Dodaj do ulubionych

konkurencja dla Geant?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 14:26
Czy kiedykolwiek powstanie? Nie znam drugiego tak zatloczonego, brudnego
sklepu - co przy takiej liczbie "gości" nie jest tak bardzo dziwne. Czy ta
sytuacja jest zasługą radnych, stowarzyszenia kupców praskich czy praw
Murphy'ego? Pobliska Praga płn. w promieniu kilku km ma 5 hipermarketów, że o
mniejszych sklepach nie wspomnę... My za to mamy aktywistów - dziadostwa :(.

sceptyk
Obserwuj wątek
    • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 27.02.02, 14:59
      Carrefour ma w planch sklep przy Jugoslowianskiej. Ale z powodu ogolnej recesji
      budowa z pewnoscia nie rozpocznie sie w tym roku.
      A co do geanta na Jubilerskiej to zagladam tam tylko z musu bo mnie brzydzi.
      Wole jechac na Glebocka do carrefoura.
      • Gość: opoint Re: konkurencja dla Geant? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 15:03
        Nie znoszę Geanta w ogóle, ani na Jubilerskiej ani w Jankach, nigdzie. Są to
        najgosze hipermarkety, niestety. Brud, smród, niemiła obsługa, braki w towarze.
        Ogólnie nędza.
      • atob Re: konkurencja dla Geant? 27.02.02, 15:04

qubacz napisał(a):

> Carrefour ma w planch sklep przy Jugoslowianskiej. Ale z powodu ogolnej recesji
        >
        > budowa z pewnoscia nie rozpocznie sie w tym roku.

Ze w tym miejscu ma byc supermarket to ja slyszalem od kilku lat
        "Carrefour ma w planach " to znaczy ziemia tam jest ich wlasnoscia?

• d.z Re: konkurencja dla Geant? 27.02.02, 15:09
          A mnie to taki Carrefour przy Jugoslowianskiej bardzo by odpowiadał. Teraz aż do
          Reduty jeżdżę:(

Tego na "G" na Jublierskiej nie pamiętam kiedy "odwiedziłem" ostatnio i raczej
          się nie zanosi...
        • Gość: tabaka Re: konkurencja dla Geant? IP: *.polimex / 10.10.6.* 27.02.02, 15:21
          atob napisał(a):

>
          > qubacz napisał(a):
          >
          > > Carrefour ma w planch sklep przy Jugoslowianskiej. Ale z powodu ogolnej re
          > cesji
          > >
          > > budowa z pewnoscia nie rozpocznie sie w tym roku.
          >
          > Ze w tym miejscu ma byc supermarket to ja slyszalem od kilku lat
          > "Carrefour ma w planach " to znaczy ziemia tam jest ich wlasnoscia?
          >
          >

oj oj... nie badzcie tacy pewni tej budowy supermarketu na Jugoslawianskiej.
          Ja swego czasu slyszalem, ze tam ma powstac trzeci kosciol na Osiedlu Goclaw.
          Konkretnie za stacja Statoil w kierunku wysokich domow przy pl.Kotarbinskiego.
          Nie wyobrazam sobie, aby mozna bylo jakos wkomponowac w calosc na tym terenie
          i kosciol i supermarket.......

A do Geant'a na Jubilerskiej - od czasu likwidacji Billa na Ostrobramskiej -
          przestalem jezdzic. Czy zauwazyliscie, ze wykorzystuja brak konkurencji w poblizu
          i maja znacznie wyzsze ceny (nawet 20%-30% na warzywach i drobiu) od innych
          supermarketow. Korzystam glownie z Leclerc'a i Reala. Maja bogatszy asortyment
          oraz konkurencyjne ceny.
          No ale zakupy w Geant na Jubilerskiej robia przeciez wszyscy zmotoryzowani z linii
          otwockiej i z kierunku na Minsk Mazowiecki. Im wszystkim jest po drodze. I stad
          tez ciagle jest u nich tlok.

• grzchur Re: konkurencja dla Geant? 27.02.02, 18:14
            a ja korzystam w dzien z bazaru szembeka i wystarcza i jest wszystko.
            (Ewentualnie z domu handlowego Aga przy placu szembeka i jest wszystko)
            • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 27.02.02, 22:40
              grzchur napisał(a):

> a ja korzystam w dzien z bazaru szembeka i wystarcza i jest wszystko.
              > (Ewentualnie z domu handlowego Aga przy placu szembeka i jest wszystko)

Na bazarku szembeka sa super ogorki z beczki - pychotka.
              Ja zawsze mam problem bo nie wiem ile wydaje na bazarkowych zakupach, u kazdego
              cos kupie i pozniej sie dziwie gdzie kasa sie rozeszla.
              • grzchur Re: konkurencja dla Geant? 28.02.02, 00:11
                najlepsze ogory i kapuche kiszona ma takich dwoch facetow, sprzedaja zaraz na
                rogu gdeckiej i zamienieckiej, plecami odwroceni sa do knajpy, albo czasem sa w
                drugim miejscu, jakies 10-15 metrow od kwiatow w strone placu szembeka, stoja
                twarza do zamienieckiej
                ;)
                • Gość: tabaka Re: konkurencja dla Geant? IP: *.polimex / 10.10.6.* 28.02.02, 09:04
                  grzchur napisał(a):

> najlepsze ogory i kapuche kiszona ma takich dwoch facetow, sprzedaja zaraz na
                  > rogu gdeckiej i zamienieckiej, plecami odwroceni sa do knajpy, albo czasem sa w
                  >
                  > drugim miejscu, jakies 10-15 metrow od kwiatow w strone placu szembeka, stoja
                  > twarza do zamienieckiej
                  > ;)

baaaa, ale czlowiek zyje nie samymi ogorami i kapucha .......
                • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 28.02.02, 09:23
                  Albo na Szembeka jest wiecej dwojek ogorkowych albo kupujemy u tych samych
                  dilerow :)))))

• atob Re: konkurencja dla Geant? 28.02.02, 10:28

qubacz napisał(a):
                    kupujemy u tych samych
                    > dilerow :)))))
                    >
                    A czym jeszcze oprocz ogorkow i kapusty diluja :)))
                    • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 28.02.02, 19:48
                      atob napisał(a):

> A czym jeszcze oprocz ogorkow i kapusty diluja :)))

Ci moi maja raczej zawezony asortyment: tylko ogorki i kapusta kiszona - ale za
                      to biala i czerwona:) Ostatecznie jak ktos lubi to mozna o wode od ogorkow
                      poprosic:)))
                      • atob Re: konkurencja dla Geant? 28.02.02, 23:30
                        Q woda od ogorkow to kit nie pomaga , a smakuje jak......:)))
                        • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 01.03.02, 11:37
                          atob napisał(a):

> Q woda od ogorkow to kit nie pomaga , a smakuje jak......:)))

Kiedys bedac w stanie wskazujacym cos mnie podkusilo zeby poijac woda od ogorkow
                          konserwowych. Do dzisiaj mam uraz i mna trzesie jak poczuje ten zapach :)

• atob Re: konkurencja dla Geant? 01.03.02, 13:22
                            Q jestes debesciak :)))
                            • qubacz Re: konkurencja dla Geant? 01.03.02, 13:25
                              atob napisał(a):

> Q jestes debesciak :)))

I moja mafia tez ;)

• dante_waw Re: konkurencja dla Geant? 01.03.02, 17:26
        qubacz napisał(a):

> Carrefour ma w planch sklep przy Jugoslowianskiej. Ale z powodu ogolnej recesji
        >
        > budowa z pewnoscia nie rozpocznie sie w tym roku.
        > A co do geanta na Jubilerskiej to zagladam tam tylko z musu bo mnie brzydzi.
        > Wole jechac na Glebocka do carrefoura.

cool moze wreszcie bedą swiatła na skrzyzowaniu Jugosłowianskiej z Fieldorfa i
        dobudują drugą nitkę Jugosłowiańskiej (na razie jest tam pusto ale po zbudowaniu
        mostu Siekierkowskiego)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka