alisee 26.01.09, 16:30 proszę o ciekawe miejsca w okolicach Głogowa,pałace, zamki w których można zanocować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ricemice Re: noclegi w zabytkach 27.01.09, 21:31 Palac w Bielawie (kolo Dzierzoniowa, kotlina Klodzka) to troche dalej od Glogowa ale blisko do gór sowich. Osobiscie nie nocowalam tam ale znajomi planowali tam sobie przyjecie weselne i bardzo polecali www.palac-bielawa.pogodzinach.net/ Na zdjeciach prezentuje sie calkiem przyjemnie... __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: noclegi w zabytkach 01.02.09, 20:14 Pomysl weekendu w zamku strasznie mi sie spodobal, niestety nie znalazlam nic ciekawego w bezposredniej okolicy Glogowa. Znalazlam za to linki do kilku palaców i dworów w okolicy Leszna: -Rydzyna www.zamek-rydzyna.com.pl -Pakoslaw www.pakoslaw.com.pl -Gebice www.palac-gebice.pl -Rokosowo www.rokosowo.pl -Witoslaw www.apiherba.pl -Trzebiny www.kobidz.pl -Przybyszewo www.palacprzybyszewo.com.pl __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś