spodziewałam się profesjonalizmu, ale widocznie się myliłam. Roller nie był zły w smaku, ale nic specjalnego za ta cenę. Dzisiaj jadłam pizzę calzone, na którą teraz jest promocja "2 w cenie 1". W ogóle się nie opłaca, bo cena tej jednej to już jak za dwie ( 15zl margherita - do 23zl max). Sama calzone była naprawdę niedobra - można się zapchać samym ciastem i w ogóle jakaś taka blee. Już nie wspomnę o niby sosie pomidorowym, którym jest po prostu koncentrat pom. z odrobiną ketchupu. Szczerze odradzam Telepizzę. Odpowiedz Link Zgłoś