Gość: jacek01g IP: *.chello.pl 10.08.03, 00:02 Wałbrzych ma ponad 6100 postów, a podobno to miasto umiera... A wy co? Spicie czy nie macie internetu bidoki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivek1 Do boju Legnico 11.08.03, 09:46 zapytałem kiedyś Forumowiczów z Wałbrzycha przy okazji, z czego może ta dysproporcja wynikać i dostałem taką odpowiedź: "Bo na samym poczatku na walbrzyskim forum zebralo sie paru maniakow, ktorzy robili wszystko, aby sie ono jako tako krecilo... Fakt - czasem bylo to pisanie na sile, ale chyba nie bylo to calkiem bez sensu. :) Zreszta, mimo wszystko, w tych starych watkach jest pare ciekawych informacji. Niestety, forumowicze sprzed lat rzadko tu teraz zagladaja..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=7232145&a=7286759 poza tym tam jest wyższe bezrobocie, ludzie się nudzą to i piszą więcej. pozdrawiam Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Do boju Legnico IP: *.chello.pl 12.08.03, 00:28 Ale teraz ludzie gadaja z sensem. No i nie tylko z Walbrzycha ale z roznych miast [ja jestem z Warszawki], ktorzy sa z Walbrzycha ale los rzucil w rózne miejsca. Chyba nie jest tak, ze w Legnicy ludzie sa straaaaaaasznie zajeci albo nie ma bezrobocia. Na forum warszawskim jest multum postow a przeciez tu nie ma bezrobocia... Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Do boju Legnico 13.08.03, 07:51 Gość portalu: jacek01g napisał(a): > Ale teraz ludzie gadaja z sensem. Sadze, ze duzo zalezy od innicjujacych watki i od checi oraz motywacji tych, ktorzy zagladaja na forum. Na forum warszawskim jest multum postow a przeciez tu nie ma > bezrobocia... Z Warszawa to moze bym nie porownywal Legnicy, ale wlasnie przyklad Walbrzycha, czy nawet Jeleniej Gory, ktora ma ponad 4400 postow i jest prawie tak duza jak Legnica daja do myslenia. Po prostu rece opadaja. pozdrawiam Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Do boju Legnico! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.03, 10:38 A moje zdanie jest takie, że z internetu w naszym mieście korzystają tylko dzieciaki (ewentualnie młodzież) i wykorzystują go przede wszystkim do bleblania na GG i czatowania. Wiem z własnych obserwacji, że większośc znajomych w moim wieku (35) nawet nigdy nie dotarła na portal Wyborczej, a co dopiero na forum legnickie?... i zgadzam się z tym, że żeby forum rozkręcić i zainteresować nim innych musi się zebrać kilka osób, które będą nadawać ton... tak jak to działo się w Wałbrzychu... Pozdrawiam tych, co jednak tu zaglądają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Do boju Legnico! 16.10.03, 19:22 Do boju Legnico! Przeglądam archiwa, kiedy mnie tu nie było. Chciałbym dodać, że ja wpadłem tutaj całkiem przypadkowo, a z internetu korzystam od wielu paru dobrych lat. Po prostu zawsze słyszałem gazeta.pl i nic. Aż w końcu zobaczyłem ranking portali i postanowiłem zobaczyć no i jestem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Do boju Legnico! 16.10.03, 19:26 ja tu trafilam dwa lata temu, kiedy zaczelam korzystac z internetu. Moja ulubina gazeta-moj ulubiony portal, moje ulubione forum, choc dlugo trzeba bylo czekac na rozkrecenie go Odpowiedz Link Zgłoś