ledwozipie Dzień dobry !!!! 26.01.04, 07:15 Miłego tygodnia wszystkim życze. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 26.01.04, 08:49 ledwozipie napisał: > Miłego tygodnia wszystkim życze. :-))) Jak zwykle punktualny:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Dzień dobry !!!! 27.01.04, 09:12 Witam wszystkich -czyli nielicznych ;) Życzę miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Witajcie drodzy Legnicznie !!! 28.01.04, 07:15 NIestety z powodu zmiany organizacji mojego porannego życia nie będę miał juz czasu, aby reguralnie o 7.15 witać się z waszym pięknym miastem. Postaram się to robić tak często jak tylko dam radę. Aśka teraz ty budzisz Legnicę :-) Życzę wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Witajcie drodzy Legnicznie !!! 28.01.04, 07:28 Dzień dobry wszystkim :) Ledwozipie mam nadzieje, ze nas nie opuscisz :)A z tym budzeniem to postaram sie ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Witajcie drodzy Legnicznie !!! 28.01.04, 09:28 Witam w ten śnieżny biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Dzień dobry Legnico. 29.01.04, 07:20 Witam wszystkich. Jeszcze tylko piątek i już mamy weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Dzień dobry 30.01.04, 07:23 Witam wszystkich. Noo i mamy weekend :) Miłego dnia życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry 30.01.04, 10:11 aska_lca napisała: > Witam wszystkich. Noo i mamy weekend :) > Miłego dnia życze :) Kto ma ten ma. Ja jutro idę do pracy na 12 godzin :( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry 31.01.04, 10:36 Po prawie godzinnej bitwie z gazetą udało mi się w końcu zalogować. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry 31.01.04, 10:39 Dzień dobry, a co to jeszcze nikogo nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry 31.01.04, 18:08 aska_lca napisała: > Dobry wieczór:) O miło mi, że nie jestem sam ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Dzień dobry 31.01.04, 18:11 swek1 napisał: > aska_lca napisała: > > > Dobry wieczór:) > > > O miło mi, że nie jestem sam ;) > Pozdrawiam. Właśnie widzę, że tłuuumy na forum są ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry 31.01.04, 20:21 aska_lca napisała: > swek1 napisał: > > > aska_lca napisała: > > > > > Dobry wieczór:) > > > > > > O miło mi, że nie jestem sam ;) > > Pozdrawiam. > > Właśnie widzę, że tłuuumy na forum są ;) > Pozdrawiam. No właśnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry Legnico 02.02.04, 11:20 aska_lca napisała: > Witam wszystkich :) I ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Witam wszystkich !!!!!!!!! 04.02.04, 07:16 Hej Legnico. Miłego dnia zyczę. :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Witam wszystkich !!!!!!!!! 04.02.04, 12:28 ledwozipie napisał: > Hej Legnico. Miłego dnia zyczę. :-))))))))))) Dzięki wzajemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Dzień dobry !!!! 05.02.04, 07:14 Witam wszystkich. Miłego dnia wam życzę. ps. Jeszcze tylko dzisiaj i jutro i będzie weekend :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Dzień dobry !!!! 05.02.04, 10:45 ledwozipie napisał: > Witam wszystkich. Miłego dnia wam życzę. Ja również :) > ps. Jeszcze tylko dzisiaj i jutro i będzie weekend :-)) Nareszcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 06.02.04, 11:02 Taki tu ruch, że nie można się nawet załogować;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry !!!! 06.02.04, 11:49 swek1 napisał: > Taki tu ruch, że nie można się nawet załogować;) > Pozdrawiam. A jak już się zaloguję, to nie wiem od czego mam zacząć czytanie tyle postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Dzień dobry !!!! 06.02.04, 12:32 Dzie dobry :) W końcu mamy weekend :)) p.s. A tu tłok jak zwykle ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 07.02.04, 14:19 Witam w tym tłumie forumowiczów ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 08.02.04, 09:05 swek1 napisał: > Witam w tym tłumie forumowiczów ;) > Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry !!!! 08.02.04, 11:08 swek1 napisał: > swek1 napisał: > > > Witam w tym tłumie forumowiczów ;) > > Pozdrawiam. > :) :)Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 09.02.04, 08:36 aska_lca napisała: > Dzień dobry :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 10.02.04, 09:32 Witam Wszystkich i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 11.02.04, 07:15 Dzień dobry drodzy legnicznie. Miłego dnia Wam wszystkim życzę. ps. Wiecie przypadkiem kiedy będzie wreszcie wiosna ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 11.02.04, 09:21 ledwozipie napisał: > Dzień dobry drodzy legnicznie. Miłego dnia Wam wszystkim życzę. > > ps. Wiecie przypadkiem kiedy będzie wreszcie wiosna ??? :-))) Witam. Mówią, że na wiosnę;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 11.02.04, 10:55 Dzeień dobry. Podobno wiosna przyjdzie 21 marca:) Wiosna (nie znam autora) Tuż za oknem głos cichutki. Cóż tak z rana śpiewa? Czy to ptaszku ty malutki spać mi dłużej nie dasz? Patrzę, więc z ciekawą miną. Wiosna przyszła! – wołam. Białych chmur, co zwolna płyną lśnią różowe czoła. Wiatr uparcie mgły przepędza, czesze moje włosy... Zawieszone na gałęziach błyszczą krople rosy. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 11.02.04, 11:14 servus_lca napisał: > Dzeień dobry. > Podobno wiosna przyjdzie 21 marca:) > > > Wiosna > (nie znam autora) > > Tuż za oknem głos cichutki. > Cóż tak z rana śpiewa? > Czy to ptaszku ty malutki > spać mi dłużej nie dasz? > Patrzę, więc z ciekawą miną. > Wiosna przyszła! – wołam. > Białych chmur, co zwolna płyną > lśnią różowe czoła. > Wiatr uparcie mgły przepędza, > czesze moje włosy... > Zawieszone na gałęziach > błyszczą krople rosy. > Poeta? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 12.02.04, 08:52 Witam Wszystkich. Jeszcze jeden dzionek i wolne - nie dla wszystkich :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 12.02.04, 10:44 Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 12.02.04, 10:45 swek1 napisał: > Poeta? To nia ja napisałem Dzień dobry jaki dziś ładny dzień słońce świeci i tak biało za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 13.02.04, 15:20 Witam Wszystkich 13 piątek:( Jak tam zabobony? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 16.02.04, 09:02 swek1 napisał: > I ja też ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 16.02.04, 11:56 swek1 napisał: > swek1 napisał: > > > I ja też ;):) I ja też:)) Ps. Dopiero to zauważyłem Swek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 17.02.04, 09:47 Witam.Ciekawe co nam dzisiejszy dzień przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 17.02.04, 10:34 swek1 napisał: > Witam.Ciekawe co nam dzisiejszy dzień przyniesie? Witam, na pewno pustkę na forum:( Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 19.02.04, 09:25 Witam :) nikogo na forum Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 19.02.04, 09:31 servus_lca napisał: > Witam :) > nikogo na forum A ja? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 19.02.04, 09:48 swek1 napisał: > servus_lca napisał: > > > Witam :) > > nikogo na forum > A ja? O przepraszam, witam Ciebie Swek:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 21.02.04, 19:58 Witam tych co są lecz ich nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 23.02.04, 12:06 swek1 napisał: > Witam tych co są lecz ich nie widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 24.02.04, 10:40 swek1 napisał: > swek1 napisał: > > > Witam tych co są lecz ich nie widać:) Swek znów siebie cytujesz.:) Ja też witam tych co sa, a ich nie widać. A także tych co są i ich widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Bardzo serdecznie witam wszystkich!!! 24.02.04, 18:17 Wpadłem na chwilkę zobaczyć co u nas słychać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Dzień dobry droga Legnico 26.02.04, 07:10 Witam wszystkich po dłużej przerwie. Praca, urlop, rozumiecie :-). Życze Wam miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry droga Legnico 26.02.04, 12:10 ledwozipie napisał: > Witam wszystkich po dłużej przerwie. Praca, urlop, rozumiecie :-). > Życze Wam miłego dnia. Witam Cię Ledwozipie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Helllllllllloooooooooooooooo !!!! 12.03.04, 07:15 Widze że wystarczy że zabraknie ledwozipie, a juz nie ma kto legnicy przywitać. :-))) Witam wszystkich serdecznie i życze wspaniałego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Helllllllllloooooooooooooooo !!!! 12.03.04, 07:45 Ledwozipie..... nie witaliśmy się, czekaliśmy na Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Witam Witam Witam 02.04.04, 07:16 Hej Legnica. Witam wszystkich wiosennie. U Was też taka fajna pogoda. Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Witam Witam Witam 02.04.04, 19:31 Witam. Też fajna tylko, że wieje :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Dzień dobry !!!! 20.04.04, 07:20 Czołem Legnico !!! Co tam u was dobrego na wiosnę?? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry !!!! 20.04.04, 15:46 ledwozipie napisał: > Czołem Legnico !!! Co tam u was dobrego na wiosnę?? Cześć Ledwozipie dawno Cię nie było, a dobrego to u nas chyba za bardzo nic nie ma sam widzisz jakie pustki na forum. Pozdrawiam,Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie MIłego dnia Legnico 21.04.04, 07:10 Witam, witam. Ano faktycznie dawno mnie nie było. Wiecie wiosna i te sprawy, pewnie dlatego też mniejszy ruch na forum. Teraz będe i postaram się cześćiej wpisywać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: MIłego dnia Legnico 21.04.04, 09:15 Cześć wszystkim. Mam dzisiaj wolne więc trochę sobie poczytam stare posty. No chyba, że cos mi przeszkodzi:P Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Cześć 22.04.04, 07:18 Kurcze pieczone, faktycznie u was mały ruch. NO ale cóż, w Wałbrzychu wcale nie większy. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Cześć 22.04.04, 18:31 ledwozipie napisał: > Kurcze pieczone, faktycznie u was mały ruch. NO ale cóż, w Wałbrzychu wcale nie > > większy. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia To pewnie dlatego, że wiosna przyszła, wolimy na dworze być, ale pewnie też dlatego, że zostało nas tu tylko, patrz Ledwozipie pokazuję na palcach (jedną reka) :) Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Witam, witam 23.04.04, 07:20 servus_lca napisał: > To pewnie dlatego, że wiosna przyszła, wolimy na dworze być, ale pewnie też dla > tego, że zostało nas tu tylko, patrz Ledwozipie pokazuję na palcach (jedną reka > ) :) Cześć wszystkim. NO nie przesadzaj servus, Was tu zawsze było nie zadużo, no ale za to tworzyliście niezwykle aktywna grupę, Nareszcie weekend. Zycze wszystkim miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Witam, witam 23.04.04, 10:38 swek1 napisał: > Witam. A teraz opadliśmy:( no niestety, ale może się to zmieni. Znowu została stała ekipa + 1. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Witam, witam 23.04.04, 13:37 Ten +1 to pewnie ledwodyszy;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Witam, witam 23.04.04, 20:26 swek1 napisał: > Ten +1 to pewnie ledwodyszy;) Raczej miałem na mysli siebie, bo Wy (czyli Goska, swek i Olus) tutaj jesteście prawie od poczatku forum (nawet Ledwozipie), a ja nie więc jestem + 1. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Dzień dobry !!!! 28.04.04, 07:08 Dzień dobry. Nareszcie znwou robi się ciepło. :-)) Miłego dnia wszystkim życze. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Hejka 29.04.04, 08:03 ledwozipie napisał: > Dzień dobry, Miłego czwartku zycze. Łał nie za wcześnie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Hejka 29.04.04, 15:25 swek1 napisał: > ledwozipie napisał: > > > Dzień dobry, Miłego czwartku zycze. > Łał nie za wcześnie? Ledwozipie z powodu manifestacji w Warszawie wybrał się wczesniej do pracy, żeby nie stać w korkach w Wałbrzychu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Witam 30.04.04, 09:08 Serwus servus. Życze wszystkim wspaniałego weekendu. ps. Do zobaczyska w Unii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Witam 07.05.04, 06:58 Witam wszystkich w piątek. Jutro mamy wolne. Miłej pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Witam 07.05.04, 10:52 swek1 napisał: > Witam wszystkich w piątek. Jutro mamy wolne. Miłej pracy. Ja też witam (juz dzisiaj mam wolne):) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Dzień dobry ponownie 29.07.04, 08:35 Witam wszystkich. Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda. Ja niestety musze siedzieć w pracy i dlatego aby urozmaicić sobie życie postanowiłem pomóc wam złapać 10 tysiaka. Ma ktoś ochote się przyłączyć??? Pozdrawiam i życze miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry ponownie 29.07.04, 09:33 U mnie tez sliczna pogoda, z planow na dzis to jeden juz zaliczylem (oddalem samochod do warsztatu na osma rano...), poza tym mnostwo sprzatania, bo goscie i takie tam, na oslode 10tysiak zostaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Dzień dobry ponownie 29.07.04, 09:57 to ja tez witam serdecznie, u mnie pogoda tez sliczna :) a tego okraglego posta Wam zostawie do lapania :D Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry ponownie 29.07.04, 10:42 Ja tez witam, dzisiaj jest ładna pogoda, tylko zeby nie ten wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry ponownie 29.07.04, 10:56 Gsyby nie ten wiatr to musialbym nago chodzic, bo tak goraco by bylo;) Nie mow Marcin, ze Ci zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry ponownie 29.07.04, 10:59 olus_stad napisał: > Gsyby nie ten wiatr to musialbym nago chodzic, bo tak goraco by bylo;) Nie mow > Marcin, ze Ci zimno? > No własnie, że zimno w bluzie dzisiaj chodzę:( Co to ma być? Środek lata, a ja nawet nie opalony jestem w widocznych miejscach! Ja się tak nie bawie, po to jest lato żeby gorąco było! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry ponownie 30.07.04, 21:09 Witam i ja. Pewnie domyślacie się , że u mnie też było ciepełko. A Marcin pewnie leżał i zmarzł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dzień dobry ponownie 30.07.04, 22:31 swek1 napisał: > A Marcin > pewnie leżał i zmarzł. No pewnie, że zmarzłem, bo byłem w pieknym lesie, a tam było bardzo chłodno, mhh możecie mi zazdrościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Dzień dobry !!!! 05.08.04, 12:48 Hejjjjaaa Co się dzieje??? Mija drugi dzień a tu nikogo nie ma. Ostatni wpis jest z 3 sierpnia. Widze że zrobienie 10 tysiaka uspiło was na dobre. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 05.08.04, 17:09 ledwozipie napisał: > Hejjjjaaa > Co się dzieje??? Mija drugi dzień a tu nikogo nie ma. Ostatni wpis jest z 3 > sierpnia. Widze że zrobienie 10 tysiaka uspiło was na dobre. > > Pozdrawiam wszystkich Nic z tego, brak czasu no i wakacje robią swoje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad To jakie sa te wakacje? 05.08.04, 17:29 Wakacje? To gdzie forumowicze powyjezdzali?? No ale jak wyjechali to nic nie napisza dopoki nie wroca, takze i tak nic nie bedziemy wiedziec. To moze kto ma co w planach? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: To jakie sa te wakacje? 05.08.04, 21:26 Dla mnie wakacje już się skończyły w czerwcu a następne mam we wrześniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 WITAM 11.08.04, 08:12 Witam wszystkich obecnych i nie obecnych. Słoneczko na niebie a nad forum czarne chmury. Nic dziwnego, że Wybraliście słońce, ja też;). Miłego dnia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa25 Re: Dzień dobry !!!! 02.09.04, 17:20 i ja witam wszystkich legniczan i nie tylko. Pozdrawiam Asia- legniczanka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 02.09.04, 20:57 asiaaa25 napisała: > i ja witam wszystkich legniczan i nie tylko. > Pozdrawiam Asia- legniczanka Gratulacje, widzę, że chłop rośnie i ma się dobrze. Nawet jak śpi to się śmieje. Pozdrawiam i życzę samych uśmiechów. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry !!!! 04.09.04, 09:19 Hoho!! To juz prawie mezczyzna:) Wszystkiego dobrego dla malego i mamuski! Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Halllo 22.09.04, 06:53 Hej Legnica. Jesteście tam??? Żyjecie??? Zaczynam się o Was martwić bo nie odzywacie się od pożaru. Jakaś awaria czy dalej dym szczypie w oczy i nie widać monitora?? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Halllo 22.09.04, 10:07 Ja jestem, ale innych to gdzieś wcięło. Chyba zapomnieli o forum, albo się przestraszyli pożaru uciekli i jeszcze nie wrócili? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Halllo 23.09.04, 22:06 Jeszcze garsta wiernych Legniczan zostala, reszta opuszcza nas, tak jak to robi Huta (co by nie mowic symlob Legnicy). Zreszta ja tez wyjezdzam na studia, a tam netu nie bedzie (przynajmniej na razie). Ale jeszcze jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: hej 17.11.04, 16:30 Nic ciekawego w Legnicy nie słychać no chyba że krople deszczu, bo leje cały dzień. A co słychac w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: hej 17.11.04, 20:34 W Wałbrzychu to już pewnie śmigają na nartach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Witam wszystkich serdecznie 08.05.05, 10:39 Co tam u Was słychać legniczanie?? Żyjecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Witam wszystkich serdecznie 08.05.05, 11:48 Zyje, nie wiem jak reszta, pewnie jeszcze spia, bo to przeciez jest niedziela o poranku;) A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 01.06.05, 13:39 Cze!!!dla Wszystkich na tym wątku. Przeczytałem tylko pierwszy i ostatnie 10-20 wpisów. Jestem z Wami . Obiecuje przynajmniej jeden wpis tygodnowo co zbliży Was(nas)do 10-tysiaka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 02.06.05, 07:44 Miło Cię powitać, chociaż jak widać - reszta gdzieś sobie poszłaaaaaa.... przyszło mi pełnić honory domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 02.06.05, 11:05 Dzięki za mile powitanie GOŚcinni Legniczanie! Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 04.06.05, 00:29 Nie tylko Gosia jest na tym forum, czasami i ja sie pojawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 04.06.05, 10:45 Gośka też sporadycznie.... niestety, czasu brak. Ale od czasu do czasu udaje się poszaleć, jak pewnego sławetnego piątku, kiedy to "nie mogliśmy się rozstać" z Olkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Teraz to jest najdluzszy watek na FL (n/t) 04.06.05, 12:27 Ach...to byl piekna noc piatkowo-sobotnia:))) Dopiero dobranocki pomogly;) U mnie to raczej przypadlosc braku dostepu komputera niz braku czasu. Ale staram sie nadrabiac zaleglosci, chociaz ostatnio (wybaczcie zlosliwosc) nie ma co nadrabiac:P Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Dzień dobry !!!! 07.06.05, 20:31 U nas nie ma pogody.... u nas jest straszliwa niepogoda.... brrrrr - zimno, wieje, pada - jesień po prostu :( Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Dzień dobry !!!! 08.06.05, 13:30 Dokładnie. POgoda maksymalnie do bani. Za oknem październik...byle do lata :-/ Pozdrawiam z deszczowego Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 09.06.05, 22:47 U mnie pogoda się poprawia (Opole) Najważniejsza jest pogoda ducha! Pozdrowionka andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry !!!! 10.06.05, 12:07 Dzisiejsza pogoda jest rewelacyjna, nie za goraco, nie za zimno, w sam raz, slonce plus lekki wiaterek, moglbym tak miec cale zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 16.06.05, 22:07 Słaba frekwencja na forum ,czyżby ładna pogoda była jej przyczyną??? Pozdrowionka dla Wszystkich. andrzej pa Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Dzień dobry !!!! 17.06.05, 15:56 w moim przypadku powody są co najmniej dwa: 1. totalny brak czasu 2. ciśnienie atmosferyczne spadające w okolice kostek, co powoduje u mnie śpiączkę. A zatem zamiast siedzieć na necie - ja sobie spokojnie czytam ksiązki, przy czym po przeczytaniu paru stron odpływam...... Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 17.06.05, 22:04 Ja z kolei marnotrawie i zabijam czas nagminnie!!! Gnębiło mnie to strasznie kilkanaście miesięcy. Niesłychane ale przestałem się tym przejmować i nie usiłuje być użyteczny!!! Nic na siłę-spokój nas uratuje. Życzę zdrowia ispokoju ducha . Pa pa andzrej Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 04.07.05, 19:45 To znowu ja. Zagłądam co 2 dzień a tu nic . Czekałem ,czekałem i się nie doczekałem . pozdrowionka ze słonecznego Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry !!!! 04.07.05, 23:31 jak to nic? przeciez wczoraj wycialem spam-posta, wiec cos sie jednak dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Dzień dobry !!!! 05.07.05, 21:27 Dzisiaj forum wyjechało na U2 :))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry !!!! 06.07.05, 00:55 Podobno ma byc siedemdziesiat tysiecy ludzi, bylo w koncu 60tys, to takie 3/5 Legnicy sie tam zjawilo, dlatego tak cicho dzisiaj na Forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 09.07.05, 22:29 Z rana duchota ,później burza i opady deszczu z przerwami do teraz. Dzisiejsza pogoda:-) Pozdrowionka andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Dzień dobry !!!! 09.07.05, 23:32 Zaraz po burzy jechalem sobie Czarneckiego az tu nagle dwie jednostki strazy pozarnej mnie wyprzedzily (tzn nie scigalem sie z nimi, tylko miesca zrobilem), widac gdzies tak przywalilo, ze straz byla potrzebna. Ciekawe gdzie? Jechalem za nimi do skrzyzowania z Piastowska, ale oni skrecili na Lubin, wiec nie wiem co sie w koncu zapalilo. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Dzień dobry !!!! 10.07.05, 21:35 Ja wyszedłem po burzy na 5 minut bylo bosko. Później dalej padało,ale byłem w domku. Mam pytanie (żart): jaka jest różnica między ruskim żołnierzem a stringami? jutro odpowiedź papa Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: a odpowiedz brzmi...? (n/t) 11.07.05, 22:59 Różnica między rosyjskim żołnierzem a damskimi stringami jest taka, że stringi tak nie piją.... Ot wszystko! Pozdrawiam wszystkich nioeobecnych papa andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: następny proszę................ 13.07.05, 14:18 No więc jest następny 257. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad 0,01% postow na forum jest moje 13.07.05, 15:02 To mozna tak w nieskonczonosc leciec:) Proponuje wiec zabawa, policzcie w jakim stopniu jestescie wlascicielami forum.gazeta.pl;) Tzn jak procentowo wyglada stosunek Waszej ilosci postow do ogolnej liczby postow (przyjmijmy liczbe 26146998, to stan na godz 1449, 13 lipca 2005). x=2618*100/26146998=0,01% postow na forum jest moje Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: 0,01% postow na forum jest moje 30.07.05, 23:42 Za gorąco na Twą zabawę ! Może jak będzie chłodniej . Pozdrowionka z upalnego Opola andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: 0,01% postow na forum jest moje 31.07.05, 19:47 Hehe:) To moze powinienem ze swoim pomyslem ujawnic sie w grudniu?;) Odpowiedz Link Zgłoś