loczek62 22.05.13, 09:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13957657,Zenujacy_popis_Pawlowicz__Jesli_Anna_Grodzka_byla.html#BoxSlotII3img Poseł Pawłowicz jak widać w najwyższej formie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 10:54 Co za basztyl... Wyobrażacie sobie, że to indywiduum wejdzie po raz kolejny do Sejmu, a Jarek może dać jej nawet ministra? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 11:12 jedzoslaw napisał: > Wyobrażacie sobie, że to indywiduum wejdzie po raz kolejny do > Sejmu, a Jarek może dać jej nawet ministra? Podobno "młode pokolenie" nie wie czym była IV RP i dlatego chce głosować na PiS. Jeśli poseł Pawłowicz swymi wypowiedziami im tego nie uzmysłowi to zasłużyli by na własnej skórze tego doświadczyć... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 11:45 Mam jednak nadzieję, że Jarek nie da jej żadnego poważnego stanowiska. Dawniej, gdy Lepper robił mu tzw. wiochę to mógł narzekać, że to nie jest koalicja jego marzeń, natomiast teraz za wyskoki swoich garnkotłuków będzie musiał się tłumaczyć. Myślę, że jednak wyciągnie wnioski z poprzednich swych rządów i będzie starał się swoje monstra pacyfikować. Ale wolałbym nie sprawdzać swojej hipotezy, nawet dla sprawienia nauczki młodym... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 13:03 Czyli myślisz że ona teraz "fika" bez zgody Prezesapana? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 13:57 Myślę, że raczej tak. Prezes czuje, że może wygrać, skoro prowadzi, więc na pewno wyskoki Pawłowicz nie są mu na rękę. Na pewno nie usunie jej z partii, ale pogrozić palcem może. Wątpię, aby był aż tak głupi, że jej osoba mu nie przeszkadza. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 14:02 Czy naprawdę myślisz ze nie ma osób które się identyfikują z tym co ona mówi i jak mówi? Wierzysz tylko w swoje oburzenie i to że wszyscy się oburzają, lub tez powinni się oburzać? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Pawłowicz cd... 22.05.13, 14:07 Owszem są, ale PiS walczy o przyciągnięcie do siebie nie tylko "betonu", ale i tych, którzy po prostu rozczarowali się Tuskiem. Skupianie się tylko na oszołomach przez lata dawało im wynik nie przekraczający 30%. Nawet, jeśli Prezes nie do końca kontroluje swój umysł i działania to wierchuszka nie jest głupia i nie będzie chciała psuć obecnego wzrostu. Odpowiedz Link