Dodaj do ulubionych

Lista Przebojów Wszechczasów

17.10.03, 12:15
w Trojce coroku robia ranking przebojow wszechczasow, wlasnie oddalam swoj
glos, z 300 piosenek pozwlaja wybrac max. 10. nie uwazacie, ze to prawie
niemozliwe?

i prz okazji radia mam pytanie: sluchacie legnickiego radia plus? bo chyba
tylko ono jest z Legncy. Czy inne radiostacje sa blisko naszego miasta? Bo
dla mnie i tak zawsze wygrywa Trojka :)

pozdrawiam bardzo
Obserwuj wątek
    • ivek Re: Lista Przebojów Wszechczasów 17.10.03, 12:37
      jedynataka napisała:

> i prz okazji radia mam pytanie: sluchacie legnickiego radia plus? bo chyba
      > tylko ono jest z Legncy. Czy inne radiostacje sa blisko naszego miasta? Bo
      > dla mnie i tak zawsze wygrywa Trojka :)
      >
      > pozdrawiam bardzo

Ja rowniez slucham niestety tylko troojki.
      Nie moge zniesc braku profesjonalizmu w telewizji i radiach lokalnych. Zwlaszcza
      nie do przejscia sa dla mnie reklamy robione metada chalupnicza.
      fakt, ze zaluje czasem bo mowia tam o regionie, najblizszej okolicy.
      Ale jak sobie przypomne glos kobiety ktora rano prowadzi audycje w radio plus to
      cos mi sie z zoladkiem dzieje.

3 slucham od zawsze. Rodzice mnie zarazili. Ostatnie zmiany odbieram nie
      najlepiej jednak. Nie tylko ja zreszta jakies 80% postow na forum radio ich
      dotyczy (nie wszyscy sa przeciw jednak).
      Zaluje, ze w Legnicy nie moge posluchac Radiostacji.
      Tutaj wlasciwie to z tego co sie orientuje tylko przy instalacji cyfry+ mozna
      odbierac stacje normalnie dostepne tylko dla mieszkancow Warszawy i okolic.
      No i oczywiscie setki innych stacji z calej Europy.
      pozdrawiam,
      Ivek

• olus_stad Re: Lista Przebojów Wszechczasów 17.10.03, 13:16
        ivek napisał:

> Zaluje, ze w Legnicy nie moge posluchac Radiostacji.
        > Tutaj wlasciwie to z tego co sie orientuje tylko przy instalacji cyfry+ mozna
        > odbierac stacje normalnie dostepne tylko dla mieszkancow Warszawy i okolic.
        > No i oczywiscie setki innych stacji z calej Europy.
        > pozdrawiam,
        > Ivek

Polecam internet w tych sprawach. Radiostacja odbiera bez problemow, tylko w troszke nizszej jakosci, niz z radia. Dzieki internetowi moglem posluchac Radia Las Vegas, do ktorego dzwonia ludzie i narzekaja na zony, mezow, pieniadze i prace. Super jest posluchac, bo dla kazdego Polaka narzekanie to miod na serce! Sluchalem sobie czasem BBC albo radio polonii z Chicago albo radia z Alaski. Wybor jest po prostu przeogromny i mozna znalezc naprawde niezle kwiatki!

Co sie zas tyczy Trojki, to troche sie do tych zmian przyzwyczailem, nie byly to dobre posuniecia, ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Jak jestem we Wroclawiu albo innym wiekszym miescie to lubie sobie posluchac TOK FM. Dosc mam w radiu ciaglej muzyki. Dla mnie liczy sie slowo mowione, a takie w tym radiu serwuja:)

Pozdrawiam, Olek

• swek1 Re: Lista Przebojów Wszechczasów 17.10.03, 12:45
      Mogłabyś podać adresik trójeczki gdzie można dołożyć swoje 10 nutek. A co do
      radia to teraz raczej słucham + .zet i rmf-fm. A wieczorem jak jadę gdzieś
      autkiem to lubię słuchać radia z Jeleniej Góry. A słynna 3 kojarzy mi się ze
      starą dobrą listą przebojów Niedźwiedzia, której kiedyś słuchałem od dechy do
      dechy. Pozdrowienia dla MUMINKÓW.
      • pbdiehart link dla przyjaciela pszczolki Maji 17.10.03, 12:56
        www.radio.com.pl/trojka/top/glosowanie.asp
        • swek1 Re: link dla przyjaciela pszczolki Maji 17.10.03, 12:59
          pbdiehart napisał:

> www.radio.com.pl/trojka/top/glosowanie.asp
          . Serdeczne dzieki i pozdrawiam
    • olus_stad Re: Lista Przebojów Wszechczasów 18.10.03, 18:50
      Nijak nie moglem zawezic mojego Top Ten do dziesieciu. Na poczatku z 30 jakos zrobilem 18, pozniej 15 i dalej sie nie dalo. Mialem taki metlik w glowie:( Czulem sie winny, ze nie glosowalem na niektore piosenki. I w koncu z nerwow dalem Alt+F4 i koniec. Nie glosuje, tylko poslucham:) Pozdrawiam, Olek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka