sloggi 18.03.04, 10:31 ...i cóż więcej dodać? A poparcie dla Samoobrony rośnie, kim są Ci ludzie, którzy oslepli i ogłuchli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkoslony Re: Lepper.... 18.03.04, 10:38 • Re: Zaparzyłem kawę... slodkoslony 18.03.2004 10:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Znalazłem ciekawy list : "W dniu 18 marca zawionzana została w tut. "Salonie" komurka Samołobrony , która bronić bedzie od lat wyzyskiwanych przez różowe chieny pracownikow tegoż . Informuje się , że kawa wydawana będzie po wypełnieniu w dniu poprzednim asygnaty :w godzinach 9.00-9.05 i 15.00 - 15.05. Każden użytkownik salonu ma po sobie szklankie odnieść , porządnie umyć i odstawic na suszarkie . I niech nie sypią więcej niż łyżeczkie proszku . Cukier wyszedł . Jak chcą pić słodkie to niech se kupią . Mlika też nie ma bo krowa oszalała a szwabskiego lać nie pozwolim !! Od kwietnia ma byc podwyżka [ 78% ] bo zaczniem okupację salonu i Wam do napitków narobim . I nadgodziny mają być zapłacone za te lata cośmy wasze rzygi i nocniki sprzątali . Balcerowicz musi odejść !!! " Alfred /Pżewodniczoncy/ Felicja /Skarpnik/ Szolcia /Sekretaż Sfiązku/ Odpowiedz Link
bubster Re: Lepper.... 18.03.04, 11:07 > kim są Ci ludzie, którzy oslepli i ogłuchli? - ci którzy przegrali na transformacji - których stopa życiowa bardzo gwałtownie spadła - którzy widzą skorumpowanie klasy politycznej - i są tak naiwni, że sądzą że kolejny oszołom coś poprawi, tylko dlatego, że czasami między populistycznymi hasłami powie prawdę, o której inni politycy boją się mówić Odpowiedz Link
agablues Re: Lepper.... 18.03.04, 12:02 no to chyba bedzie trzeba isc na te wybory.... Odpowiedz Link
jackussi Re: Lepper.... 18.03.04, 13:24 Na wybory chodze zawsze i wybieram roazsądnie.Moje wybory nigdy nie pomagają partii na którą głosuję. A naród wybiera jak mu potrząchną wiaderkiem i mysli, że wiaderko sie zapełni jak juz korytko będzie tuż tuż. Oj.. bez honoru ten naród... kiedyś na Tymińskiego, na SLD, teraz na Leppera.. jak wybiera tak żyje.... Odpowiedz Link
zenta1 Re: Lepper.... 18.03.04, 13:28 no, ciekawe... też wybieram partię, która notorycznie przegrywa wszystkie wybory, kurcze ... nie ma już na kogo głosować. Odpowiedz Link
babik Re: Lepper.... 18.03.04, 13:34 Zapomniałeś dodać AWS. Wszystkie wybory weryfikuje życie. Jak dupy dał AWS to go nie ma , jak SLD daje tyłka to też go nie będzie. Według mnie i tak wybory odbywają się za rzadko, bo się świniaki zdąrzą nachapać. A dyktatora Andrew jakoś mogę sobie idealnie wyobrazić. Zresztą fajowo się niedawno wyraził , że Gebells miał świetne pomysły )))) No w dechę po prostu. Nie wiem czy za naszego życia wychowają się prawdziwe elity polityczne , które służą państwu a nie sobie. Odpowiedz Link
lodbrok Re: Lepper.... 18.03.04, 13:35 Kim są? Tymi ktorzy ciągle tęsknia za PRL -em i licza że Lepper go przywroci. Wszyscy poza tym juz mieli swoja szansę a on nie. I tak wszyscy politycy kłamia więc co z tego ze klamie rowniez Lepper? Dla niektorych gorzej juz byc nie może więc rządów Leppera się nie boją. Mozna więc powiedziec że jest gorzej niz było ale lep(per)iej niz będzie... Jesli cos komus mozna radzic to głosować na tych którzy potecjalnie najmniej zaszkodzą. Bo w tym kraju jeszcze dlugo nic się nie zmieni na lepsze. Trzeba zatm jak najdłużej unikac najgorszego... Odpowiedz Link
sloggi Re: Lepper....i jego eksperci 20.03.04, 11:06 Kim są eksperci Samoobrony? Były pułkownik WSI, działacz Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, przywódca młodzieżowej lewicy, wykładowcy kilku uczelni. Wielu ekspertów partia Leppera przejęła z SLD, ale są też dawni politycy prawicy. info.onet.pl/889189,11,item.html Odpowiedz Link