jedynataka 15.12.03, 11:24 Czy byliscie juz w tej nowej kawiarni, ktora miesci sie w teatrze? Takiej chyba jeszcze w tym miesice nie bylo, czyzby cud bozonarodzeniowy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 11:28 Ja jeszcze nie byłem. Prawdziwym cudem to Ty jesteś. To jakiś prezent na gwiazdkę? Witamy ponownie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 11:28 jedynataka napisała: > Czy byliscie juz w tej nowej kawiarni, ktora miesci sie w teatrze? Takiej > chyba jeszcze w tym miesice nie bylo, czyzby cud bozonarodzeniowy? > pozdrawiam No witaj wreszcie Jedynataka. A gdzie bylas jak Cie nie bylo? Nie nie bylem w nowej kawiarni. Za to bardzo mi sie micha ucieszyla na widok ciastkarni nowej niedaleko pierwszego ogolniaka. Na miejscu pizzeri powstal bardzo sympatyczny przybytek. Moze nie bedzie sie chodzic do w/z na wózetki ha ha. pozdrawiam Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 11:39 Jak mi milo, za takie powitanie (az warto sie chwile nie pokazywac, zeby potem tak cudownie zostac przyjeta) CO do cukierni obok I L.O., to ja akurat srednio przepadam za lakociami tej akurat firmy, co nie zmienia faktu, ze klimatem milym, ten przybytek zdecydowanie odbiega od lokalu W-Z. Z cukierni, to ja zdecydowanie wole te na rogu Orła Bialego a kawiarnie "Modjeska" polecam serdecznie, bo malo ludzi o niej wie i warto ja utrzymac przy zyciu, bo takiego skarbu szkoda stracic Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 11:48 jedynataka napisała: > Jak mi milo, za takie powitanie (az warto sie chwile nie pokazywac, zeby potem > tak cudownie zostac przyjeta) :))))) > CO do cukierni obok I L.O., to ja akurat srednio przepadam za lakociami tej > akurat firmy, co nie zmienia faktu, ze klimatem milym, ten przybytek > zdecydowanie odbiega od lokalu W-Z. Z cukierni, to ja zdecydowanie wole te na > rogu Orła Bialego. nie mialem okazji sprobowac ich wyrobow, ale podoba mi sie, zamiana ciemnych kurtyn na jasne zywe swiatlo. Zreszta w godzinach popoludniowych trudno tam znalezc wolny stolik. > a kawiarnie "Modjeska" polecam serdecznie, bo malo ludzi o niej wie i warto ja > utrzymac przy zyciu, bo takiego skarbu szkoda stracic nie no po takiej reklamie trudno odpuscic wizyte w tym miejscu. pzdr Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 11:56 1. Witam Ciebie wsrod zywych:))) Nie opuszczaj nas za szybko. 2. Gdzie to jest (chodzi mi o wejscie)? 3. Czy mozna tam palic i zamowic piwo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 12:06 olus_stad napisał: > 1. Witam Ciebie wsrod zywych:))) Nie opuszczaj nas za szybko. Juz nie bede, choc lojalnie uprzedzam,z e na swieta na tydzien wyjezdzam :) > 2. Gdzie to jest (chodzi mi o wejscie)? Dokladnie tak, jak sie wchodzi do teatru, kawiarnia miesci sie w foyer i jest czynna od 12 do 24 > 3. Czy mozna tam palic i zamowic piwo? Mozna palic (choc ja wtedy zgrzytam zebami) i piwo duzo kosztuje 5zl i jest cakiem niezlej jakosci (nie mowie tego, bo to moj kolega je dostarcza :) sa bardzo smiesznie nazwane drinki, ale poki co nie ma chyba nic do jedzenia, ale ja daje im kredyt zaufania na razie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 12:12 No to sie dzis tam wybiore i zdam Wam relacje z moich obserwacji! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 12:19 Widzę, że Jedynataka jest hitem dzisiejszego dnia a JG jest tylko tłem he he. I tak ma pozostać!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 14:28 Ja hitem? nie sądzę! hitem bedzie przejscie JG! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: no dowod, ze zyje :) 15.12.03, 15:24 Mimo wszystko i tak twierdzę, że Jesteś hitem dnia dzisiejszego. Może jakiś toaścik? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś