aga1274 05.10.08, 19:56 co sądzicie o tej pani doktor? bardziej chodzi mi o jej specjalizację-alergolog, czy ktoś z was do niej chodzi, mogę prosić o jakiś tel kontaktowy do tej pani i gdzie ona dokładnie przyjmuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-poprostu Re: pediatra-alergolog dr Sandomierz 07.10.08, 06:52 pani doktor przyjmuje w przychodni Lubmed na ul.Gwarków Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: pediatra-alergolog dr Sandomierz 08.10.08, 17:18 jest bardzo dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
jadzi-a441 Re: pediatra-alergolog dr Sandomierz 29.10.08, 12:14 mój synek ma 3 miesiące i od samego początku chodzę z Nim do dr Sandomierz, a byłam już kilka dobrych razy. Mały miał problem z oczkiem, potem uszkiem, potem miał przeziębienie, potem ropną ciemieniuszkę no i oczywiście do tego jeszcze wizyty przed szczepianiami. Uważam, że jest dobrym lekarzem, miła, dokładna, udziela wyczerpujących wyjaśnień, odpowiada na wszystkie pytania. Wykryła u małego alergie na mleko, ogólnie jestem bardzo zadowolona a synek chyba też ją lubi bo zawszę się do niej uśmiecha ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: pediatra-alergolog dr Sandomierz 29.10.08, 19:00 wiem,że przyjmuje prywatnie,a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś