Dodaj do ulubionych

Sala na wesele 2008

03.08.07, 15:49
Witam wszystkich;) Razem z narzeczonym planujemy ślub w przyszłym roku,
obecnie szukamy sali na wesele. Bardzo prosze o pomoc pary kóre juz
wyprawiały swoje wesele w Lubinie lub blisko Lubina i maja juz zarysowane
pojecie o sali w kórej odbywało sie przyjecie. Interesuje nas Restauracja
Baron; Oberża;Restauracja Rozdroże w Szklarach Górnych i Pałacych równiez w
Szklarach oraz Dom weselny "Józefina" w Raszówce. Jeżeli sa osoby kóre
własnie tam wyprawiały swoje wesele to byłabym bardzo wdzieczna o wyrażenei
swojej opini na temat tego miejsca oraz jakies sugestje lub podpowiedzi:)A
moze znajda sie takie osoby które zaproponowały by jakies miejsce na wesele?
Z gór serdecznie dziekuje za pomoc:)))))))
Obserwuj wątek
    • thalia2002 Re: Sala na wesele 2008 04.08.07, 13:33
      witam my bierzemy 20.09.2008 ale przyjcie robimy w faraonie to lokal tak do 50
      osób pa
      • mswh-6 Re: Sala na wesele 2008 04.08.07, 13:51
        Dziekuje za informacje ;) Nasze wesele bedzie tak do 100 osób wiec Faraon
        odpada. Mam nadzieje ze wasze wesele bedzie bardzo udane Pozdrawiam;)
        • thalia2002 Re: Sala na wesele 2008 04.08.07, 16:02
          baron te| jest syper bylam tam na weselu poprostu rewelacja duza sala mila
          obslugo jedzenie ok maharaja na kolejowej tez jest sliczna ale pomiesci nie
          wiecej jak 80 osob i salka do tanczenia troszke ze mala w szklarach gornych
          bylam na sylwka i tez mi sie podobalo pozdrawiam pa
          • lilly217 Re: Sala na wesele 2008 05.08.07, 17:43
            Ja mialam wesele w czerwcu tego roku w oberży i bylo naprawde super. Ekstra
            wystrój, jedzenie, miła obsługa, klimatyzacja, i dosyć tanio, wszystkim oni się
            zajmują(nawet alkoholem), niczym nie trzeba się przejmować. Pozdrawiam
            • mswh-6 Re: Sala na wesele 2008 05.08.07, 18:52
              Dziekuje za informacje :) My tez sie zastanwailismy nad Oberża ale słysząłam
              własnei ze tam jest drogo i orkiestra jest narzucona. Czy to jest prawda?? A
              jak z wystrojem sali?? Czy było ładne?? Czy oni sie tym zajmuja?? Jezeli to nie
              sprawiło Ci kłopotu to prosze napisz orjentacyjnie jaki jest koszt za osobe
              Bede bardzo wdzieczna:) Pozdraiwam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego na
              nowej drodze życia;))
              • lilly217 Re: Sala na wesele 2008 09.08.07, 10:38
                Hej. Orkiestrę miałam swoją. drogo raczej nie jest, bo nas wyszło
                126zł na osobę razem z alkoholem, bo alkohol trzeba brać u nich(ok
                20-25zł za 0,5 litra), sala ładnie wyglądała, ona ładnie wygląda bez
                ubierania:), ale oni oczywiscie trochę ją przybrali, odpowiednio do
                klimatu, bez kiczowatych baloników itp, ogólnie skromnie ale z
                klasą. można oczywiście we własnym zakresie, ale poco się męczyć.
                Jak chcesz to poszukam,może bede miala jakies zdjęcia na ktorych
                widac sama sale, to wysle ci na maila(tylko podaj na jakiego:))
                Tylko kierowniczka na pierwszy rzut oka wydaje sie troszke dziwna:)
                ale nie przejmuj sie, w rzeczywistosci calkiem fajna:)Jak by cos cie
                jeszcze interesowalo, to pytaj.pozdrawiam
                • mswh-6 Re: Sala na wesele 2008 09.08.07, 15:42
                  Hej;) Bardzo bardzo dziekuej za informacje i jeżeli to nadal
                  aktualne to prosze o zdjecia sali moj maila: mswh-6@o2.pl Razem z
                  narzeczonym bylismy juz własnie w Oberży pytac sie o szczegóły:)
                  Wiem że kierowniczka jest od 3 tygodni nowa i jezeli robilibysmy tam
                  wesele to bedziemy pierwsza para któa bedzie wąłsnei z nia to
                  organizowac;) Zmartwił mie tylko ten alkohol...bo w sumie chcielismy
                  załatwic go gdzies taniej no wiec nie wiemy juz teraz Dzis jedziemy
                  do KArczowisk zobaczyc i dowiedziec sie jak tam wszystko wyglada
                  cenowo i organizacyjnie Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje i pozdrawiam
                  a wrazie jakis pytań to napisze juz na maila :) Miłego Dnia;)))))
                  • searching Re: Sala na wesele 2008 23.10.07, 12:45
                    tak, OBERZA jest super! robilismy tam wesele, oni naprawde wszystkim
                    sie zajma. Jak chcecie miec wesele z klasa, bez żenady, jak w
                    niektorych innych miejscach, to polecam z czystym sercem
                    • gallan Re: Zespol na wesele 2008 23.10.07, 13:14
                      A jesli szukacie zespolu na wesele - polecam zespol "SMAK" z Żagania
                      www.zespol-smak.pl
    • marioona84 Re: Sala na wesele 2008 28.10.07, 19:01
      witam z czystym sumieniem mogę polecić restauracje Rozdroże w szklarach gornych
      rok temu sama tam mialam wesele a w tym roku wesele miala tam moja kuzynka ona
      miala wesele na 110 osob i wszyscy sie swietnie bawili obsluga super jedzenie
      tez pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka