nokia.3 13.02.09, 13:58 Poszukuję dobrego ortopedy dziecięcego, który mógłby przebadać moje dzieciątko. W przychodni na Biegunowej rejestracja dopiero w marcu na kolejne 3 miesiące a mi zależy na czasie. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: Ortopeda dziecięcy!!! 13.02.09, 14:12 a przebadać w jakim zakresie? bo jeśli chodzi TYLKO o usg bioder, to na Bielańskiej dr Pakuła. Jeśli chodzi o DIAGNOSTYKĘ to dr Kacer na Tatrzańskiej (oba miejsca tylko prywatnie/odpłatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
nokia.3 Re: Ortopeda dziecięcy!!! 13.02.09, 14:51 Podstawowe badanie czyli usg bioderka. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Ortopeda dziecięcy!!! 13.02.09, 15:15 to spokojnie można do Pakuły - usg potrafi wykonać :) ma nawet jakis tam papier na badanie niemowląt :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka31 Re: Ortopeda dziecięcy!!! 13.02.09, 16:44 Ja pomimo że jest Pakuła w Legnicy to wolałam pojechać do Feminy w Lubinie i nie żałuję ...wczesniej można zadzwonić i się zarejestrować na konkretną godzine - nr tel. 76 724 96 96 www.femina.lubin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: Ortopeda dziecięcy!!! 13.02.09, 22:10 Na Biegunową też można prywatnie, z tego co się orientuję i wtedy będzie o wiele szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś