goska35 20.10.03, 17:19 Umówiłam się z koleżankami w "Klimatach". Oświećcie mnie - czego tam się możemy spodziewać? Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: "Klimaty" 20.10.03, 17:25 Nie byłem tam jeszcze, ale słyszałem, że panuje fajny nastrój. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: "Klimaty" 20.10.03, 21:26 Bylem, widzialem i jestem mile zaskoczony. Bylo pusto, ale to raczej spowodawane pora o ktorej tam zawitalem (3pm). Sa jakby 3 oddzielne sale, w kazdej inny rodzaj muzyki i inna glosnoscia. Do tego dorzucic mozna niewielki dancefloor i szafe. Obsluga mila, stolikow niewiele, co ma swoje plusy i minusy (na pewno nie bedzie tloku i mordowni, ale tez moze dla nas miejsca zabraknac). Ceny standardowe. Pierwsze slowo jakie sie narzuca po wyjsciu to 'fajny klimat' i taka tez nazwa:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: "Klimaty" 22.10.03, 15:29 Zaliczylas Goska te 'Klimaty' juz? Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: 'Klimaty' 22.10.03, 15:46 "Klimaty" jutro :) Wrażenia pojutrze :) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: 'Klimaty' 22.10.03, 16:53 Koniecznie daj znac jak wrocisz, jestem ciekaw opinii innych:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: "Klimaty" 25.10.03, 14:53 Wczoraj kolo polnocy zahaczylem Klimaty i trafilem oczywiscie na...bojke:( Jakis dwoch skejto-dresow mialo problemy, na szczescie ten problem mnie nie dotyczyl, bo siedzialem w innej salce, w ktorej bylo cicho i przyjemnie. Jedyne co zrobilem w sprawie bojki, to poinformowalem barmana o takim zajsciu. On sie chyba tym zajal, bo konfliktowy pan opusil lokal wraz ze swoja druzyna. Takze Gosiu uwazaj! Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: 'Klimaty' 25.10.03, 15:13 Dzięki Olek za ostrzeżenie :) Byłam w "Klimatach" w czwartek. Musze przyznać, że knajpka naprawdę sympatyczna, przesiedziałyśmy miło kilka godzin. Ogromny atut to to, że muzyczka nie gra za głośno, tak że jest to super miejsce na pogaduchy, nie trzeba przekrzykiwać ani siebie ani jej :) Poza tym klimatyzację mają w Klimatach, czy może inna jest tego przyczyna, ale wogóle nie czuć dymu, jakoś tak się super ulatnia. Przy każdym ze stolików znalazła się osoba paląca - jak nie więcej - a "siwego dymu i wieszania siekiery" nie było :) I naprawdę nastroiłyśmy się klimatycznie...polecam od wczoraj wszystkim znajomkom :P Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: 'Klimaty' 26.10.03, 14:02 Chwalilem dosc kameralny charakter 'Klimatow' i sie obrocilo przeciwko mnie. Wczoraj o 20 nie bylo miejsca w ogole:( Ale dosc marudzenia! Klimatyzacja/wentylacja dziala bez zarzutow! Po wieczorze tam spedzonym, musialem tylko na chwile wystawic sweter na powietrze i nie bylo czuc. Musze powiedziec, ze coraz bardziej mi sie ta knajpka podoba!! Chyba zostane stalym klientem:) Pozdrawiam, Olek PS Nie mow tak duzej ilosci znajomych, bo znow dla mnie miejsca zabraknie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: 'Klimaty' 26.10.03, 14:23 A wiesz czego się jeszcze dowiedzialam.... Prawdopodobnie na górze zostanie uruchomiony barek, tak że i jakieś żarełko będzie można tam skonsumowac.. :) A w czwartek też za bardzo miejsca nie było, oprózniło się dopiero przed 22, kiedy to większość poszła do Spiża na koncert... pozdrawiam Małgośka PS.coś się nie mogę zalogowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: 'Klimaty' 26.10.03, 14:56 To bardzo w porzadku! Jak bede glodny, to juz chodzenie na Statoil odpada:) Tylko zeby ceny nie byly takie jak w gospodzie u Spiza! Nabieram powoli przekonania, ze 'Klimaty' to knajpa w Legnicy na ktora czekalem:) Nie ma porownania z Mozartem, ktore byl za miedza!! Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynataka Re: 'Klimaty' IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.10.03, 17:16 po takich rekomendacjach wybiore sie tam, kiedy tylko znajde choc chwile :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: 'Klimaty' IP: 217.30.129.* 26.10.03, 20:24 To może zróbcie w klimatach spotkanie forum Legnica? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: 'Klimaty' 26.10.03, 20:39 Spotkanie w KLIMATACH? Myślę, że mogą być problemy. Ja nie mam laptopa i czy mają dostęp do sieci? HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: 'Klimaty' IP: 217.30.129.* 27.10.03, 15:28 swek1 napisał: > Spotkanie w KLIMATACH? Myślę, że mogą być problemy. Ja nie mam laptopa i czy > mają dostęp do sieci? HEHE Oj tak Ci ciężko wziąć komputer pod pachę, a co do internetu to chyba telefon tam mają, a więc jest i internet... Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: 'Klimaty' 27.10.03, 17:40 Gość portalu: servus napisał(a): > swek1 napisał: > > > Spotkanie w KLIMATACH? Myślę, że mogą być problemy. Ja nie mam laptopa i c > zy > > mają dostęp do sieci? HEHE > > Oj tak Ci ciężko wziąć komputer pod pachę, a co do internetu to chyba telefon > tam mają, a więc jest i internet... >Sam komputer to nie problem. Jest jeszcze klawiatura i myszka, z którymi pewnie sobie poradzę. Schody zaczynają się przy monitorze, który przerobiony jest z rubina, a on jak wiesz do lekkich nie należy. A telefon pewnie zablokowane ma zero. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: 'Klimaty' IP: 217.30.129.* 27.10.03, 17:53 swek1 napisał: > >Sam komputer to nie problem. Jest jeszcze klawiatura i myszka, z którymi > pewnie sobie poradzę. Schody zaczynają się przy monitorze, który przerobiony > jest z rubina, a on jak wiesz do lekkich nie należy. A telefon pewnie > zablokowane ma zero. Pozdrawiam. No to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, a zapewne zmieszczą Ci się pod pachami komputer i monitor. A co do telefonu to zostaje komórka. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: 'Klimaty' 27.10.03, 18:05 Gość portalu: servus napisał(a): > swek1 napisał: > > > >Sam komputer to nie problem. Jest jeszcze klawiatura i myszka, z który > mi > > pewnie sobie poradzę. Schody zaczynają się przy monitorze, który przerobio > ny > > jest z rubina, a on jak wiesz do lekkich nie należy. A telefon pewnie > > zablokowane ma zero. Pozdrawiam. > > No to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, a zapewne zmieszczą Ci się pod pachami > komputer i monitor. > A co do telefonu to zostaje komórka. > > pozdr >Zaczynam od zaraz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Mozart 28.10.03, 09:34 > Nie ma porownania z Moz > artem, ktore byl za miedza!! wlasnie BYL. nawet nie zdazylem tam pojsc. Czy ja sie kiedys doczekam w Legnicy porzadnej kawiarni???? pozdrawiam Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: 'Klimaty' 28.10.03, 00:37 Chcialem pojsc do Klimatow po czwartkowym (niespizowym) koncercie i skoro piszesz o takiej rotacji klientow, to mnie to bardzo cieszy, bo moze miejsce sie dla mnie znajdzie:) Pozdrawiam PS Musze powiedziec, ze niedawno rzucilem palenie (na jak dlugo nie wiem;)) i dopiero zaczal mi zapach papierosow przeszkadzac. Nawet nie chodzi o to czy ktos w towarzystwie pali, ale raczej o drazniacy smrod ubran jaki zostaje po! A w tej kwestii to Spiz ma sie blado w porownaniu z Klimatami. Tam klimatyzcje/wentylacje maja wlaczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: 'Klimaty' 29.10.03, 22:53 Czy był ktoś z Was może w nowo otwartej kawiarni przy szkole podstawowej nr.20. Ja wiem, że to nie ten kaliber, ale czy jest tam coś interesującego? Słyszałem, że zagląda tam młodzież jak i rodzice z dziećmi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: "Klimaty" 11.11.03, 00:04 No po prostu nie moge sie nadziwic tymi Klimatami! Dzis elegancko stolik zamowilem i bach! Wszystko bylo okej i bez grosza ubytku! Ekstra, pierwsza taka knajpa w Legnicy na poziomie:) Pozdrawiam, Olus Odpowiedz Link Zgłoś