carrramba 19.03.05, 12:42 no własnie, to ja ) pozazdrościłam niektórym Kolegom i chyba zakładam bloga. nie bedzie tam nic z mojego życia osobistego. tylko przemyślenia. mam jednak wątpliwości: pisac kazdy moze, ale nie każdy powinien. decyzje zapadna wieczorem ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Carrramba 19.03.05, 13:05 Jakem nie-blogowa istota, to na Twojego już czekam. Intuicyjnie wyczuwam coś fantastycznego. Więc przemyślaj i pisz, pisz! Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:08 moze masz racje. popisze chyba o nas. o ludziach z netu. dzięki za zachętę ) Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 13:07 Pisz, albo nie, Twój wybór)) Ale pomogłem, no nie?) Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:08 koczisss napisał: > Pisz, albo nie, Twój wybór)) > Ale pomogłem, no nie?) > Jak cholera) Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:21 koczisss napisał: > Służę pomocą na przyszłość)) no i nie ma przepros, obsmaruje Cie ) > Odpowiedz Link
frida2 Re: Carrramba 19.03.05, 13:53 Poczekajmy na rozgrzeszenie. Amen p.s. ledwo dziś wstałam )) Odpowiedz Link
frida2 Re: Carrramba 19.03.05, 14:06 Boli mnie gardło, wzięłam cholinexa, chcesz jednego, nawet dobry? Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 14:10 No ładnie, najpierw robisz nadzieję, a później taka historia Odpowiedz Link
frida2 Re: Carrramba 19.03.05, 14:13 koczisss napisał: > No ładnie, najpierw robisz nadzieję, a później taka historia Mam sernik pyszny, reflektujesz? Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 14:14 Nie, dziękuje, bo znów rozochoce się, a co do czego to nie będzie)) Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 14:53 Hahaha, wierzę, to poproszę o jeden kawałeczek, tylko nie duży, bo wiesz co...)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:13 carrramba napisała: Frida)) -- lepsze lody, dla gardła ochłody Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:19 frida2 napisała: > carrramba napisała: > > > Frida)) > > Słucham )) sie uśmiecham tylko )) Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 14:57 Przypadki chodzą po ludziach)) To i talent przybłąkał się)) Odpowiedz Link
koczisss Re: Carrramba 19.03.05, 15:55 Jest jeden wielki przypadek, a nim jestem ja sam)) Odpowiedz Link
kris01 Re: Carrramba 19.03.05, 13:22 Dobry pomysł z tym blogiem. Czasami fajnie poczytać jakies ciekawe spostrzeżenia Powodzenia. Mam nadzieję, że dostaniemy namiary Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:36 kris01 napisał: > Dobry pomysł z tym blogiem. Czasami fajnie poczytać jakies ciekawe spostrzeżeni > a > Powodzenia. > Mam nadzieję, że dostaniemy namiary Jasne Kris ) jak tylko zaczne pisac) Odpowiedz Link
dh_tomciaj Re: Carrramba 19.03.05, 13:36 Witam wszystkich a zwłaszcza dobrze mi znaną pod różnymi nickami Carrrambę,która była przez długi czas fanką ptangi,najbardziej niekulturalnego mysłowickiego forumowicza.Popieram Twój pomysł,pisz dziewczyno bloga,tylko nie ukrywaj swojej prawdziwej,dwulicowej natury.Niech i inni poznaja Cię z tej drugiej strony,tak jak ja,kiedy chciałam zrobić cos dobrego na mysłowickich forach i dlatego walczyłam z chamstwem. Ps.Przepraszam,że ośmieliłam się tu zabrać głos,ale zostałam kiedyś zaproszona na to forum,ale chyba rozumiecie dlaczego z tego zaproszenia nie mogłam skorzystać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 13:42 dh_tomciaj napisała: > Witam wszystkich a zwłaszcza dobrze mi znaną pod różnymi nickami > Carrrambę,która była przez długi czas fanką ptangi,najbardziej niekulturalnego > mysłowickiego forumowicza.Popieram Twój pomysł,pisz dziewczyno bloga,tylko nie > ukrywaj swojej prawdziwej,dwulicowej natury.Niech i inni poznaja Cię z tej > drugiej strony,tak jak ja,kiedy chciałam zrobić cos dobrego na mysłowickich > forach i dlatego walczyłam z chamstwem. > > Ps.Przepraszam,że ośmieliłam się tu zabrać głos,ale zostałam kiedyś zaproszona > na to forum,ale chyba rozumiecie dlaczego z tego zaproszenia nie mogłam > skorzystać. > Pozdrawiam. -- Witaj Kasiu)) Długo kazałaś nam czekać na siebie... Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:48 marcotills napisał: > dh_tomciaj napisała: > > > Witam wszystkich a zwłaszcza dobrze mi znaną pod różnymi nickami > > Carrrambę,która była przez długi czas fanką ptangi,najbardziej > niekulturalnego > > mysłowickiego forumowicza.Popieram Twój pomysł,pisz dziewczyno bloga,tylk > o > nie > > ukrywaj swojej prawdziwej,dwulicowej natury.Niech i inni poznaja Cię z te > j > > drugiej strony,tak jak ja,kiedy chciałam zrobić cos dobrego na mysłowicki > ch > > forach i dlatego walczyłam z chamstwem. > > > > Ps.Przepraszam,że ośmieliłam się tu zabrać głos,ale zostałam kiedyś > zaproszona > > na to forum,ale chyba rozumiecie dlaczego z tego zaproszenia nie mogłam > > skorzystać. > > Pozdrawiam. > -- > Witaj Kasiu)) > Długo kazałaś nam czekać na siebie... To nie Kasia, Marco- to Panienka od komunistów ) > Odpowiedz Link
dh_tomciaj Re: Carrramba 19.03.05, 13:58 carrramba napisała: > > To nie Kasia, Marco- to Panienka od komunistów ) > > widzę,że rzucanie oszczerstw wychodzi Ci tak dobrze już jak ptandze)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:01 dh_tomciaj napisała: carrramba napisała: To nie Kasia, Marco- to Panienka od komunistów ) widzę,że rzucanie oszczerstw wychodzi Ci tak dobrze już jak ptandze)) -- to może lepiej nie zakładać tego bloga? Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 13:45 W przeciwieństwie do Ciebie Druhno wielonickowa, niegdy nie ukrywam moich sympatii ) Dla jasności dodam, ze na uzywam tylko jednego nicka na froum / w przeciwieństwie do Ciebie/ Ptanga jest założycielem swojego forum i wolno mu pisac co chce, jak sądzę. Dla jasności, poprosze o jakies moje niestosowne i chamskie posty na FM ) Szukaj pilnie a i tak nie znajdziesz Bo takich nie ma !!! Wiec Panno Druhenko vel Tomciaj vel inne nicki, dziekuje za wpis ) Papatki i cmokaski ps Nie mam dwulicowej natury, w preciwieńswie do Ciebie nie jestem fanka SLD i reszty komuny) Odpowiedz Link
dh_tomciaj Re: Carrramba 19.03.05, 13:50 carrramba napisała: > W przeciwieństwie do Ciebie Druhno wielonickowa, niegdy nie ukrywam moich > sympatii ) Dla jasności dodam, ze na uzywam tylko jednego nicka na froum / w > przeciwieństwie do Ciebie/ Ptanga jest założycielem swojego forum i wolno mu > pisac co chce, jak sądzę. Dla jasności, poprosze o jakies moje niestosowne i > chamskie posty na FM ) Szukaj pilnie a i tak nie znajdziesz Bo takich nie > ma !!! Wiec Panno Druhenko vel Tomciaj vel inne nicki, dziekuje za wpis ) > Papatki i cmokaski > ps > Nie mam dwulicowej natury, w preciwieńswie do Ciebie nie jestem fanka SLD i > reszty komuny) Ja też nie jestem fanką komuny i do tego członkinią PiS-u,ale w przeciwieństwie do Ciebie,nie wypisuje kłamstw o innych forumowiczach. Pozdrówka dla ptangi,który podobno jako prawdziwy Polak o Katolik pisze tu pod zmienionym nickiem). Gratuluje Wam towarzystwa!!!!!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:06 dh_tomciaj napisała: > carrramba napisała: > > > W przeciwieństwie do Ciebie Druhno wielonickowa, niegdy nie ukrywam moich > > > sympatii ) Dla jasności dodam, ze na uzywam tylko jednego nicka na frou > m / > w > > przeciwieństwie do Ciebie/ Ptanga jest założycielem swojego forum i wolno > mu > > pisac co chce, jak sądzę. Dla jasności, poprosze o jakies moje niestosown > e i > > chamskie posty na FM ) Szukaj pilnie a i tak nie znajdziesz Bo takich > nie > > ma !!! Wiec Panno Druhenko vel Tomciaj vel inne nicki, dziekuje za wpis : > )) > > Papatki i cmokaski > > ps > > Nie mam dwulicowej natury, w preciwieńswie do Ciebie nie jestem fanka SLD > i > > reszty komuny) > Ja też nie jestem fanką komuny i do tego członkinią PiS-u,ale w przeciwieństwie > > do Ciebie,nie wypisuje kłamstw o innych forumowiczach. > Pozdrówka dla ptangi,który podobno jako prawdziwy Polak o Katolik pisze tu pod > zmienionym nickiem). > Gratuluje Wam towarzystwa!!!!!!!! > Pozdrawiam. Bardzo dziękuję Panno Druhenko )) Proponuję poczytac własne archiwum, cos Pannie umknęło )) ps Cos takiego ? Ja tu Ptangi nie widzę, a Panna zobaczyła , no no no )) Odpowiedz Link
hellboy121 Re: Carrramba 19.03.05, 13:36 już się nie mogę doczekać i czekam na namiary Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:06 hellboy121 napisał: > już się nie mogę doczekać i czekam na namiary oczywiście dostaniesz ) Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:11 carrramba napisała: > hellboy121 napisał: > > > już się nie mogę doczekać i czekam na namiary > oczywiście dostaniesz ) -- Ms Sophie Carramba Rain Street 555 New Westminster Vancouver B.C. Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:13 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > hellboy121 napisał: > > > > > już się nie mogę doczekać i czekam na namiary > > oczywiście dostaniesz ) > -- > Ms Sophie Carramba > Rain Street 555 > New Westminster > Vancouver B.C. Marco )) nie ten adres ale tez moze byc)) a tak w ogóle, to juz czekasz na rogu ?) > Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:14 carrramba napisała: > marcotills napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > hellboy121 napisał: > > > > > > > już się nie mogę doczekać i czekam na namiary > > > oczywiście dostaniesz ) > > -- > > Ms Sophie Carramba > > Rain Street 555 > > New Westminster > > Vancouver B.C. > > > Marco )) nie ten adres ale tez moze byc)) a tak w ogóle, to juz czekasz > na rogu ?) -- we włoskiej lodziarni Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:15 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > marcotills napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > hellboy121 napisał: > > > > > > > > > już się nie mogę doczekać i czekam na namiary > > > > oczywiście dostaniesz ) > > > -- > > > Ms Sophie Carramba > > > Rain Street 555 > > > New Westminster > > > Vancouver B.C. > > > > > > Marco )) nie ten adres ale tez moze byc)) a tak w ogóle, to juz cze > kasz > > na rogu ?) > -- > we włoskiej lodziarni ok, pamietam ) jakas Water srteet albo cóś ) > > Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:20 carrramba napisała: ok, pamietam ) jakas Water srteet albo cóś ) -- nie "jakaś tam" tylko najsłynniejsza uliczka w Vancouver... Przyjeżdżają tam ekipy filmowe z całego świata i filmy kręcą Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:26 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > ok, pamietam ) jakas Water srteet albo cóś ) > -- > nie "jakaś tam" tylko najsłynniejsza uliczka w Vancouver... > Przyjeżdżają tam ekipy filmowe z całego świata i filmy kręcą > > > moze ja sie załapię ? ) w filmie mnie jeszcze nie było ) Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:34 carrramba napisała: > marcotills napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > > ok, pamietam ) jakas Water srteet albo cóś ) > > -- > > nie "jakaś tam" tylko najsłynniejsza uliczka w Vancouver... > > Przyjeżdżają tam ekipy filmowe z całego świata i filmy kręcą > > > > > > > moze ja sie załapię ? ) w filmie mnie jeszcze nie było ) -- myślę, że się załapiesz, mają kręcić "Przygody Muminków w Krainie Deszczowców Odpowiedz Link
marcotills Re: Carrramba 19.03.05, 14:43 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > marcotills napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > ok, pamietam ) jakas Water srteet albo cóś ) > > > -- > > > nie "jakaś tam" tylko najsłynniejsza uliczka w Vancouver... > > > Przyjeżdżają tam ekipy filmowe z całego świata i filmy kręcą > > > > > > > > > > > moze ja sie załapię ? ) w filmie mnie jeszcze nie było ) -- myślę, że się załapiesz, mają kręcić "Przygody Muminków w Krainie Deszczowców -- nie wiem, czy wiesz, ale w Vancouver często padają deszcze, zazwyczaj ciepłe, a ja kocham deszcz, kocham Ocean, więc rozumiesz dlaczego tam wyjeżdżamy... Odpowiedz Link
hellboy121 Re: Carrramba 19.03.05, 14:29 hehehe dzięki. jto uż można zakładać nieoficjalny fanclub, ktoś się przyłączy?? zgłoszenia proszę nadsyłać na podany adres. Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 14:32 hellboy121 napisał: > hehehe dzięki. jto uż można zakładać nieoficjalny fanclub, ktoś się przyłączy?? > zgłoszenia proszę nadsyłać na podany adres. a wiesz hell, nawet juz wiem jaki bedzie adres stronki ) ps decyzji o pisanu nie podjęłam a adres juz mam , to dopiero ) Odpowiedz Link
hellboy121 Re: Carrramba 19.03.05, 14:49 no to już coś na poczatek . a co do pisania, to początek jest najgorszy, później idze już z górki . Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 15:00 hellboy121 napisał: > no to już coś na poczatek . a co do pisania, to początek jest najgorszy, > później idze już z górki . moze poradzę, coś juz ta kiedyś pisałam. ale nie mam pojecia czy dobrze, bi nikt nie czytał ) Odpowiedz Link
dh_tomciaj Re: Carrramba 19.03.05, 15:41 carrramba napisała: > > moze poradzę, coś juz ta kiedyś pisałam. ale nie mam pojecia czy dobrze, bi > nikt nie czytał ) Czytali mysłowiccy forumowicze Twoje teksty podpisane Millin na ptangowym i do dzis są pod wrażeniem)). tomciajki). Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 15:45 dh_tomciaj napisała: > carrramba napisała: > > > > > moze poradzę, coś juz ta kiedyś pisałam. ale nie mam pojecia czy dobrze, > bi > > nikt nie czytał ) > > Czytali mysłowiccy forumowicze Twoje teksty podpisane Millin na ptangowym i do > dzis są pod wrażeniem)). > tomciajki). to dobrze)) tylko gdzie tam jest chamstwo, czy wulgaryzmy ? nudna jestes, dziekuje ci juz za towarzystwo ) Odpowiedz Link
hellboy121 Re: Carrramba 19.03.05, 16:00 carrramba napisała: > hellboy121 napisał: > > > no to już coś na poczatek . a co do pisania, to początek jest najgorszy > , > > później idze już z górki . > > moze poradzę, coś juz ta kiedyś pisałam. ale nie mam pojecia czy dobrze, bi > nikt nie czytał ) no ale teraz na pewno będziesz miała wielu czytelników. Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba 19.03.05, 16:03 hellboy121 napisał: > carrramba napisała: > > > hellboy121 napisał: > > > > > no to już coś na poczatek . a co do pisania, to początek jest naj > gorszy > > , > > > później idze już z górki . > > > > moze poradzę, coś juz ta kiedyś pisałam. ale nie mam pojecia czy dobrze, > bi > > nikt nie czytał ) > > > no ale teraz na pewno będziesz miała wielu czytelników. no tak, jak sie jeszcze Tomciaj /umilowana maskotka Mysłowic/ podłaczy Odpowiedz Link