kizi26 27.02.09, 15:03 Wiatm Czy ktoś z Was miał kontakt z w/w sprzedawcą. Jest to sklep internetowy.Jednym z punktów odbioru jest Lubin. Mam zamiar kupić sprzęt AGD do kuchni....i pewne obawy mam. Czekam z niecierpliwością na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nehti Re: Mix-Media 02.03.09, 07:37 Ja miałam kontakt z tym sklepem. Kupowałam w nim sprzęt AGD. Wprawdzie nie wszystki sprzęt przeze mnie zamówiony otrzymałam, bo okazało się że niektóre rzeczy po prostu były niedostępne ( pomimo tego że widnieją na stronie internetowej).Sprzęt jest fabrycznie zapakowany i dowieziony do domu. Za małą opłatą można prosić o wniesienie do domu. Wszystko działa bez problemów. Jestem bardzo zadowolona. Namiary dostałam od koleżanki, która też tam kupowała. Inni znajomi też tam się zaopatrywali. Nie było żadnych zgrzytów. Odpowiedz Link Zgłoś
123zofijka123 Re: Mix-Media 18.05.14, 11:22 Sklep jak sklep zamówienie przyjęte i potwierdzone e-mailem iż zostało zrealizowane.Towar dostarczony firmą najgorszą jaka może być i z pewnością najtanszą/opinie na internecie/.Sprzęt ktory jest wart 2.000zł totalnie zniszczony nie nadający się z pewnościa juz nawet do naprawy.Uważam że był przewożony jak worek z ziemniakami.Sklep swoją kase pewnie otrzyma a klient musi walczyć z wynajęta przez sklep firmą kurierską/DPD/ jako sprzęt przeznaczony do reklamacji uszkodzony podczas transportu.Nie polecam żadnych zakupów drogą internetową w dzisiejszych czasach jest totalny syf w firmach kurierskich a walka z nimi trwac może wiele dni a może miesięcy.Pozdrawiam.Jeśli decydujesz się na kupno idz do sklepu popatrz dotknij kupuj i tylko wówczas będziesz cieszył sie z towaru.-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
123zofijka123 Re: Mix-Media 20.05.14, 12:57 Mój przykład nie dotyczy sklepu Mixmedia Lubin ale mieszczacego się w innym rejonie Polski także oczekuję na rozstrzygnienie sprawy.Zawiodlam się i to bardzo na kupowanie artykułów zamawianych internetowo. Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: Mix-Media 20.05.14, 22:46 123zofijka123 , nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale odpowiedziałaś na wpis sprzed prawie 5 lat. Moje doświadczenia ze sklepami internetowymi są diametralnie inne od Twoich. Zrobiłem w nich zakupu za kilka tysięcy złotych, z wcześniejszą przedpłatą i nikt mnie nie oszukał. Z każdej dostawy byłem zadowolony, bo była zgodna z moimi oczekiwaniami. Ale jak się do handlu w internecie ma takie podejście jak Ty ( nie mając zielonego pojęcia jak i gdzie robić zakupy), to stajesz się potencjalną ofiarą swej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mm20140 Re: Mix-Media 02.09.14, 14:44 Zdecydowanie odradzam ten sklep. Po e-mailu z podziękowaniem za potwierdzenie zakupu następuje totalna cisza - pomimo , że sklep deklaruje na bieżąco informować o losach zamówienia. Już tydzień czekam na dostarczenie wybranego sprzętu AGD i nadal nie mogę uzyskać konkretnej informacji kiedy go otrzymam - choć na stronie sklepu widnieje informacja , że transport z wniesieniem zajmie do 5 dni ! Lepiej udać się do najbliższego marketu , zapłacić parę złotych więcej i mieć towar tego samego lub następnego dnia. Jak dla mnie MixMedia.pl to w dzisiejszych czasach jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś