sloggi 21.06.05, 15:16 Ma głos, a raczej nie ma. Słucham jej w radio PIN i stwierdzam - nie da się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 15:24 No chyba nie powiesz ,że ona śpiewa?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 15:29 vitalia napisała: > No chyba nie powiesz ,że ona śpiewa?? Ona usiłuje czytać swoje felietony. Jakie felietony, taka dykcja. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 15:39 O dobrą dykcję można łatwo zadbac za pomocą kilku prostych ćwiczeń. Passentównę nawet lubię, chyba potrafi być szczera i bezpośrednia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 15:41 warszawianka_jedna napisała: > O dobrą dykcję można łatwo zadbac za pomocą kilku prostych ćwiczeń. > Passentównę nawet lubię, chyba potrafi być szczera i bezpośrednia. > Fakt, głośno powiedziała, że matka zmieniała chłopów jak rękawiczki i była pijaczką. Odpowiedz Link
sloggi Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 15:52 j_karolak napisał: > Pewnie miała rację. Jakoś o Tatulu milczy. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 19:11 > Jakoś o Tatulu milczy. boi sie retrybucji? Odpowiedz Link
sloggi Re: Agata Passent ma głos 22.06.05, 03:53 Tatulo ostro inwestował i inwestuje w córunię. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 20:55 sloggi napisał: > Fakt, głośno powiedziała, że matka zmieniała chłopów jak rękawiczki i była pija > czką. nie widze nic zlego w zmienianiu chlopow jak rekawiczki Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 20:00 Nie lubie tej dziewuchy. Nie ma w sobie nic ze swej matki, nic zwiewnego, nic duchowego. Cyniczne, lekkie piorko - to dla mnie za malo. Odpowiedz Link
gagunia Re: Agata Passent ma głos 21.06.05, 21:36 nie lubie jej felietonow. a juz zupelnie poraza mnie jako komentator w przerwie meczow pilki noznej. kto ja tam, kurcze, wkrecil??? Misiowaty Odpowiedz Link
zettrzy Re: Agata Passent ma głos 22.06.05, 05:28 o, to ona pracuje jako komentator pilki noznej? ja ja znam wylacznie z felietonow Odpowiedz Link
matya Re: Agata Passent ma głos 22.06.05, 09:50 zettrzy napisała: > o, to ona pracuje jako komentator pilki noznej? komentator to za duzo powiedziane siedzi w studio i w przerwie rzuci jakias blyskotliwa uwage w stylu " a widzieliscie Panowie ze Xsinski zmienil fryzure??" Odpowiedz Link