kris01 15.07.04, 11:31 Już niebawem sobota i .... wyjazd na Mazury. Zapowiadają piękną pogodę, więc pobyt powinien być wspaniały. Zamierzam nawet popływać w jeziorze. Co prawda woda jest zimna, ale co mi tam, profilaktycznie wezmę kilka aspiryn i będzie dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Mazury witają 15.07.04, 11:36 W zimnej wodzie to... Ale Ci dobrze, ale mi nie będzie gorzej Poza pływaniem i grillem starczy czasu na rowerek? Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 11:39 Starczyć starczy, ale do rowerka jest kolejka a rywalizacja z Kuciulem nie jest łatwa Odpowiedz Link
sloggi Re: Mazury witają 15.07.04, 11:43 kris01 napisał: > Starczyć starczy, ale do rowerka jest kolejka a rywalizacja z Kuciulem nie jest łatwa Weź Go na kolana, bądź dobrym bratem. Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 11:50 W czasie jazdy z kolan mógłby spaść, ale zawsze może usiąść na ramę. Odpowiedz Link
sloggi Re: Mazury witają 15.07.04, 12:00 kris01 napisał: > W czasie jazdy z kolan mógłby spaść, ale zawsze może usiąść na ramę. I to juz jest jakiś sposób, może nawet do Mikołajek dojechalibyście? Bo do Rucian wątpię. Odpowiedz Link
sloggi Re: Mazury witają 15.07.04, 12:36 kris01 napisał: > Niedoceniasz moich możliwości Z bratem? Siła dwóch serc? Odpowiedz Link
adhamah Re: Mazury witają 15.07.04, 11:41 Udanego wypoczynku! Oby pogoda dopisała i nic nie przeszkodziło w dobrej zabawie Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Mazury witają 15.07.04, 12:49 A gdzie Ty na te Mazury jedziesz? bom ja z mazur jestem ! I wierz mi zimno tu jak jasna cholera...brrrrrr Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 12:58 Celem jest Mrągowo City. Mam na bierząco zdawane relacje pogodowe, jednak ostatnio mazurskie wróżki zapowiadają upały )))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Mazury witają 15.07.04, 13:01 kris01 napisał: > Mam na bierząco zdawane relacje pogodowe, jednak ostatnio mazurskie wróżki > zapowiadają upały )))) Może znasz jakieś góralskie lub nadmorskie wróżki pogodowe? Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 13:05 Niestety Ale mazurska powiedziała mi, że nad morzem też ma być ładnie Co do gór - milczała. Czyżbyś planował wypad nad morze? Odpowiedz Link
adhamah Re: Mazury witają 15.07.04, 13:08 kris01 napisał: > Niestety > Ale mazurska powiedziała mi, że nad morzem też ma być ładnie > Co do gór - milczała. > Czyżbyś planował wypad nad morze? Jeszcze nie wiem gdzie. Góry lub morze, ale raczej to pierwsze, bo nad morzem przydałyby się upały, a tych raczej będzie mało lub wcale. Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 13:17 Zamierzam zabawić się w morsa i po przyjeździe z Mazur jadę nad morze. Bez względu na pogodę kąpiel w morzu będzie (może trochę szybciej wyjdę z wody). Góry będą dopiero we wrześniu, bo teraz za duży tam tłok. Odpowiedz Link
adhamah Re: Mazury witają 15.07.04, 13:21 kris01 napisał: > Zamierzam zabawić się w morsa i po przyjeździe z Mazur jadę nad morze. Bez > względu na pogodę kąpiel w morzu będzie (może trochę szybciej wyjdę z wody). > Góry będą dopiero we wrześniu, bo teraz za duży tam tłok. Uważaj. W 1998 lub 99 po kapieli w 10 st. Bałtyku wracałem do domu z opryszczką zamiast twarzy podobno przez tą kąpiel wywołaną. Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 15.07.04, 13:29 OK. Na wszelki wypadek zabiorę ze sobą kask, żeby mordki mi nikt nie oglądał Odpowiedz Link
kris01 Re: Mazury witają 22.07.04, 14:13 Wróciłem z Mazur. Pogoda dopisała. Było gorąco, od jezior wiał lekki wiaterek. Super. Woda w jeziorkach zaskakująco ciepła - myślałem, że nie zdąży się nagrzać, a tu niepodzianka. Trochę przesadziłem z plażowaniem i teraz troszeczkę skóra piecze, ale co tam. Jutro dalsza część wyprawy urlopowej. Tym razem morze. Odpowiedz Link
olga55 Re: Mazury witają..i żegnają 24.07.04, 22:37 Własnie wrócilam...eeeech żal. pogoda była taka sobie, ale te mazursko- warmińskie lasy..., jeziora, no dosyć bo się rozkleję... Odpowiedz Link
darek1 Re: Mazury witają..i żegnają 24.07.04, 23:16 Ja też kocham mazury, Pogoda nie jest za bardzo ważna. Chciałbym tam mieszkać ...tylko tam podobno nie ma pracy... niesprawiedliwy jest ten świat...czy może reformy AWSu Odpowiedz Link