16.12.03, 00:32
jakie gazety czytacie lokalne?
chodzi mi o ogłosznia:
dodatek wyborczej
konkrety
slowopolskie/gazeta wroclawska
czy cos jeszcze?
nie chodzi mi o autogielde gdzie tylko ogloszenia.. takie
codzienne/tydodniowe - lokalne :)
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: gazety 16.12.03, 09:25
      Z racji tego, ze mam bardzo gazetowo rodzine, czytamy GW, RZ, Wprost, Polityke i Newsweeka. Z lokalnych gazet to w sumie zadna, nie liczac dodatkow do w/w. Zeby jakas regionalna czytac, musielibysmy zrezygnowac z ktorejs z kupowanych, a zadna legnicka nie jest na tyle dobra.

Pozdrawiam
    • dethy Re: gazety 16.12.03, 12:52
      My czytamy "Angore" i "Konkrety".
      • servus_lca Re: gazety 16.12.03, 15:43
        Oj duo tego jest. Zaczne oczywiście od GW, potem Konkrety, Trybuna, Wprost,
        Komputer świat, KS Ekspert, tv sat magazyn, od czasu do czasu (ze wzgledu na
        cenę, a więc rotacyjnie) Press, Forma, Chip, National geographic i więcej nie
        pamietam. Aha a tak w ogóle to uwielbiam czytać gazety.:)
        I oczywiscie czytam też namietnie wszystkie reklamy z Reala, Oszołoma i
        innych, to zamiast jakiejś gazety satyrycznej:)
        • swek1 Re: gazety 16.12.03, 16:29
          Dla samych ogłoszeń, to chyba nie warto kupować gazet.Mozna zawsze zerknąć do
          internetu czu nastawić falę regionalną.Do tego wiszą ogłoszenia na ulicy lub
          popytać sie znajomych. Pozdrawiam.
          • card1 Re: gazety 16.12.03, 21:17
            chodzilo mi raczej w jakich warto dawac reklamy i to był taki teścik na Was :)
            • swek1 Re: gazety 16.12.03, 21:51
              Nie mam pojęcia. Czytam raczej te duże. Przykro mi. Pozdrawiam
            • servus_lca Re: gazety 17.12.03, 21:51
              card1 napisał:

> chodzilo mi raczej w jakich warto dawac reklamy i to był taki teścik na Was :)

wiedziałem!
              Nie ma złotego środka na to gdzie zamieszczać ogłoszenia aby była skuteczna. Jak juz musisz to najlepiej na pierwszej lub ostatniej stronie np. Konkretów, bo np. tych w środku to nie czytam (chyba, że czegoś szukam, ale i tak wtedy to najlpszą reklamę zrobią znajomi znajomych). A tak w ogóle to zamieść reklamę w książce telefonicznej, to jest chyba najskuteczniejsze(przynajmniej u mnie, pierwsze gdzie zajrzę do ksiązka tel.)
        • olus_stad Re: gazety 16.12.03, 21:55
          Moje ulubione dni w tygodniu to poniedzialek, sroda i piatek!!! Wtedy jest najwiecej gazet i dodatkow do nich! Istny raj dla takiego czytelnika jak ja:)

Pozdrawiam

PS A tych reklam z supermarketow to nieznosze. Nigdy ich nie czytam i od razu do kosza ida! A jak widze takiego matolka co mi wciska w plot takie papier, to ma ode mnie ostra reprymende. Zastanawialem sie kiedys czy do nich nie napisac z zadaniem zaprzestania wrzucania tej makulatury. Jak myslicie podziala?
          • swek1 Re: gazety 16.12.03, 22:02
            Nie, bo to jest kasa. Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: gazety 16.12.03, 22:37
              Kasa dla nich? Przeciez to czysta strata! Ja tego w ogole nie czytam, wiec ilestam kartek wedruje odrazu do smieci! Nie mam z tego zadnych informacji, wiec jak?

Pozdrawiam, Olek
              • swek1 Re: gazety 17.12.03, 11:16
                Jak widzisz ktoś czyta bo sie pyta. Zarabia oczywiście wydawca, pozdrawiam.
                • servus_lca Re: gazety 17.12.03, 21:59
                  swek1 napisał:

> Jak widzisz ktoś czyta bo sie pyta. Zarabia oczywiście wydawca, pozdrawiam.

No właśnie ja czytam, jak już pisałem zamiast gazety z humorem, nieraz takie głupoty tam piszą, że brak słów( szczególnie o komputerach .)
                  • swek1 Re: gazety 17.12.03, 22:02
                    To są działy z humorem. Pozdrawiam.
                    • servus_lca Re: gazety 18.12.03, 10:01
                      swek1 napisał:

> To są działy z humorem. Pozdrawiam.

też tak czasmi myślę:)najlepsze to są ceny obok opisów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka