paulinka810 09.06.05, 16:38 bylam niedawno u fryzjera i sie obcielam mam krutkie a mialam dlugie wlosy sa postrzepione i kreca sie sa super A wy kiedy odwiedziliscie fryzjera? Moze powiniscie cos zmienic w swojej fryzurze??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 17:57 aha, no to juz nic niemozesz sobie zrobic z włosami bo juz ich nie masz. Odpowiedz Link
frida2 Re: fryzjer 09.06.05, 17:48 Byłam jakieś 2 miesiące temu bodajże. To nie była jakaś radykalna zmiana, poprostu wycieniowanie lekkie. Odpowiedz Link
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 17:59 aha a planujesz jakies zmiany w najbliższym czasie? Odpowiedz Link
frida2 Re: fryzjer 09.06.05, 18:01 paulinka810 napisała: > aha a planujesz jakies zmiany w najbliższym czasie? Mówiąc szczerze mam chęć na konkretne cięcie, ale u mnie to zmienia się jak w kalejdoskopie. Znając siebie, poprostu idąc ulicą wejdę do fryzjera i zmienię to i owo. Odpowiedz Link
skiela1 Re: fryzjer 09.06.05, 18:10 Zeby te radykalne ciecia nie byly za duzym szokiem Odpowiedz Link
frida2 Re: fryzjer 09.06.05, 18:11 skiela1 napisała: > Zeby te radykalne ciecia nie byly za duzym szokiem Spoko, miałam już na głowie i długie i bardzo krótkie Odpowiedz Link
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 18:27 aha to by byla poprostu nie przemyslana decyzja Odpowiedz Link
wadera3 Re: fryzjer 09.06.05, 17:58 od długości 2cm doszłam już do około 20,albo lepiej......zmiana...? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: fryzjer 09.06.05, 18:14 Odwiedziłam przed wyjazdem i odwiedzę zaraz po przylocie Wtedy zrobiłam trwałą, żeby nie mieć kłopotu z układaniem fryzury. Teraz trwała odrosła i mogę nosić tylko kucyk (też mi ładnie ). Ładnie obetnę i znowu będę śliczna (jak zwykle, zresztą ). Odpowiedz Link
zettrzy Re: fryzjer 09.06.05, 19:31 ja tez mam 2cm, tyle ze moje, jak odrastaja, lubia stac deba wiec wygladam jakbym miala szczotke ryzowa na glowie bardzo mi sie ta fryzura podoba Odpowiedz Link
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 19:54 aha to musisz fajowo wggladac z 'szczotka' na glowie a masz gadu gadu??? Odpowiedz Link
wadera3 Re: fryzjer 09.06.05, 20:05 ja tez tak mam,dlatego teraz nie obcinam,jak są dłuższe przynajmniej nie stoją dęba-wszystkie....;D Odpowiedz Link
skiela1 Re: fryzjer 09.06.05, 20:09 dluzsze wlosy sa wygodniejsze.krotkie musza zawsze dobrze wygladac,nazelowane polakierowane,a z dlugimi jak maja zly dzien to zostaja za kare zwiazane Odpowiedz Link
zettrzy Re: fryzjer 09.06.05, 20:15 ja wlasnie lubie jak mi stoja deba, grozniej wygladam i swiat ma dla mnie wiecej respektu Odpowiedz Link
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 20:18 fajnie wiec miej tak jek lubisz coz ze wygladasz strasznie Odpowiedz Link
skiela1 Re: fryzjer 09.06.05, 20:20 paulinka810 napisała: > fajnie wiec miej tak jek lubisz coz ze wygladasz strasznie chyba tak strasznie nie wyglada,tylko straszy ta swa fryzura))))))))))) Odpowiedz Link
paulinka810 Re: fryzjer 09.06.05, 20:19 wlasnie ja mam taki poroblem z u kladaniem wlosow to jest straszna bo jak nie uloze to wygladam jak ' wyploch' Odpowiedz Link
zettrzy Re: fryzjer 09.06.05, 20:22 alez ja nie wygladam jak wyploch, wygladam groznie i tak ze lepiej mnie sluchac Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: fryzjer 09.06.05, 20:24 paulinka810 napisała: A wy kiedy odwiedziliscie fryzjera? Moze powiniscie cos zmienic w swojej > fryzurze??? Wczoraj Żałuję. Rozpoczęłam oczekiwanie na odrośnięcie Odpowiedz Link
altu Re: fryzjer 10.06.05, 12:20 tia.. dzieki za przypomnienie.. wiem, ze wygladam juz strasznie, ale nie mam czasu na fryzjera.. ech.. jak sie wsciekne, to pewnie sama sie ostrzepie.. przeciez to nie moja wina, ze do dom wracam po 18, a fryzjerzy do 19 - a sciecie wlosow i koloryzacja z pasemkami to juz prawie 3 godziny zajmuje.. jak ktos wydluzy dobe, to z pewnoscia bede znow wygladala jak czlowiek.. Odpowiedz Link
zettrzy Re: fryzjer 10.06.05, 19:52 altu napisała: > przeciez to nie moja wina, ze do dom wracam po 18, a fryzjerzy do 19 - a > sciecie wlosow i koloryzacja z pasemkami to juz prawie 3 godziny zajmuje.. > jak ktos wydluzy dobe, to z pewnoscia bede znow wygladala jak czlowiek.. > ja sie obcinam u fryzjera meskiego, trwa 20 minut razem z czekaniem, wynik od lat rewelacyjny, tyle ze mu mowie zeby obcial na standart i on to robi nieomalze z zamknietymi oczami Odpowiedz Link
grazia.eni Re: fryzjer 10.06.05, 19:55 altu napisała: > tia.. > dzieki za przypomnienie.. > wiem, ze wygladam juz strasznie, ale nie mam czasu na fryzjera.. > ech.. > jak sie wsciekne, to pewnie sama sie ostrzepie.. > przeciez to nie moja wina, ze do dom wracam po 18, a fryzjerzy do 19 - a > sciecie wlosow i koloryzacja z pasemkami to juz prawie 3 godziny zajmuje.. > jak ktos wydluzy dobe, to z pewnoscia bede znow wygladala jak czlowiek.. > Nie widzę problemu. I tak długo siedzimy w nocy. Umyj włoski, daj farbkę i jakoś sobie poradzimy. Każda się weźmie z innej strony i po kłopocie. W pół godzinki Odrosty sobie zrobiłam sama, a mam długie włosy i trwałą, to i z Twoimi damy sobie razem radę. Odpowiedz Link