sloggi 26.01.05, 22:28 Był ktoś? O czym to jest, bo mnie zaintrygowały plakaty na mieście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matya Re: Film Klątwa 27.01.05, 09:28 widzialam. ale ja nie jestem dobrym recenzenetm horrorow bo sie za bardzo boje i nie jestem w stanie oceniac prawidlowo. w kazdym razie po obejrzeniu trzech horrorow japonskich ('ring', 'dark water' i 'klatwa') stwierdzam ze japonczycy potrafia przestraszyc mnie najbardziej poza tym maja jakies skrzywienie i boja sie dziewczynek z dlugimi wlosami albo generalnie dlugie wlosy napawaja ich przerazeneim jeli lubisz horrory i lubisz sie bac - mozna sie wybrac. klimatycznie podobny do wspomnianych "ringu" i "dark water". strrrasznego ogladania Odpowiedz Link
sloggi Re: Film Klątwa 27.01.05, 22:40 No to juz mnie nie interesuje. Nie muszę ogladać filmów, żeby bać się realnego świata. Odpowiedz Link
sasha_m Re: Film Klątwa 27.01.05, 15:17 Widziałam wczoraj, na DVD. Oglądam horrory, żeby się bać, ale jakoś nic z tego nie wyszło. Mój mąż za to się bał, a zwykle bywa odwrotnie. Nastroju nie miałam czy jak? Pewnie w kinie lepiej się ogląda. Odpowiedz Link