Gość: S_A IP: *.lanet.wroc.pl 27.09.03, 21:07 czy ktos zna?? a moze Ania i Gosia siedza na necie i czytaja to forum?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doniaania Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 15.06.04, 21:19 Witam. Ja znam Anie Kowal. Kumplowalysmy sie w ogolniaku (ILO), tylko to juz bylo jakis czas temu, i teraz nie mam z nia kontaktu. Zreszta niejednemu psu na imie Burek;-))). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sonata_arctica Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 18.06.04, 01:33 a nie wiesz przypadkiem gdzie ona mieszkala?? na jakiej ulicy?w domku??miala rodzenstwo??sorki ze tak wypytuje ale byla jedna z moich najlepszych kolezanek w przedszkolu, potem ja wyjechalam i nie widzialam jej jakies...15 lat??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 02.07.04, 15:08 sprawdz w ksiazce telefonicznej :-)) szukaj w okolicach ulicy stazynskiego w boleslawcu...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonata_arctica Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 04.07.04, 22:29 to na pewno ONA!! napewno bo mieszkalam na stazynskiego kiedys...a nie masz jej gg albo @??bo w ksiazce jakbym ja znalazla i bym do niej zadzwonila to to moglaby mnie nei pamietac...bylabym wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
zasiu82 Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 15.08.04, 23:31 > to na pewno ONA!! napewno bo mieszkalam na stazynskiego kiedys...a nie masz jej > > gg albo @??bo w ksiazce jakbym ja znalazla i bym do niej zadzwonila to to > moglaby mnie nei pamietac...bylabym wdzieczna... Maila znam, ale nie jestem upoważniony;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonata_arctica Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 17.08.04, 01:31 podaj mi jej @ plisssss, a jak nie to napisz TY czy mozesz podac...bede Ci bardzo bardzo wdzieczna...o ile nie sciemniasz mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonata_arctica Re: Ania Kowal, Gosia Kocoń!!!!!! 31.08.04, 15:33 zasiu wielkie dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś