ewemasl 11.12.16, 16:44 Witam, czy ktos moze mi polecic firme w Legnicy lub w okolicy gdzie moge wynajac na 35 dni w miare tanio samochod z automatyczna skrzynia biegow . Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi311 Re: Wynajem samochodu w automacie 03.07.18, 09:25 Witam, osobiście korzystałem z wypożyczalni wypozyczalnialegnica.pl godna polecenia, przede wszystkim dobre ceny, od 100zł za godzinę, możliwość wynajmu na dni, miesiące, ile kto potrzebuje. Automaty też mają Odpowiedz Link Zgłoś
kubek1990 Re: Wynajem samochodu w automacie 15.08.20, 17:38 Siema. Ostatnio po powrocie zza granicy szukałem czegoś w podobnych klimatach jak Ty. Wiem, ze post jest bardzo stary ale może ktoś będzie jeszcze szukał odpowiedzi. Ja finalnie znalazłem samochód dzięki firmie z tego linka: legnica365.pl/wypozyczalnia-samochodow/ Fajna sprawa - szybka akcja, zadzwoniłem, wypożyczyłem i jestem zadowolony. Polecam poszukać trochę w necie i nie brać auta z pierwszej lepszej wypożyczalni bo różnice w cenach mogą być duże. Aha, no i ważne żeby zrobić dokładne zdjęcia uszkodzę i wgniotek wypożyczanego samochodu żeby później nie naciąć się na nieuczciwą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś