agablues 01.05.04, 00:13 od 13 min. czy coś się zmieniło? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Jesteśmy w Unii od 2 godzin 01.05.04, 02:07 nic nie zauważyłam !!! nawet kaloryfery grzeją ps. piwo mam jeszcze przedwstępne Odpowiedz Link
ejno Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 02:44 Nic sie nie zminielo z wyjatkiem alkoholu we krwi)))))))))))))Witalam wlasnie Unie z kolezanka i jest nam dobrze)))))))))))w Unii ale po staremu tez bylo ok))))))))))) Odpowiedz Link
ashek Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 03:14 Nic sie nie zmieniło bo i co sie miało nagle zmienić. Ale właśnie wróciłem z Rynku. I było super. Maksymiuk poprowadził 400-stu osobową orkiestre i chór. Zagrali final 9-tej Betowena, póżniej byly fajerwerki do mazura Moniuszki. A póżniej jeszcze piwko w Huśtawce. pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 03:16 Póki my nie zaczniemy zmieniać siebie, nic się nie zmieni. Odpowiedz Link
jackussi Czy coś się zmieniło? 01.05.04, 05:42 Nie wim czy to w związku z wchodzeniem do Unii - posprzątano lasek obokk którego mieszkam.Zniknęły smieci na które dawno się prywatnie zasadzałem a tu pewnego dnia co widzę-śmieci brak.Owszem jeszcze były ale już w workach a i worki po dniu znikęły.Może przesadzam ale kojarzę ten fakt z Unią.Śmieci w przydrożnych rowach lasach i laseczkach to hańba naszego narodu państwa i nas wszystkich.TAK, NAS WSZYSTKICH.Tolerujemy ten stan nie próbując wpływać na kogokolwiek. Chyba na temat smieci założe oddziekny wątek)) Odpowiedz Link
koszysta Re: Czy coś się zmieniło? 01.05.04, 07:12 Słońce świeci tak samo i ptaki na szczęście również bez zmian witają nowy dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wgfc Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 11:04 Dzwon Zygmunta ogłosił wejście Polski do UE Dźwięk Dzwonu Zygmunta z Wawelu ogłosił w piątek przystąpienie Polski do Unii Europejskiej. Głos Zygmunta rozległ się nad Krakowem o godzinie 18.15, po mszy św. w intencji Ojczyzny, odprawionej w Katedrze Wawelskiej. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 11:49 ...nagle zwiększyła się liczba eurosceptyków, co jest grane ? Przecież chcielismy tego !!! Jak słyszę giertychopodobnych, to odnosze wrażenie - byloby najlepiej gdyby cała transformacja zakonczyła się jedną, wielką katastrofą, jakimś jednym zbiorowym nieszczęściem a my sami - ofiary historii - będziemy dostawać tylko w d... Odpowiedz Link
koszysta Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 14:50 Obawiam się, że załapaliśmy się do wielkiej rodziny za późno. Kto mógł zarobić na przyłączeniu się, ten zarobił, a ostatnich będą gryzły psy. Ale ucieszę się, jeśli okaże się, że się mylę. Jeśli wiążę jakieś nadzieje z przystąpieniem do Unii, to tylko na to, że może w końcu zacznie się u nas przestrzegać prawa, a co będzie dalej, jest niewiadomą. Odpowiedz Link
sloggi Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 19:51 Jeśli to będzie niewiadoma rozwiazująca równanie niemocy w tym kraju - to jestem za. A, że jestem eurosceptykiem - to inna para kaloszy. Odpowiedz Link
spyheart Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 20:24 u mnie nie wiele ta sama nuda to samio zmeczenie Odpowiedz Link
wgfc Re: Jesteśmy w Unii 01.05.04, 21:03 Agablues napisała: > czy coś się zmieniło? Oczywiście, że tak. Na przykład zasady ruchu granicznego . Odpowiedz Link