from5 10.06.07, 13:09 Czy macie jakieś pomysły na ograniczenie bezkarności pijącej,wyjącej,"młodzieży"na osiedlach do póznych godzin nocnych.Policja przyjedzie albo nie.Jak przyjedzie to pojedzie bez wyników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat321 Re: "młodzież" na osiedlach 11.06.07, 19:52 witam znam ten problem ze swojego podwórka co wieczór do bardzo póżnych godzin nocnych siedzi"młodzież"wulgarnie się wydziera i zastanawiam się gdzie matki i ojcowie tych dzieciątek pewnie piją w czterech ścianach. Sąsiedzi rozmawiają o tym ale nikt z tym nic nie robi luzik ja na szczęście wynoszę się nie długo z tego osiedla x x x . Policja jest częstym gościem na osiedlu ale niestety nie widzi tego albo nie chce widzieć po co szaprać się wyrstkami. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: "młodzież" na osiedlach 11.06.07, 21:53 "Sąsiedzi rozmawiają o tym, ale nikt nic nie robi" - to może zrob cos,ulżyjesz przynajmniej sąsiadom zanim sie wyprowadzisz... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
from5 Re: "młodzież" na osiedlach 12.06.07, 06:18 Ja próbowałem coś zrobić.Bez efektów.Jest jeszcze gorzej. Ludzie się boją,właśnie mówią,że coś trzeba zrobić ale tylko mówią,nikt nie pomoże, nie chcą się narażać rozbestwionej chuliganerii.Policja obiecała częściej patrolować ale teraz wogóle jej nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
agat321 Re: do konim 691 13.06.07, 21:33 a masz jakiś pomysł to pisz bo napewno nie tylko na moim osiedlu tak się dzieje i ludzie nie mają innego wyjścia i znoszą smród szczyn na klatkach schodowych poniszczone windy domofony a do tego jeszcze połamane ławki place zabaw zaczyna to być normalką. bo kto się odezwie kto ma ochote oberwać byłam świadkiem jak kobieta zwróciła grzecznie uwagę skur..... żeby byli nieco ciszej bo "rozmawiali" grzecznie akurat pod jej oknami dopiero jej zrobili jazdę bez trzymanki.Policja napewno ma "ważniejsze" sprawy niż szukanie sprawców połamanej ławki czy wiecznie obszczanego muru albo zagłuszających ciszę nocną skurw.... Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: "młodzież" na osiedlach 12.06.07, 10:20 Nudza się, łatwo narzekać, ale nikt nie ma ochoty na społeczna forme zoorganizowania czasu tym dzieciakom, miasto sie nie kwapi , pracowników społecznych nie ma a z nudy sami wiecie co robią Odpowiedz Link Zgłoś