card1 16.12.03, 00:32 jakie gazety czytacie lokalne? chodzi mi o ogłosznia: dodatek wyborczej konkrety slowopolskie/gazeta wroclawska czy cos jeszcze? nie chodzi mi o autogielde gdzie tylko ogloszenia.. takie codzienne/tydodniowe - lokalne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: gazety 16.12.03, 09:25 Z racji tego, ze mam bardzo gazetowo rodzine, czytamy GW, RZ, Wprost, Polityke i Newsweeka. Z lokalnych gazet to w sumie zadna, nie liczac dodatkow do w/w. Zeby jakas regionalna czytac, musielibysmy zrezygnowac z ktorejs z kupowanych, a zadna legnicka nie jest na tyle dobra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: gazety 16.12.03, 15:43 Oj duo tego jest. Zaczne oczywiście od GW, potem Konkrety, Trybuna, Wprost, Komputer świat, KS Ekspert, tv sat magazyn, od czasu do czasu (ze wzgledu na cenę, a więc rotacyjnie) Press, Forma, Chip, National geographic i więcej nie pamietam. Aha a tak w ogóle to uwielbiam czytać gazety.:) I oczywiscie czytam też namietnie wszystkie reklamy z Reala, Oszołoma i innych, to zamiast jakiejś gazety satyrycznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gazety 16.12.03, 16:29 Dla samych ogłoszeń, to chyba nie warto kupować gazet.Mozna zawsze zerknąć do internetu czu nastawić falę regionalną.Do tego wiszą ogłoszenia na ulicy lub popytać sie znajomych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: gazety 16.12.03, 21:17 chodzilo mi raczej w jakich warto dawac reklamy i to był taki teścik na Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gazety 16.12.03, 21:51 Nie mam pojęcia. Czytam raczej te duże. Przykro mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: gazety 17.12.03, 21:51 card1 napisał: > chodzilo mi raczej w jakich warto dawac reklamy i to był taki teścik na Was :) wiedziałem! Nie ma złotego środka na to gdzie zamieszczać ogłoszenia aby była skuteczna. Jak juz musisz to najlepiej na pierwszej lub ostatniej stronie np. Konkretów, bo np. tych w środku to nie czytam (chyba, że czegoś szukam, ale i tak wtedy to najlpszą reklamę zrobią znajomi znajomych). A tak w ogóle to zamieść reklamę w książce telefonicznej, to jest chyba najskuteczniejsze(przynajmniej u mnie, pierwsze gdzie zajrzę do ksiązka tel.) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: gazety 16.12.03, 21:55 Moje ulubione dni w tygodniu to poniedzialek, sroda i piatek!!! Wtedy jest najwiecej gazet i dodatkow do nich! Istny raj dla takiego czytelnika jak ja:) Pozdrawiam PS A tych reklam z supermarketow to nieznosze. Nigdy ich nie czytam i od razu do kosza ida! A jak widze takiego matolka co mi wciska w plot takie papier, to ma ode mnie ostra reprymende. Zastanawialem sie kiedys czy do nich nie napisac z zadaniem zaprzestania wrzucania tej makulatury. Jak myslicie podziala? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: gazety 16.12.03, 22:37 Kasa dla nich? Przeciez to czysta strata! Ja tego w ogole nie czytam, wiec ilestam kartek wedruje odrazu do smieci! Nie mam z tego zadnych informacji, wiec jak? Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gazety 17.12.03, 11:16 Jak widzisz ktoś czyta bo sie pyta. Zarabia oczywiście wydawca, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: gazety 17.12.03, 21:59 swek1 napisał: > Jak widzisz ktoś czyta bo sie pyta. Zarabia oczywiście wydawca, pozdrawiam. No właśnie ja czytam, jak już pisałem zamiast gazety z humorem, nieraz takie głupoty tam piszą, że brak słów( szczególnie o komputerach .) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: gazety 18.12.03, 10:01 swek1 napisał: > To są działy z humorem. Pozdrawiam. też tak czasmi myślę:)najlepsze to są ceny obok opisów. Odpowiedz Link Zgłoś