Dodaj do ulubionych

"młodzież" na osiedlach

10.06.07, 13:09
Czy macie jakieś pomysły na ograniczenie bezkarności
pijącej,wyjącej,"młodzieży"na osiedlach do póznych godzin nocnych.Policja
przyjedzie albo nie.Jak przyjedzie to pojedzie bez wyników.
Obserwuj wątek
    • xoy Re: "młodzież" na osiedlach 11.06.07, 10:10
      Regularnie meczyc policje.
      • agat321 Re: "młodzież" na osiedlach 11.06.07, 19:52
        witam
        znam ten problem ze swojego podwórka co wieczór do bardzo póżnych godzin
        nocnych siedzi"młodzież"wulgarnie się wydziera i zastanawiam się gdzie matki i
        ojcowie tych dzieciątek pewnie piją w czterech ścianach. Sąsiedzi rozmawiają
        o tym ale nikt z tym nic nie robi luzik ja na szczęście wynoszę się nie długo z
        tego osiedla x x x .
        Policja jest częstym gościem na osiedlu ale niestety nie widzi tego albo nie
        chce widzieć po co szaprać się wyrstkami.
        • konim691 Re: "młodzież" na osiedlach 11.06.07, 21:53

"Sąsiedzi rozmawiają o tym, ale nikt nic nie robi" - to może zrob cos,ulżyjesz przynajmniej sąsiadom zanim sie wyprowadzisz...

pozdr
          • from5 Re: "młodzież" na osiedlach 12.06.07, 06:18
            Ja próbowałem coś zrobić.Bez efektów.Jest jeszcze gorzej. Ludzie się
            boją,właśnie mówią,że coś trzeba zrobić ale tylko mówią,nikt nie pomoże, nie
            chcą się narażać rozbestwionej chuliganerii.Policja obiecała częściej patrolować
            ale teraz wogóle jej nie widać.
          • agat321 Re: do konim 691 13.06.07, 21:33
            a masz jakiś pomysł to pisz bo napewno nie tylko na moim osiedlu tak się dzieje
            i ludzie nie mają innego wyjścia i znoszą smród szczyn na klatkach schodowych
            poniszczone windy domofony a do tego jeszcze połamane ławki place zabaw zaczyna
            to być normalką. bo kto się odezwie kto ma ochote oberwać byłam świadkiem jak
            kobieta zwróciła grzecznie uwagę skur..... żeby byli nieco ciszej
            bo "rozmawiali" grzecznie akurat pod jej oknami dopiero jej zrobili jazdę bez
            trzymanki.Policja napewno ma "ważniejsze" sprawy niż szukanie sprawców
            połamanej ławki czy wiecznie obszczanego muru albo zagłuszających ciszę nocną
            skurw....
    • femme-marie Re: "młodzież" na osiedlach 12.06.07, 10:20
      Nudza się, łatwo narzekać, ale nikt nie ma ochoty na społeczna forme
      zoorganizowania czasu tym dzieciakom, miasto sie nie kwapi , pracowników
      społecznych nie ma a z nudy sami wiecie co robią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka