altu 15.10.04, 10:36 wiele wiele szczęścia.. spełnienia marzeń.. i czego sobie tylko życzysz.. od Altu i wielka buźka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 13:13 100 lat, 100 lt niech żyje nam Ojciec Założyciel w umiarkowanej rozwiązłości, dobrym zdrowiu i dobrobycie! Odpowiedz Link
marcotills Re: STO LAT Sloggiemu !!! 15.10.04, 13:33 Zdrowia, szczescia oraz wszelkiej pomyslnosci, niegasnacej urody oraz niegasnacej pogody ducha zycze Tobie, Marcinie Odpowiedz Link
reniatoja Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 13:42 Przyłączam sie do życzeń - jak rozumiem urodzinowych. Wszystkiehgo najlepszego, Sloggi. ** Odpowiedz Link
danway1 Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 14:36 Przyłączam się do życzeń dla admina. Żyj długo i szczęśliwie i niech Cię kłopoty omijają szerokim łukiem. Odpowiedz Link
axsa Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 14:55 Wszystkiego dobrego w kolejnych latach życia I żeby dużo było takich urodzinowych dni. Odpowiedz Link
geograf Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 17:38 Marcinie, najlepszego i szerokiego uśmiechu zawsze. (życzenia na trzy różne sposoby,a co! Odpowiedz Link
jasmin33 Ja Ci sto lat nie życzę.... 15.10.04, 18:32 .....bo będziesz brzydki i pomarszczony. a masz być piękny radosny no! Odpowiedz Link
to.ya Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 19:50 A dodzwonić się do Solenizanta z życzeniami to... ech... Wszystkiego, co zamarzysz, a "prezydent" w drodze ))) Odpowiedz Link
umfana @}--`,-`,-`,---- 15.10.04, 20:20 dopisuę się do zyczen...Wszystkiego Najlepszego! ;o) Odpowiedz Link
wgfc Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 20:56 Very_famous napisała: > Wszystkiego najdłuższego. A nawet wszystkiego najdłuższego, czego sobie tylko wymarzysz ) Odpowiedz Link
sloggi Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 22:20 thomasch napisał: > Spełnienia najskrytszych marzeń Z jednej strony dziękuję, a z drugiej to Ty świntuch jesteś - mieć takie myśli przy ludziach Odpowiedz Link
thomasch Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 22:29 sloggi napisał: > thomasch napisał: > > > Spełnienia najskrytszych marzeń > > Z jednej strony dziękuję, a z drugiej to Ty świntuch jesteś - mieć takie myśli > przy ludziach Skądże znowu? To jakieś insynuacje, niczym nieuzasadnione Ale solenizantowi wybaczam Odpowiedz Link
thomasch Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 22:38 sloggi napisał: > Jesteś wielkoduszny i wspaniałomyślny Jak zwykle Odpowiedz Link
sloggi Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 22:39 thomasch napisał: > sloggi napisał: > > > Jesteś wielkoduszny i wspaniałomyślny > > Jak zwykle I skromny. Odpowiedz Link
thomasch Re: STO LAT Sloggiemu 15.10.04, 22:47 sloggi napisał: > Delikatnie mówiąc - ideał. Jako jeden z nielicznych to zauważyłeś. A tak na poważnie - zawsze mam problem ze sformułowaniem życzeń, żeby albo kogoś przypadkiem nie urazić, albo, żeby nie było jakiegoś - nie zawsze zamierzonego - podtekstu. Tym razem wyszło podobnie, chociaż nic zdrożnego w końcu nie miałem na myśli. Odpowiedz Link
thomasch Re: STO LAT Sloggiemu 17.10.04, 21:28 sloggi napisał: > Nic zdrożnego? > Podyskutujmy o tym. O.K. Jestem osobą otwartą na dialog. Odpowiedz Link
thomasch Re: STO LAT Sloggiemu 18.10.04, 13:39 Kwestia tego, co uznać za zdrożne jest kwestią subiektywną. To, co dla innych jest normalne, dla innych jest nie do przyjęcia. Pisząc o "najskrytszych marzeniach" nie zastanawiałem się nad tym, jakie one są w tym konkretnym przypadku, nie podjąłem się ich moralnej oceny, gdyż po pierwsze ich nie znam, a po drugie nie uważam się za osobę uprawnioną w jakikolwiek sposób do oceny moralnej cudzych pragnień. Uznałem, że każdy byłby szczęśliwy gdyby jego najskrytsze marzenia się spełniły, obojętnie jakiej sfery życia one dotyczą. Wracając do Twojego pytania - katalog pragnień/czynów, które uważam za zdrożne jest z pewnością dość ubogi w porównaniu z opinią większości społeczeństwa. Akceptuję takie pragnienia i działania, których realizacja nie następuje za wszelką cenę wbrew woli drugiej osoby (np. poprzez przemoc, zastraszenie itp.) Odpowiedz Link
virgin_black jeszcze ja, jeszcze ja! 15.10.04, 22:27 wsyskiego. ściskawki urodzinkowe! Odpowiedz Link
sloggi Re: jeszcze ja, jeszcze ja! 15.10.04, 22:36 Pierwszy raz w wieku ...lat otrzymałem ściskawki. Dziękuję. Odpowiedz Link
vika411 Re: jeszcze ja, jeszcze ja! 15.10.04, 22:50 Spoznione ale szczere SCISKAWKI I BUZIAWKI ORAZ STO LAT! Odpowiedz Link
f.l.y z rumieńcem zawstydzenia.... 17.10.04, 12:26 z rumieńcem zawstydzenia na twarzy....slogii, wiesz czemu.... spóźnione, ale serdeczne i ciepłe...samych tylko dobrych chwil, dobrych ludzi wokół...i wszystkiego naj.... ps' jeszcze raz dzięki za pamięć Odpowiedz Link
sloggi Re: z rumieńcem zawstydzenia.... 17.10.04, 12:33 Dziękuję. ps. mam nadzieję, że planowana niespodzianka Cię ucieszyła Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: z podwójnym rumieńcem zawstydzenia.... 17.10.04, 15:39 ...moje życzenia:spełnienia marzeń i olimpijskiej kondycji rowerowej.Karolina Odpowiedz Link
ada296 Re: z podwójnym rumieńcem zawstydzenia.... 17.10.04, 20:16 też przesyłam spóźnione życzenia ) Odpowiedz Link
f.l.y Re: z rumieńcem zawstydzenia.... 18.10.04, 10:57 oczywiście, że ucieszyła...miło zaskoczyła... dziękuję! Odpowiedz Link
lady.oracle Re: DZIĘKUJĘ :)))) 17.10.04, 16:16 zdrowia i żeby słoneczko Ci swieciło w czasach prosperity i niepowodzeń i na starość. Odpowiedz Link
ciupazka Re: DZIĘKUJĘ :)))) 17.10.04, 16:43 Nie ściskojciez go telo, bo puknie! Hehe... Bier ze rzyć w gorzć i ucieknij od nik syćkik w Taterki, hej! Trzymoj sie staryj ciupagi.... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link
olga55 Re: STO LAT Sloggiemu 17.10.04, 19:17 Troszke spóźnione, bo wpadam nieco rzadziej.... Za to serdeczne i jesienno-złociste, prosto z lasu...życzonka ślę. Odpowiedz Link
martuha Re: STO LAT Sloggiemu 17.10.04, 22:04 spoznione, ale nie mniej serdeczne ode mnie. buziaki malinowe dla naszego ojca zalozyciela Odpowiedz Link