08.05.14, 10:38
Czy ktoś to jeszcze ogląda?
Kibicujecie naszym?
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Eurowizja 08.05.14, 10:58
      NIE!!!
      sibeliuss napisał:

> Czy ktoś to jeszcze ogląda?
      > Kibicujecie naszym?
      • czuk1 Re: Eurowizja 08.05.14, 17:24
        Będę kibicował. Dlaczego by - "nie "??
        Widziałem 1 półfinał. Nie było tam nic specjalnego, nie ma wybitnych piosenek.
        Jakieś szanse ma ta nasza NISZOWA piosenka.
        • super.222 Re: Eurowizja 08.05.14, 17:48
          Dopiero w finale... o ile w nim będą.
    • morfeusz_1 Re: Eurowizja 08.05.14, 21:51
      Właśnie wystąpiła kobita z brodą z Austrii, uważam że to czarny koń tego konkursu
      • sibeliuss Re: Eurowizja 08.05.14, 22:02
        Krysia Pawłowicz byłaby zachwycona.
        • morfeusz_1 Re: Eurowizja 08.05.14, 22:16

Osobiście nie gustuję w owłosionych babach, ale piosenkę trzeba powiedzieć ładnie zaśpiewała

Dawno pociągami nie jeździłem, za dobrych czasów w tych starych pośpiesznych była tabliczka przy oknie - Nie wychylać się - Ciekawe czy któryś z jurorów się wychyli i skontruje piękną Austrię wink
    • rene8 Re: Eurowizja 09.05.14, 19:59
      Kibicujemy smile
      Konkurs Eurowizji to "głaskanie sąsiadów"- takie moje zdanie i nie ma nic wspólnego z oceną głosu czy tekstu.
      Bardzo mi się podobało wystąpienie Donatana i Cleo przed występem, powiedzieli,że nie chcą wygrać bo polska będzie musiała za nasze podatki zrobić konkurs, wystarczył festiwal piłki nożnej na narodowym. I w d///uupuu mają wygraną, jadą żeby pokazać ,ze Polska potrafi się bawić.
      • mk968 Re: Eurowizja 10.05.14, 13:12
        kibicuje Rosji
        • sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 11:20
          mk968 napisał:

> kibicuje Rosji

Podoba Ci się ich piosenka?
    • sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 11:21
      Wygrała "kobieta z brodą". To była najlepsza piosenka, czy ludzie lubią ekstrawagancję?
      Dziś wyczytałem, że pan udający Conchitę Wurst nie zamierza zmieniać płci.
      • izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:06
        Bo i dlaczego miałby zmieniać?
        Uważam,że ta broda świetnie współgrała z tą szałową kiecką i sztucznymi rzęsami...
        • sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 13:09
          Jeśli masz FB to widzisz memy na ten temat smile
          • tjbazuka Re: Eurowizja 12.05.14, 13:42
            W 1984 I Want To Break Free jeden z najbardziej rozpoznawalnych wideo klipów zespołu Queen byl zbanowana na USA MTV. Z powodów ...obyczajowych smile

• izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:53
            sibeliuss napisał:

> Jeśli masz FB to widzisz memy na ten temat smile

Nie mam FB i sama kombinuję wink
            I widzę już pierwsze efekty działania Conchity Wurst - w sobotę w Galerii mój mąż zrobił letnie zakupy - "na Conchitę",jak sam stwierdziłwink
            Czyli - bardziej luzacko i kolorowo.Zwłaszcza butkismile
            "Nie zna granic,ni kordonów pieśni zew" i ja jestem za smile
        • skiela1 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:49
          Podobala ci sie ? w porzadku.
          Jednym sie podoba innym nie ...kazdy ma swoje upodobania i poglady na ten temat, ale rece opadaja jak czytam o polskim zacofaniu/ciemnocie z tego powodu...bo to trzeba isc z duchem Europy i czasu - chore.
          • sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 14:07
            Zaczynają się czasy, gdy tak bardzo trzeba iść do przodu, że każdy przejaw własnego zdania jest traktowany jako krytyka. Co chciał przedstawić sobą artysta, bo teorie o zacieraniu granic płci do mnie nie trafiają....
            • izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 14:46
              sibeliuss napisał:

> Zaczynają się czasy, gdy tak bardzo trzeba iść do przodu, że każdy przejaw włas
              > nego zdania jest traktowany jako krytyka. Co chciał przedstawić sobą artysta, b
              > o teorie o zacieraniu granic płci do mnie nie trafiają....

Co chciał przedstawić sobą artysta?
              Chrystusa? - Zbyt banalne,chociaż nachalnie narzucające się.
              Wolę myśleć,że ten makijaż+bródka+strój/piersi sobie nie wypchał/ dobrze się komponują.
              • 1zorro-bis Re: Eurowizja 12.05.14, 15:09
                jaja byly niezle.
                Conchita.....Kielbasa.big_grin
            • skiela1 Re: Eurowizja 12.05.14, 15:32
              Powiem Ci tak - im starsza jestem tym mniej rozumiem, a to nie jest za ciekawy objaw uncertain
          • izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 14:14
            skiela1 napisała:

> Podobala ci sie ? w porzadku.
            > Jednym sie podoba innym nie ...kazdy ma swoje upodobania i poglady na ten temat
            > , ale rece opadaja jak czytam o polskim zacofaniu/ciemnocie z tego powodu...bo
            > to trzeba isc z duchem Europy i czasu - chore.
            Skielu,gdyby nie post Sibeliusa,nie wiedziałabym nic o Eurowizji i kobiecie z brodą...
            Nie czytałam nic o polskim zacofaniu - w związku z Conchitą Wurst!
            Stwierdziliśmy z mężem,że skoro już temat taki gorący - warto obejrzeć.
            Mąż dotrwał do Conchity i poszedł spać.
            Ja - uważałam,że trzeba dooglądać do końca/śpiewania rzecz jasna/
            Moimi faworytami byli:Holendrzy,Niemcy i ...Conchita właśnie.
            Dopiero wczoraj rano poznałam wyniki konkursu.
            Oceny socjologiczne?Jeszcze nic na ten temat nie czytałam.
            Ja jestem za.
            • keepersmaid Re: Eurowizja 12.05.14, 20:47
              Ogladalam i od momentu pojawienia Conchity (polaczenie "muszelki" z "kielbasa" bezcenne) smialam sie w duchu na mysl jakie gromy spadna w Polsce jezeli cos ugra - ze ofensywa genderu, ruja i porobstwo, deprawacja mlodziezy, zepsucie, dekadencja, Europa jakiej nie chcemy i tak dalej i w tym guscie - nie zawiodlam sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka