sibeliuss 21.05.11, 23:02 forum.gazeta.pl/forum/w,11207,20809930,20809930,historia_nazwy_SALON_ODRZUCONYCH_wyjasnienie.html?v=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: Stary wątek :) 22.05.11, 12:25 Pamiętam to nie zostaliscie przyjeci do "dziupli"która wtedy byla najaktywniejszym forum. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Stary wątek :) 25.05.11, 00:18 Nie ma takiej Dziupli, której próchno nie zasypie Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Stary wątek :) 25.05.11, 09:10 Pewnie juz ja zasypalo.Ja tez o niej zapomniałam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Stary wątek :) 25.05.11, 10:03 sibeliuss napisał: > Nie ma takiej Dziupli, której próchno nie zasypie i w S@lonie prochniejemy Odpowiedz Link
justy-nka58 Re: Stary wątek :) 26.05.11, 19:25 Fascynująca historia,też mnie wyrzucono z chyba sasiedniego forum za merytoryczna dyskusję ale adminka była zazdrosna o własciciela forum,było to [ponad rok temu sprawdzam ale niestety blokada jest nadal,to jest moje doswiadczenie z liudzmi na forum. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Stary wątek :) 26.05.11, 20:44 Mnie wyrzucono z forum dla świrów za słowa prawdy, z salonów wielokrotnie (za obrażanie uczestników, zwłaszcza jednego), z forum dla ciążówek (chyba marcóweczki) bo pokapowały się że nie jestem w ciąży, z wsiowego podwórka za nabijanie się z wątków typu "słodzik czy cukier" zakładanych przez jedną z moderatorek, z forum lukrowanej kawy za konflikt z pewnym obrazkowym wielonickowym trollem, z forum Optymistycznych za pisanie odmiennego zdania i używanie pewnego wulgaryzmu, z forum ampute devote ( forum dla zboczeńców podniecających się seksem z niepełnosprawnymi kobietami)-tu przyznam nie wiem za co. Jak sobie przypomnę inne fora to dopiszę. Odpowiedz Link
justy-nka58 Re: Stary wątek :) 26.05.11, 22:04 W mordę jeża ja mam chyba inaczej i namolna nie jestem raz mnie zblokowano nie chcę takiej przykrej powtórki. Odpowiedz Link
numu Re: Stary wątek :) 30.05.11, 12:03 no bo po huj wracac gdzies gdzie cie nie chca chyba zeby polechtac czyjes ego ze ma moc sprawcza dobierania ludzi ostatnoi oglandalem eksperyment na dvd .na podstawie eksperymentu zimbardo nakrecony ale przegiety troche bo sie powyzynali na koniec. ale to ciekawe bylo: wzieli kilunastu facetow wolnych ludzi, zamkli w wiezieniu , jednym dali wladze a inni byli wiezniami i sie hujowo porobilo tylko przez te role im nadane bo wiezniowie nie chcieli sie czuc podlegli a straznicy sie przejeli swoja wladza tak bardzo ze zapomnieli ze sa takimi samymi ludzmi jak tamci tylko przez pzypadek dostali palki i klucze. i jakies glupie nieporozumienia zrobily masakre wlasciwie wszystko sie wokolo narzedzi rozegralo bo jedni mieli narzedzia a drudzy nie. i nic sie niedalo normalnie rozwiazac bez tych narzedzi uzycia. troche tak jest z forami wiezieniami jedyna ruznica ze niema przymusu w nich byc czasem tylko jest jakies przywiazanie tzn jesli ktos tam wlozyl troche serca albo zaufania albo czegos tam u zimbardo tez niebylo przymusu tylko sie moglo niezla kase zarobic.wiec troche byl przymus.jakby jeden zrezygnowal to reszta tez by nic nie dostala.sila zeczy byli z soba zwiazani. genialnie im to zniewolenie wymyslili. Odpowiedz Link